מחזור 14 בספרד: עוד תיקו לאוסף, 1:1 בג'ירונה והמקום הראשון אבד| כבש: אמבפה בפנדל

אוף דה רקורד - אני ממעריציו הגדולים. ובכל זאת, תוכל למנות משחק גדול שלו העונה? או טוב מאוד? או סתם דומיננטי עם הרבה מהלכים מקדמים בכדרור/מסירות?
מרגיש שהוא לא מתחבר לשיטה של צאבי וקצת ״עושה דווקא״

הבנאדם יעשה הכל כדי לא להכניס חלוץ

לפחות פאקינג תשלח שחקן גבוהה למרכז הרחבה, שתהיה כתובת להרמות או לכדורים שיפלו באזור.

החילופים וחלק לא קטן מההחלטות שלו, במיוחד בחודש האחרון, דורשות חקירה

לא צריך חקירה, זו פוליטיקה. ויני ופדה עשו לו בעיות אז הוא צריך לפייס אותם.

מקווה שמנדי וטרנט לא יעשו לו בעיות, אחרת אנחנו בצרה צרורה.

אין ספק שהיה מאוד קריטי להכניס את רודריגו.

אין סיכוי לקחת אליפות כששחקן כמו ויני מקבל את כובד המשקל. דקה 88 במקום לשחק כדורגל הוא זורק את עצמו בניסיון לקבל פאול. מנטליות של לוזר. אנטי ריאל, אנטי כדורגל. לא מבין את זה

דקה 90

נכנס חלוץ.

הסיבה היחידה שהוא הכניס חלוץ זה כי הוא יודע שהוא לא יגע בכדור

אין סיכוי לקחת אליפות עם מאמן כמו אלונסו, מאמן שמכניס חלוץ בדקה ה 90 במקום בדקה ה 70 זה פשוט ביזיון.

השופט הזה עוד ביזיון, 100 חיחופים, פציעות, בדיקות ואר ומוסיף 4 דקות…

גם 2 הנקודות האלה כמו נגד אלצ’ה על אלונסו.

אנחנו משחקים חרא אז קשה לתת משחקים גדולים כשהכל חורק. אבל הוא אחד השחקנים שרצים הכי הרבה על הדשא, הוא עובד קשה בשני צדי המגרש, וגם השורה הסטטיסטית שלו טובה מאוד. גם אם הוא לא דומיננטי כמו שהיינו רוצים, פחות שחקן הוא לא.

כואב לי על אלונסו אבל הגיע זמן הזידאן. עוד אפשר לעשות טריפל בעונה הזאת.

איזה מאוס ויני.

מגיע לפרס שממשיך לגבות את החרא הקטן להמשיך לאכול את השטיות שלו

החילוף של רודריגו היה ביזיוני, אלונסו התלהב מהדקות של הגול והתחרט עם החילוף של גונזאלו, יכול לחתום על זה שאם הוא היה נכנס היינו מסיימים ב2-1

בכללי, ההרכב לא מובן. שיחקנו ב532 עם פדה וגרסיה כקיצוניים, כדי לרווח את המשחק ולשחרר את ארנולד להרמות, אבל כשאין כתובת לנגיחה ברחבה - מה התועלת בדבר הזה?

בלינגהאם חייב להיות מתופקד באמצע כקשר, סתם בזבוז שהוא תקוע ככ למעלה

אולי אלונסו צריך זמן, גם בלברקוזן לקח לו יחסית הרבה זמן עד שדברים התחילו לעבוד לו - בכל מקרה, הוא לגמרי טועה בשימוש שלו בסגל

פשוט סבל לצפות בקבוצה הזו.

מקווה שהכסא של אלונסו מתחיל להתנדנד, חשבתי שהאייקיו שלו טיפה יותר גבוה אבל הוא הטעה את כולנו.

אם מדברים על פחות שחקן אפשר להוסיף לבלינגהאם את וניסיוס, ואלורדה ארנולד וטשואמני. חבורה של אפסים שאין להם טיפת מחויבות לקבוצה.

