אי אפשר לשחק כדורגל, במיוחד לא נגד הגנה נסוגה כמו היום כשאגף ימין שלך זה אסנסיו מגן ופדה קיצוני.
עם כל האהבה שלי לפדה, הוא לא תורם כלום.
לא מספיק שאף אחד, חוץ מהצב, לא מסוגל לשים כדור לרשת, כל הקישור שלנו אימפוטנט. ג’וד לא מוצא את עצמו, גולר היחיד שמנסה לתפעל משהו אבל כולם כבויים ואנמים.
שחקני עבר של גווארדיולה שהפכו למאמנים כמו ארטטה ואלונסו נדבקו ממנו יותר מדי בתחביב להתחכם/חטא היוהרה תקראו לזה איך שאתם רוצים.
אני יכול לחשוב על 5 הרכבים יותר הגיוניים ונכונים שאלונסו יכול היה לעלות איתם. די להתחכם. הרכב מאוד דומה לזה נראה נורא מול אולימפיאקוס, למה לא להמשיך עם משהו שדומה, בהתאמות הנדרשות לפציעות, להרכב שעלה מול בילבאו. חלאס. איך אפשר להיראות טוב עם הרכב כזה?
ואם עוד פעם אני אראה את אמבפה נשאר מחוץ לרחבה, כשגולר בימין בעמדה להעביר רוחב, במקום להיכנס לרחבה - אני טס למדריד לתת לו סטירה.
פדה פשוט על הפנים,חייב לרדת לספסל דחוף או לחזור לעמדה שלו-מגן ימני.
אין פה כדורגל,אלונסו מנסה את מה שעבד לו שבוע שעבר רק בלי השחקנים המתאימים,שוברים לנו את הלחץ כאילו זה משחק ילדים,באמת עצוב,מה צריך לקרות כדי שנראה מהקבוצה הזו כדורגל טוב במשך שבועיים ברצף?
עוד מישהו מרגיש שאלונסו התחיל לדפוק חשבון לשחקנים? אחרת אני לא מבין למה פדה לא פותח כמגן, הוא רע מאוד בקישור וגם אסנסיו רע כמגן. למה ויניסיוס ממשיך להוריד ציפורים ולשחק “חופשי” כאילו יש לו מספיק שכל בשביל זה.
ולמה בלינגאהם באנקר כשהוא ניראה כמו הצל של עצמו, ומאבד כדורים בכמויות (הוא וגולר מפריעים אחד לשני). לא הגיע זמן לחזור קצת למתקון מסטנטואנו?
בנוגע לפציעת מיליטאו. אולי הגיע הזמן להעלות את חואן מרטינז מהקסטייה?
אני לא יודע האם זה נכון להגיד שהערב אלונסו התחכם עם ההרכב, כי יש פציעות ויש סיטי באמצע השבוע ויש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון שאנחנו מן הסתם לא לוקחים, אבל בכללי מרגיש לי שהוא סופר מתחכם. החל מהמערכים שהוא משנה כל שני משחקים, שחקנים שהוא מאמץ ומוחק בלי קשר ליכולת, דרך הניסיונות שלו לשחק עם שחקנים בתפקידים מוזרים, חילופים מוזרים, מגיש לי שהוא קצת חכמולוג.
מיליטאו הבלם הכי טוב שלנו מקווה שהפציעה לא חמורה.
עונת בלהות בכל מה שקשור להגנה (חוץ מטיבו טפו חמסה)
לגבי איך אנחנו משחקים - זוועה
גולר לא ברמה סורי
עריכה: אני רואה פה קולות להעלות את ג׳ואן מרטינז.
בהנחה והיינו משחקים עם בלם ראשון בריא שרץ כבר תקופה יחד עם שני מגנים באנקרים, כלומר חוליית הגנה מבוססת, אז הייתי מבואס אם הוא לא היה עולה. אבל במצב ההגנה של היום זה לא יעשה איתו חסד אלא להיפך.
כמעט נרדמתי מהמחצית היום. אבל זה כבר נהיה שגרתי מידי שכלום לא קורה כשהכדור אצלינו.
אם אני פלורנטינו וצ’אבי אלונסו הייתי מכנס ישיבת חירום אחרי המשחק. בקצב הזה זה כבר מתחיל לפגוע בתדמית שלנו ולא רק בעונה הנוכחית. קבוצת כדורגל שלא יודעת לשחק כדורגל פשוט זה לא עסק שאפשר לשווק או להחזיק לאורך זמן.
