ההבדל בין מה שאנחנו רואים לקבוצה שמשחקת כדורגל זה גולר?
השחקן מגיע מהאמצע ובכלל לא הגיע מהצד של ארנולד, הוא לא יכל לכסות אותו בחיים.
והסיפור שלנו הוא לא ארנולד, הסיפור הוא שהקישור שלנו לא מתפקד ואין לנו שחקן אחד שיודע לתת פס חכם כשגולר לא מתפקד.
לא. ההבדל בין מה שאנחנו רואים עכשיו לקבוצה שמשחקת דיי דומה אבל מצליחה גם להגיע למצבים זה גולר, שהוא בערך המוסר הנורמלי היחיד בסגל.
מתערב איתך שבמחצית ארנולד יוצא וקמאבינגה נכנס לקישור ופדה מגן ימני.
אני אהייה עדין ואגיד שאני לא שותף לדעה הזאת.
גולר לא שחקן ברמה של ריאל מדריד גם לא כשהוא “בכושר”.
הסיפור שלנו שמתחיל השליש השני של העונה (בליגה) ואנחנו נראים כמו כלום ושום דבר. אנחנו בבעיה קשה מאוד עם המאמן הזה, נראה שהאירוע גדול עליו.
כבר משחק וחצי (בליגה) שהמצבים היחידים מגיעים כשאמבפה בשמאל ויש שחקן ברחבה, אני תוהה יגיע היום בו אלונסו יפנה את ויניסיוס מהקו על מנת למקסם את השחקן הטוב ביותר שלו.
מקווה שייפול לאלונסו האסימון מוקדם היום וגונזלו לא ייכנס להציל את המולדת בדקה 80.
וזה הפיתרון שלנו? להוסיף עוד שחקן קישור במקום לשחק התקפי יותר?
אני לא יודע מה עובר על פדה אבל מתחילת העונה הבנאדם לא מתפקד בכלל והוא אחד השחקנים הגרועים שלנו…
היו כמה דקות בהן מיליטאו נכנס לרחבה של ג’ירונה, והרמנו לרחבה כמה פעמים. אלה היו הדקות היחידות בהן באמת איימנו על השער. היו כמה מקרים בהם מיליטאו פשוט לא ידע מה לעשות עם הכדור שם. למה לעזאזל לא מכניסים חלוץ 9? היו לי תקוות רבות כשצ’אבי הגיע, מבאס.
לא גולר הבעיה. זאת אומרת, לא רק גולר. זה טשואמני הנגר, ויניסיוס הטיפש, וואלורדה (אחד האוברייטדים הגדולים שאני זוכר) אמבפה שהוא לא חלוץ. זה קבוצה הכי לא מאוזנת שאני זוכר מריאל מדריד. אני פשוט מרחם על אלונסו שנתקע עם סגל כזה בינוני.
נו מה חדש? אפשר בקלות ללמד כל קבוצת נערים ג’ איך לנצח אותנו בפחות משבוע.
- לשבת נמוך וצפוף.
- לתת לנו את הכדור, הסיכוי שיצא מזה משהו כמעט אפסי.
- לחכות שההגנה שלנו תקרוס ברגע שיותר מ2 מסירות עוברות את הקישור או שמישהו רץ בספרינט לכיוון.
- profit
אני כבר מגיע למצב שאני לא מבין איך ההנהלה לא עפה בעצבים על כל מי שאחראי על הדבר הזה, איפה פלורנטינו? כנראה שהכסף מההופעות בברנבאו הפך גם אותם לאדישים.
אני מת על צ’אבי אלונסו, באמת שאני אוהב אותו, אבל בחייאת רבאק כנס בשחקנים! תספסל את מי שלא רץ ותן לילדים מהקסטיליה לנסות, זה לא יכול להיות יותר גרוע ממה שהמצב כרגע, בקצב הזה יפטרו אותך גם ככה!
ויני איבד כבר את הקרדיט שלו מזמן והגיע הזמן להיפרד. ג’וד עם הבעיות בכתף היה שחקן פי 2 יותר טוב מג’וד ה”בריא”, והקישור שלנו זה חבורה של שאננים שנרדמו ברגע שחתמו על חוזה ומאז מוכיחים כל שבוע שהשיטה שלנו לא עובדת, אי אפשר לקנות שחקני “הייפ” פוטנציאלים ואתלטים בלי שכל ולגרום לזה לעבוד.
לא מבין למה קמא נכנס ולא גונזאלו או אנדריק?
זה פשוט עוד קשר דפנסיבי שלא נותן תועלת התקפי ולא יתן לנו פתרון מול הבונקר הצפוי, כשאנחנו חייבים שערים
אני זועק את זה בערך כל משחק מתחילת העונה. עכשיו שוב איום של מיליטאו מעוד פעם בודדת שהוא נקלע לרחבה. אין לי מושג למה זה לא קורה.
אני רוצה להגיד שאין לנו את האופי לרמונטדות יותר אבל אולי יש את האופי פשוט האימפוטנציה ההתקפית חזקה יותר
מתי נדבר על זה שג׳וד זה פחות שחקן על הדשא? ובכלל, בשנים האחרונות כשהוא מדהים ריאל טובה וכשהוא רע ריאל רעה?
עריכה - הנה גול מהמהלך הטוב הראשון של ג׳וד
כשהוא בנבדל הוא קטלני מול השוער ![]()
מבחינתי בהרכב הפותח יש 4 באנקרים - קורטואה, קאררס, מיליטאו ואמבפה. כל השאר משחקים כמו חר*.
צ׳ומה, קאמא וכל קיצורי השמות האלו שכבר 4 שנים אנחנו שומעים כמה פוטנציאל וכמה העונה הם הולכים להשאיר חותם בריאל…נמאס כבר. לא לרמה. במקרה הטוב רוטציה. הם לא קורצו מהחומר של ריאל מדריד. כנ״ל פראן גרסיה הלמל״ם, מנדי, סבאיוס.
ביג דיסלייק
אבל הם אתלטים ויכולים לרוץ מלא עם פיזיות .
איזה חילוף מזעזע זה היה של צ’אבי אלונסו. מעלה את אדוארדו קמאבינגה והשרירים כאילו אנחנו משחקים נגד ארסנל או באיירן מינכן. כמובן שארדה גולר היה מעצבן אבל קמאבינגה ממש חאפר בהגנה, מוסר רק לרוחב, לא מסוגל לעשות פעולה התקפית ראויה. למה לא גונסאלו גארסיה? כבר דקה 70 תיכף, השעון רץ. הנה עוד פעם רודריגו השחקן עבר הזה…ובלי שינוי בסגנון…
בינתיים ויניסיוס ובלינגהאם כן רצים ועובדים אבל הם מזעזעים. ויניסיוס עם פעולה אחת ראויה במשחק - סחיטת הפנדל וזה מעט מדי. פשוט בלתי מתקבל על הדעת. קיליאן אמבפה בטח לא טוב היום.
לא יאומן איך ג’ירונה כמעט עשתה את ה-0:2 כמה רגעים לפני השוויון שלנו. עגלות, באמת עגלות. לא אוהבים כדורגל.
@anelka אתה לא יכול להוריד לג’וד את הקלאסיקו זו כבר הגזמה. גם נגד ולנסיה הוא היה טוב אבל לא הרבה יותר מזה, מסכים.
אני לא יכול לסבול את הניסיונות האלה שלו בהקפצה לסובב לחיבור - די כבר אנחנו חייבים גול ‘מכוער’. די כבר. די