יום גדול של שחקני תוצרת בית
רודריגו לוקח על עצמו את הקבוצה.
מרגיש לי מאז המשחק מול סיטי שמשהו במנטליות שלו השתנה, אז כתבתי שהוא יכול להיות המנהיג שאנחנו מחפשים
יום גדול של שחקני תוצרת בית
רודריגו לוקח על עצמו את הקבוצה.
מרגיש לי מאז המשחק מול סיטי שמשהו במנטליות שלו השתנה, אז כתבתי שהוא יכול להיות המנהיג שאנחנו מחפשים
בחיי שצואמני לא יכבוש שער בנגיחה גם מול קונוס ושער ריק, אחד הבלופים הכי גדולים שאכלנו.
ללא תרומה הגנתית, אפס תרומה בניהול משחק ואפס תרומה התקפית, לא מבין מה אנשים רואים בשחקן הזה.
כשהכל הולך הכל הולך
גונזאלן עם קטלוג שערים גדול היום
וואלה טעים הכובע הזה.
עכשיו שהגול האחרון מזכיר לו את ראול הולך לעבור עליו שבוע אמוציונלי
ישן על המגרש רוב הזמן וכשהוא מתעורר הוא נהיה וירטואוז.
חזרנו לימי כרית בנזמה?
זה לא קשור חבר’ה, גונסאלו לא טוב באמת כמו שהוא מציג היום או בגביע העולם למועדונים, זה לא שחשבתי שהוא יסיים את העונה עם 20 שערים. והוא לא גרוע כמו שהוא היה במשחק הגביע נגד טאלברה או נגד אספניול ויש עוד הרבה גורמים שמשפיעים. יש אספקטים במשחק שהוא הרבה יותר טוב מאנדריק וגם להיפך. לא צריך להלל ולא צריך לשחוט ולעתים חלקיכם וגם אני - טועים ונופלים בזה מאמוציות של המשחק. הנחתי בתחילת העונה שהוא יכול להיות חלוץ מחליף לא רע. בדרך כלל כשהוא היה על המגרש בעמדה המתאימה נניח נגד אלצ’ה - הוא הגיע למצבים והיינו קצת יותר מסוכנים.
מי חשב שנבקיע ארבעה שערים ללא קיליאן אמבפה? ונראה אותו מחויך ביציע, ואף לא אחד מהם הוא לא של ויניסיוס - כרגיל.
אמבפה who ?
5 שערים כולם תוצרת קנטרה
לא זוכר יום כזה מאז שאני אוהד הקבוצה
התחפשנו לברצלונה ואני מחבב את זה
צריך לבדוק מתי 3 שחקני בית כבשו לנו במשחק אחד, כנראה שנלך הרבה שנים אחורה.
אז המשחק הזה צמצם את הסיבות לאיך שאנחנו נראים ל SantiagoBernabeu, אמבפה או העובדה שמשחקים בלי חלוץ.
לא אמבפה ולא סוף סוף חלוץ 9, העניין פשוט, ההרכב נכון ומאוזן, ההרכב הזה של היום הוא טוב, הבעיה שכמעט ולא שיחק ביחד מהרבה סיבות.
יש 2 אגפים, המשחק מאוזן ולא נמשך לצד אחד.
יש 2 מגינים הטופ שבטופ העולמי
הקישור חזק ואתלטי אבל גם מספיק טכני, גם אם זה משחק ללא הברקות הקישור הזה יכול לשלוט מול כל קישור בעולם.
וכמובן 3 שחקני חוד שכל אחד מהם בכושר ויכול חהכריע את המשחק בפעולה אחת.
ממש לא. אני לא מסתנוור מהתוצאה. כתבתי את זה גם במחצית וגם במשחקים קודמים שאנחנו הבקענו בהם יחסית בקלות, אנחנו לא משחקים טוב ואי אפשר להמשיך לבנות על שעקים כאלה. החדשות הטובות היום זה שהצלחנו להבקיע 2 שערים במצבים נייחים, אבל בוא נראה עד כמה תהיה לזה המשכיות.
