לא רק זה,השוער שלהם מבזבז זמן מהדקה הראשונה ולא מקבל אפילו אזהרה,כל שריקה של 50/50 הלכה אליהם,תוספות זמן מביכות אחרי שהוא בעצמו בזבז לפחות 7 דקות והיו עוד 5 פציעות בערך והטנטרום של השליפות בסוף זה בכלל קטע לטיקטוק.
את קרלו ממש לא שלחנו על פחות מזה. עזבו כבר את אלונסו, די. איך האוטומט של לדבר על מאמן בקבוצה הזאת לא עובר לכם. תזכרו מי קבר את אמפבה אחרי פתיחת עונה חלשה שנה שעברה, ומי קבר את קורטואה ב2019.
אלונסו טעה בכך שהתחשב יותר מידי בשחקנים - רק חסר שהיה מכניס את לונין להגנה כדי להימנע מלשים את פדה מגן ימני. בגלל הפוליטיקה הזו (שנכפתה עליו, אחרי שעשו לו בעיות) איבדנו את קרראס המדהים בשמאל, את פדה כמגן ימני וקיצוני אמיתי מקדימה. אבל החיים קשים כמאמן ריאל מדריד. תנו לו זמן.
בנוגע לשחקנים, אהבתי את ההירתמות אחרי האדום הראשון, עשו מספיק בשביל להשוות. חבל שנזכרו מאוחר, אבל אני לא שופט עם עומס המשחקים הזה.
בנוגע לשופט, הוא הרחיק אולי את שני השחקנים הכי חביבים וסולידיים שיש. לגמרי יצא אפס ויכל להבליג על העצבים הסופר מוצדקים של קרראס, אחרי שכל המשחק הבן שרמוטה מתקטנן על מיקומים ולא נותן יתרון, יחד עם תסכול מפיגור ועשרה שחקנים. אפס גדול ומאופס.
היה מרחק כמה דקות מניצחון מתוק ויוקרתי בקלאסיקו והפרש מבטיח של 5 נקודות ואז החליט להתחכם ולהוציא את הכוכב שלו והרס כל מה שבנה.
מת על אלונסו, אבל משבוע לשבוע להגן עליו הופך למשימה הרבה יותר קשה, גם הרכב חרא וגם לא מגיב בזמן, 3 איבודי הנקודות האחרונים רשומים על השם שלו, יכול להיות שהרס את העונה במו ידיו.
לא מבין למה הקבוצה הזאת לא יכול לשחק באינטנסיביות מהדקה הראשונה, למה כל הקבוצות הטובות בעולם יכולות ואנחנו מתחילים כל משחק כאילו זה משחק אימון ?
אם זה לא צ’אבי הייתי מקווה להפסד משפיל נגד סיטי רק שילך, אבל זה צ’אבי ובאלונסו אני מאמין.
כל מי שמחכה לסיטי להעיף אותו, למה לא היום ? היום איבדנו את האליפות, משחק הבא בלי קרראס, גרסיה ומיליטאו זה עוד איבוד נקודות כמעט וודאי ובעיקר זו היכולת. אנחנו לא בכיוון, אין שום תבנית קבוצתית בהתקפה ואנחנו כבר בדצמבר.
הסימפטום הכי ברור למצב זה ההיסטריה שהתחילה בהרחקה של פראן גרסיה, שחקן רגוע בדרך כלל אבל ההרגשה שכנראה מחלחלת לשחקנים שברגע שאנחנו בפיגור הסיכוי שנבקיע 2 נמוך מאוד, גם אם יש עוד 40 דקות. עד כדי כך אנחנו חסרי רעיונות בהתקפה. התפרעות אחרי זה מאפיינת גם היא קבוצה לא מאומנת שאיבדה את העשתונות.
מההודעה שלך הבנתי שצ׳אבי צריך זמן ומי שהיה אשם זה השופט? או שהיית ציני?
חצי שנה זה מספיק זמן להראות משהו. מלבד הניצחון בקלאסיקו ואולי עוד 2-3 תצוגות טובות בליגה מה אתה לוקח מהאימון שלו? אין לחץ גבוה, אין חילופי מקומות, אין דאבל פאסים בחלק הקדמי, אין תבניות, ההגנה מסננת (מכת פציעות תורמת לזה), הפסדנו כמעט את כל המשחקים הגדולים, הרכבים שגובלים בטמטום, תגובות נוראיות למתרחש על המרגש, קבר את 2 החלוצים בקבוצה ואני יכול להמשיך
השחקנים האלה יכולים לרוץ וללחוץ כשמבעירים להם אש מתחת לתחת. חבל שזו הדרך היחידה.
השיטה הנוכחית לא עובדת, לנסות להמשיך איתה זה כמו לתקן פיצוץ בצנרת עם נייר דבק.
חייבים לעשות סדר בחדר ההלבשה. נכון לעכשיו אין ממלכתיות או משמעת נראית לעין, ורחוקים הימים של שחקנים עם שכל וראש שקול כמו קרוס, מודריץ’, ואפילו אלונסו עצמו. לא ייתכן שבמצב לחוץ ככל שיהיה כולם יאבדו את הראש וישתגעו על הדשא.
ואם לסכם את הכל, זה נראה שכל העסק צריך שיפוץ כולל מהיסודות, בנייה מחדש ולא רק צבע חדש וקצת טייח.
ודווקא את אלונסו הייתי משאיר, עם כל הבעיות בניהול משחק שלו הוא עדיין אחלה מאמן בעיני וזו עונה ראשונה שלו בקבוצה בסדר גודל שכזה.