זו המשמעות האמיתית של הפיירפליי וה-1:1 - על כל שקל לנגריירה היינו אמורים לקבל שריקה לטובתנו. כרגע אנחנו רק ב-1:4 ככה.
אם הסימטריה לטעות בעדינו היא שלא נשרק פנדל לויניסיוס זה אומר דרשני. אבל מאחר והוא כבר הוזכר, אני עדיין מחכה לראות עוד קבוצה שתקבל פנדל אחרי עבירה שהכדור לא בשליטתה אבל זה לדבר ללמפה. מעשית, זיינו אותנו היום כמו נגד ראיו, סוסיאדד ואוסאסונה.
-
הצלחנו להחביא את אינאקי פנייה עד היום.
-
פרמין ממשיך בסדנת ההחמצות מול השער ומספיק לי פראן טורס אחד בקבוצה.
אני רואה שכבר מסתלבטים על פליק שמתלונן על השיפוט וצוחקים עליו שהוא בסוף המחליף של צ’אבי. מצד שני, יש גבול לממלכתיות. אם העבודה של השופטים זה להגן על השחקנים, אז השופטים בספרד עושים עבודה מזעזעת. איך יכול להיות שזה החומר האנושי שיש למדינה הזאת להציע.
שוב, זה לא מתקן את זה שהרבה שחקנים נטחנים ויש לסגל מעט מה להציע עם כל הפציעות והחיסורים, אבל ראבק השופטים חייבים לקבל בראש יותר.
אם זה ‘מנחם’ אותך, אז הם מקבלים בראש כשיש “טעות” נגד ריאל.
זה “מבטל” את הפנדל על קוברסי.
מה עם משיכת חולצה של ויקטור?
חוץ מזה שניצחתם , אז השופט לא לקח לכם נקודות, לנו כן.
השופט הזה יותר סוטו גראדו מסוטו גראדו.
עכשיו ברצינות,
בראיונות אחרי המשחק לא פליק ולא שחקנים לא מדברים על השיפוט. מאשימים את עצמם ומבטיחים להשתפר.
That’s the spirit
ועדיין, מותר במהלך עונה לשחק רע, ושהשופט לא יגמור לך את המשחק. 1/9 יכלו בקלות להיות 7/9.
כמה הכדורגל הפיך…
לפני שבועיים היינו במרחק לא רע מריאל עם 6 נקודות ומשם קריסה מוחלטת שעלולה בשבוע הקרוב אם לא ננצח במאיורקה ובטיס לגמור לנו את כל הליגה…
מבאס.
אני לא יודע אם זה נכתב ברצינות או בציניות, אבל מבחינתי מסכים עם כל מילה.
ראו את זה בלייב שזה מכוון. השופט לא הוציא אפילו צהוב.
ליגה בדיחה.
ראו גם בלייב שהוא רואה את באלדה דוהר לעברו ומסתובב עם הגב.
זה גם מה שאני הייתי עושה איסטינקטיבית במקרה הזה.
לא רק שזה לא מכוון, זה לא אדום, זה אפילו לא עבירה. זה קורה כל משחק כמה פעמים.
שופטים בדיחה, אבל לא בגלל המקרה הזה.
2 פנדלים שהואר לא בדק. משיכות בחולצה שלא שורקים. אבל נגיעת יד מטיל ממטר בודקים במקרוסקופ.
מסכים שיש פה הגזמה עם סנדרו אבל זה עבירה ברורה. צהוב זה מספיק אבל בטח לא אדום.
בכל מקרה מסכים איתך שזה לא השערוריה של המשחק.
ראיתי עכשיו את המשחק מאחר ולא הייתי פנוי אתמול, ולהפתעתי(כי ידעתי את התוצאה מראש) דווקא יצאתי מבסוט מהמשחק. לאס פלמאס לקחו פה ניצחון בחאווה.
