דניאל אלבס יכול לשחק רק מינואר.
בכל אופן אני ארשום עכשיו תגובה כי אני מחר ואשכח ויש לי עבודה בקורס פוליטיקה וממשל שאני חייב לסיים. יימח שמו של הררי והפשרה שלו במקום לעשות פה חוקה מחורבנת.
אז אתחיל מהטוב.
הרבה זמן רציתי לראות משהו מדה יונג, והיום הוא הביא משחק ענק. סידר מצבים, עלה להתקפה, והיה ממושמע טקטית בצורה יוצאת דופן. הוא מוביל מתפרצת ומסדר לממפיס את המצב שלו, ואז רץ ישר לסגור למגן של ויאריאל את השטח. נתן כדור ענק לממפיס שהחטיא, ובשעה טובה גם הכניס גול. זה הקשר המוביל שאנחנו צריכים באמצע, ואני מאוד שמח שצ’אבי נותן לו את החופש ואשכרה מפתח אותו. לא סתם זורק לו מילים יפות בהולנדית, אשכרה נותן לו את המפתחות לשחק התקפי וההולנדי מחזיר לו במשמעת טקטית על המגרש. תנו לו את המפתחות.
גאבי במשחק מעולה גם בעמדה שלא הבנתי. אני מאוד אוהב יותר מהטכניקה שלו והיכולת שלו לשמור על הכדור את הרוח הלוחמנית. הוא פשוט לא סופר אף אחד, ולצד היכולות האישיות שלו הוא לא מפחד להתלכלך ולהרביץ. הוא לא פרינססה או שחקן עדין כמו צ’אבי\איניסטה. אני מקווה שהאובר לוחמנות הזאת לא תוביל לפציעות.
טר שטגן במשחק טוב, הציל אותנו. גם קוטיניו שנכנס גרם לפנדל ואני מאוד שמח שהוא כבש. עושה רושם שצ’אבי ממש מחייה אותו מחדש. אני לא יודע אם הוא ימכר או לא, ואם הוא יהפוך לשחקן הרכב או לא, אבל גם כשחקן ספסל אפשר לראות שעם צ’אבי הוא רואה משהו. הוא רוצה לשחק, הוא מאמין במאמן וגם פה מדובר בשינוי בזכותו של צ’אבי. הלוואי ותהיה המשכיות, גם אם זה עד ינואר. אולי אפילו נוכל להוציא כמה ג’ובות עליו ועל לנגלה לניוקאסל.
עכשיו לחלק הרע.
היו דקות של פאניקה במחצית השניה, פאניקה מוחלטת. פתחנו מאוד טוב, כבשנו, המשכנו עוד כמה דקות להיות סבבה ואז פשוט קרסנו. טעויות אישיות של שחקנים, חורים נוראיים בהגנה ופשוט פאניקה מוחלטת. במצב כזה צ’אבי חייב לייצב את המצב, וזה היה נראה כאילו הוא לא מסוגל לעשות כלום. ג’ורדי אלבה בעוד משחק מזעזע, ליאור קיבלת את התשובה שלך עם גרסיה, פיקה היה לפרקים מאוד טוב אבל אז בגול שלהם שהגיע משום מקום הוא יצא ללחץ באיחור והיה שם בור באמצע שמינגסה לא הספיק לכסות. מינגסה בגלל שעלה גם עשה את הטעות שלו ומשהו שם השתבש בקופסה, הוא משחק עם 0 ביטחון וזה משפיע לו על קבלת ההחלטות. אני מאוד מקווה שזה לא בגלל קומאן שרמס אותו.
בוסקטס בזמן הפאניקה היה גמור. היו לו את האיבודים שלו, כרגיל, והוא פשוט לא השחקן לייצב את הקבוצה באמצע בדקות האלה. למה לא להכניס רגליים רעננות? למה להוציא את ניקו? אני לא מתלהב מהעבודה שבוסקטס ממשיך לקבל כל כך הרבה דקות. אין ספק שתחת צ’אבי ומשחק לחץ הוא נראה יותר טוב, אבל הוא לא חייב לשחק 90 דקות. צריך שיהיה איזון. אפשר להחליף אותו, ועושה רושם שצ’אבי במצבי לחץ לא מוכן לגעת באלבה פיקה ובוסקטס. רק במצבים של יתרון. את זה אני לא אוהב, צ’אבי צריך לקחת בחשבון שגם כשרע-הם אופציה לגיטימית לחילוף. הם חלק מהסיבה העיקרית שרע.
ממפיס למרות הגול לא היה טוב. גם בגול עצמו הוא היה מאוד קרוב להחטיא. עושה רושם שרגל שמאל שלו היא נטו לעליית מדרגות והליכה. הבנאדם מפחד לבעוט ברגל שמאל, וגם הפעם השער היה אשכרה ריק והוא העדיף להעביר את זה לימין ולתת למגן הזדמנות לקנות את עולמו. מזל שעבר לו בין הרגליים.
על השופט אין מה לדבר. אדום לפארחו, פעמיים פנדל לויאריאל, לא מובן כל העניין. כאילו הואר לא רצה לעבוד היום. אמארי הוא חתיכת בכיין, ופשוט מאמן טיפש. מאמן נורמלי יוצא מפה עם 3 נקודות וניצחון יוקרתי. שכל החיים תפסיד לנו בתוצאות לא מוצדקות יא קקה. עשה לנו את המוות בולנסיה.
הלאה למשחק הבא.