דרך אגב, לטעמי משחק נוראי של גוד
לא ראיתי סטטיסטיקה אבל היה לא טוב לדעתי
בפעם האחרונה שבריאל מדריד כבשו רק ספרדים, 5 שערים ויותר היתה מול ולנסיה ב1985.
מיצ’ל כבש שם שלושער.
יש גם את זה ממיסטר צ’יפ:
Último partido del Real Madrid en La Liga con CINCO goles de canteranos: 25 de noviembre de 1989 (7-2 contra el Real Zaragoza en el Bernabéu), con goles de Míchel, Sanchis, Butragueño y doblete de Martín Vázquez.
זה קטע כי אחרי ה-0:3 דור הופמן מסמס לי לקראת הפרק מחר ושאל על שלושה גולים של קאנטראנוס ומצאתי לו מעונת 2016/17 בגביע, ואז הוא שאל על הליגה ומצאתי גם מאותה עונה ורק קאסמירו שלא ממש נחשב, ואז העדכון עלה לארבעה ואז לחמישה.
אלבש לרגע את המשקפיים הורודות בפעם הראשונה מזה הרבה זמן. מעבר לשני השערים הראשונים שיכלו להגיע גם משחקנים אחרים, השער השלישי זה משהו שלא יכל לקרות בלי גונזאלו.
גרסיה כמובן איש המשחק אבל וואלורדה היה הטוב על הדשא. כקשר הוא לא מספיק טוב הגנתית, טכנית או התקפית, כמגן הוא מהמובילים בעולם בכל הקטגוריות. הוא צריך לקבל כאפה ולשחק רק שם.
מהצד השני, ויני ובליגנהאם פשוט גרועים. רודיגר גם ברגרסיה מדאיגה מאוד, הוא ואסנסיו זה שילוב על הפנים. חילופים מאוחרים של אלונסו אבל הם עבדו טוב אז קשה להתלונן, וטשואמני שחקן כזה מטומטם שגם כשהוא במומנטום ומחלץ כדורים, הוא כמעט תמיד יילך על הדריבל המיותר ויאבד את הכדור.
גם בשם של מיצ’ל יש ואריאציה של גונזלו
José Miguel González Martín del Campo
איזה כיף גארסיה שגם אני מיהרתי לקטול. השער השני הכי דומה לכריסטיאנו אפילו יותר משערים שאמבפה ניפק עד כה.
מחצית ראשונה עד דקה 35 זו שוב היתה ריאל שמנסה ללחוץ גבוה ובעיקר ריאל שמכסה נכון ושיטתי את היריבות ובזכות הפיזיות של רוב שחקניה נראה שכמעט בלתי אפשרי להגיע נגדה למצבים.
לאחר מכן שוב נפילה שאפיינה אותנו בתחילת העונה והיתה קורית בדקה 55 דאז. מרכז ההגנה שלנו תלאי על תלאי וזה משפיע על כולם לדעתי. כשהקבוצה בzone צואמני נראה כמו קשר אחורי חלומי בעיניי.
אני אוהב את בלינגהם בעמדת ה-8 שנוטה ל-6 לעיתים. בלי ציפיות שיכנס לרחבה בכל התקפה שניה. שם הקבוצה הכי זקוקה לו ואני נהנתי ממנו היום.
האלה!
אשכרה משחק ראשון שגונזאלו משחק בחוד העונה. חובה לעשות רוטציות ולהוריד את אמבפה וויני קצת לספסל גם כשהם בריאים, זה כל כך חשוב לקבוצה.
אהבתי גם את הדקות של מאסטה. מפה לשם, הוא האופציה היחידה מהספסל לתקופה הקרובה. הוא ופראן גרסיה, כמובן ![]()