שלטנו במשחק באופן מוחלט ואפילו הגענו לכמה מצבים נוחים שמוקדם מאוד יכלו להפוך את המשחק הזה לטיול בפארק. ברגע שלא מנצלים את הדומיננטיות הזאת כדי לגמור את המשחק, פותחים פתח ללאס פלמאס לנצל רגעים בודדים ולגנוב ניצחון. בדיוק על זה הקבוצות האלה חיות.
בסה’'כ בניגוד להפסדים ומשברים שאתה לא יודע איך אפשר לצאת מהם פה אפשר לראות באופן ברור שהקבוצה ממשיכה עם המבנה הטקטי שפליק יצר, ושהנפילה נובעת מירידה באיכות ו/או הפוקוס של הקבוצה אחרי השיא המוקדם. ביחד עם הפציעות הקטנות, אפשר להתגבר על כל זה ולחזור לנצח בצורה רציפה.
ברמה האישית:
מרטין, טוֹרה ופרמין ביחד זה אוברקיל של ירידה באיכות.
לפחות האחרון כן מרגיש כמו שחקן שתורם ומגיע למצבים, אבל החוסר דיוק שלו די עשה לנו רע ב-2 המשחקים האחרונים.
טוֹרה היה לא רלוונטי בכלל שזה הכי גרוע. המשחק פשוט עובר על פניו.
פליק גם טעה בהצבות הטקטיות מקדימה. ההרכב שלנו מצליח עם שחקן כנף בימין, פליימייקר בקישור בימין וקשר שעושה תנועה ולחץ מצד שמאל.
משום מה הוא הציב את טורה כזה שאמור להיות דינמי במקום כפליימייקר, עשה הפוך עם פרמין וגם שיחק עם ראפיניה באמצע במקום בכנף. בלאגן.
לפחות עושה רושם שהוא קלט את הטעויות ותיקן עם החילופים של ימאל ופראן, והניצול של ראפיניה בעמדה שבה הוא יוכל להיות יותר משמעותי על המגרש.
מי שכן היו טובים כרגיל הם השלושה שמחזיקים לנו את הקבוצה העונה: איניגו, פדרי וראפיניה.
הבלם במיוחד במשחק ענק היה בכל מקום הגנתית ושותף משמעותי בניהול המשחק.
ראפיניה עם עוד דרדלה נהדרת, פשוט אנדרייטד מוגזם.
שחקן שחוץ מדריבל יש לו הכל.
אין פה ניסיון של סנדרו לשחק בכדור, ולכן זה בדיפולט עבירה של צהוב. בגלל שיש פה עבירה מכוונת במטרה לפגוע בשחקן יריב זה גם צריך להיות אדום. אתה חושב שזה לא מכוון, אני רואה אותה מסתכל ומכין את הגוף. אולי הוא לא ניסה להרוג אותו (מה שלגמרי יכול היה לקרות), אבל הוא התכוון לפגוע בו. וזו אפילו לא הפעם היחידה שהוא עשה את זה במהלך המשחק.
אני לחלוטין לא מסכים אבל אין לי עוד טיעונים מעבר למה שכבר רשמתי.
נסכים שלא להסכים.
אני אזכיר לך כששחקן בארסה יסובב גב למי שבא אליו בריצה וקופץ עליו, ולא יקבל צהוב אפילו.
אבל זה לא סתם לסובב את הגב. תתחיל ב-00:32, תראה איך הוא מסתכל על באלדה ורק חצי מסובב את הגב, כך שהכתף שלו תבלוט. אגב, אין פה כוונה לשחק בכדור, ככה שזה לא שיקול בכלל אם להוציא צהוב או לא. גם אם אתה בטוח שאין פה פגיעה מכוונת.
ראית מה שקונדה עשה מול מיורקה?
בדיוק אותו דבר.
חיל מנזאנו שרק לעבירה, אבל אפילו הוא לא נתן כרטיס. שופט נורמלי לא היה שורק לעבירה אפילו.
ראיתי. עבירה ללא כדור, לא הבנתי למה אין צהוב.
כי לא נותנים כרטיסים על חסימות כאלה.
שחקן מיורקה גם עשה משהו בסגנון ולא קיבל עבירה אפילו.
היה לבאלדה חוסר מזל וזהו.