וצריך לבדוק מה שובר את שחקני ההגנה שלנו, כל שבועיים פציעה חדשה משום מקום.
אחלה צ׳ומה. צלם נפלא, גם לא לחץ את המוסר גם לא המשיך עם השחקן. כל מה שאני מחפש בקשר אחורי. על ההגנה שלנו בכלל אין מה להגיד.
אני לא מאשים רק אותו בגול, אבל האדישות שלו וחוסר ההתמצאות שלו כל כך בולטים בהילוך החוזר…
שוב פעם רודריגו הדלוח שפעם אחרונה שהבקיע שער זה היה ב-2019. לא גונזלו, בטח לא אנדריק. מאמן חסר מעוף.
פשוט מתאבדים, טימטום מוחלט
סליחה אבל כל מה שקורה היום הוא על אלונסו, הרכבים הזויים, ניהול משחק פטתי והחלטות פשוט הזויות.
אנחנו כבר 3 חודשים מתחילת העונה ואנחנו רק חוזרים אחורה.
הכל התחיל מזה שפראן המטומטם היה רחוק מהשחקן שלו כשכל השאר ניסו ללחוץ ואז נאלץ לעשות עבירה מאחור,קיבל צהוב ואיבד את הראש,עדיף כבר שנשמור על הפיגור 1-0,אין להם מושג איך ללחוץ
בוא נכניס את גונזלו בדקה ה-90.
אנחנו זבל חרא ואפסים,אבל השופט הזה יותר
שמים לב איך שכשמשחקים גרוע פתאום השופט אשם? עכשיו יהיה לאלונסו משהו לכסות איתו את הפנים אחרי המשחק.
הוא לא אשם הוא פשוט אפס שבא להפריע.
צ׳אבי אלונסו רשום על יותר מידי איבודי נקודות. חרפת הדרבי עליו, המשחקים האחרונים נגד ג׳ירונה ואלצ׳ה וגם היום. הרכבים לא ברורים וחמור מכך, התגובות שלו לנעשה במשחק גובל בפשע.
צ׳אבי במקום אנצ׳לוטי היה סקסי, היה מבטיח, היה משהו שכל אוהד ריאל אי פעם חיכה לו. כמה חבל שזה מה שאנחנו מקבלים עד עכשיו.
גרוע מאוד צ’אבי אלונסו על אפס חילופים במחצית - ממה לעזאזל הוא היה מרוצה??! ולא בפעם הראשונה שהוא עושה שטויות. משחק ההתקפה היה חלש מאוד, ולהכניס את גונסאלו גארסיה רק בדקה ה-74, מעט מדי. וגם השחקנים שלנו שהתחילו לרוץ רק אחרי האדום המטופש של פראן גארסיה - לא אכפת לאף אחד ממה שקורה כאן. מגיע להם את הבוז הצורם שהם קיבלו והעצבים של טיבו קורטואה.
הם לא מסוגלים לעשות רמונטדה גם אם החיים שלהם תלויים בזה. פעם בדקות האלה של 80+ היה קסם גם בעונות חלשות שלנו. השנה לא. רק אתמול ברצלונה עשתה מהפך בשתי דקות במשחק חוץ קשה. כמה חיכינו שהם יחזרו לסנטיאגו ברנבאו כי אין כמו בבית וכגודל הציפייה - גודל האכזבה.
הייתי סקפטי גם אחרי הניצחון האחרון שלנו ואמרתי עד כמה המשחק נגד סלטה ויגו הערב הוא אחרת אבל לא האמנתי שנעשה כזה חירבון דווקא בבית, מגעילים.
חודש דצמבר ואנחנו כבר חצי שנה יחד והקבוצה נראית כמו אחרי שבועיים אימונים לפני גביע העולם למועדונים, מדהים.
שילכו להזדיין פרימדונות שמתחילות ללחוץ בדקה 75, רק אחרי שהם בפיגור וב10 שחקנים לקולות בוז צורם של הקהל הביתי. שחקנים חסרי כבוד באמת. לא מעריכים את זה שהם שחקני ריאל מדריד. שכחו מה זה ריאל מדריד.