נסכים שלא להסכים. אני מצפה מהקשר הכי יצירתי ומוכשר שלי שייגע בכדור 80-90 פעם במשחק, לא שיעלם ל20-25 דקות בכל מחצית ושאשכח מקיומו. שישחק חופשי על המגרש כמו זידאן בזמנו, מודריץ בימינו, יבוא לקבל יותר כדורים מהבלמים, ירצה להשפיע. בדיוק כמו שהוא עשה במהלך של הפנדל.
לעשות הנחות לשחקן כל כך מוכשר וחיוני למערך שלנו זה להמעיט בערכו, לדעתי.

אני מסכים שכשנראים רע אז קשה לזהור, אבל אני חושב שהוא אחת מהסיבות המרכזיות שאנחנו נראים רע.

אני די עומד עם מה שאמרתי לפני כשבוע וחצי, אלונסו לא עובר את חודש ינואר.

אלונסו ממשיך לשחק לפי שמות ולא לפי יכולת, ב 10 דקות שאנדריק וגרסיה שיחקו העונה הם עשו הרבה יותר ממה שרודריגו עשה ב 100, אין שום סיבה בעולם להכניס את רודריגו למגרש.

ועכשיו לעיקר, אין לנו קישור ובטופ של אירופה אי אפשר להתקיים ללא קישור, גולר וטשואמני הם לא ברמה של ריאל מדריד, פדה ואלוורדה לא יכול להוביל את נקישור שלנו ואני מוצא את עצמי מקנא באוהדי מילאן שיש להם את מודריץ…

ה 60 מיליון על זובמינדי נראים שווים היום לא?

הבעיה האחרונה שלנו היא חילוף כזה או אחר. בעיות:

• כבר לא רואים טביעת אצבע של אלונסו. אסופת שחקנים סטייל אנצ’לוטי
  • ויניסיוס. על כל משחק טוב, על כל רבע פעולה טובה, מגיעות 100 פעולות איומות. מחריב התקפות סדרתי, בועט כמו סבתא שלי, זורק… ועכשיו גם אי אפשר להחליף את המאדר פאקר כי הוא עושה בעיות
  • תלות מוגזמת באמבפה (וקורטואה). לא רק בשורה התחתונה. כאילו השאר לא מנסים. הוא מצידו כמובן שחקן כביר שתמיד לוקח אחריות ורוצה את הכדור. תמיד חד, תמיד תכליתי. נקודת אור יחידה
  • בעיה קטנה אמנם אבל הרבה שחקנים שמפחדים מהצל של עצמם. רודריגו נראה גמור וטרנט עדיין מבוהל

הנקודה הראשונה הכי מדאיגה. אשכרה התחלנו בשיא, באליפות העולם בקיץ, ומשם מתכנסים למוד אנצ’לוט משבוע לשבוע. גם שחקנים שהם במחנה צ’אבי כמו גולר וטשואמני נראים חרא. מה יהיה?

אני יודע רק דבר אחד, אני בוטח באלונסו, אני מאמין שהוא עובר את התקופה הזאת כמו גדול ומביא אליפות וגם לפחות חצי גמר אלופות.

כרגע קל לזרוק את כל השחקנים ואת כל העונה לפח, אבל יש תקופות כאלה ששום דבר לא הולך, ואם יש מאמן שאתה רוצה שיהיה אצלך שיציל את המצב אלונסו הוא אחד השמות הראשונים שעולים.

אני מאוכזב מאלונסו בגלל הייבוש של אנדריק, בגלל שהוא לא שולח את מיליטאו לרחבה, והחוסר ברעיונות התקפיים בכלל. חוץ מזה, מבחינת כדורגל, אנחנו בדיוק איפה שחשבתי שנהיה בתחילת העונה מינוס האופטימיות של “בהמשך זה יתחבר”.

אנחנו צריכים לעשות שינויים בסגל. כרגע חסרים לנו כלים קריטיים במשחק.