הגרלת שמינית גמר ליגת האלופות 19/20 - מקבלים את נאפולי

אחרי שהעפלנו מבית המוות מהמקום הראשון, ואחרי ששלב הבתים ננעל אתמול, נקבעו הקבוצות שאפשר לקבל בשלב שמינית הגמר -

משחקי שלב שמינית הגמר ייערכו ב-18/19/25/26 לפברואר, והגומלין (בקאמפ נואו) ייערך באחד מהתאריכים הבאים: 10/11/17/18 במרץ.

סה"כ אפשרויות די נוחות, יותר או פחות, ומול כל אחת מהם ברצלונה נחשבת פייבוריטית ברורה. לפחות כרגע.

את מי הייתם מעדיפים לקבל בשלב הבא? ולמה?

• צ’לסי
  • טוטנהאם
  • ליון
  • אטלאנטה
  • נאפולי

0 מצביעים

הערה: גנבתי את הרעיון לסקר מהפורום המדרידאי. מקווה שאני לא גורם פה להפרה של זכויות יוצרים, או להתפרעויות בבירת קטאלוניה שיגרמו לדחיית הקלאסיקו.

בחרתי טוטנהאם.
המשחקים מולם בשנה שעברה היו יפים.
אמנם הם החליפו מאמן, אבל אני עדיין מצפה שיהיה כיף.

לא בא לי על קבוצות נחותות משמעותית. יריבה מאתגרת אך לא מאאווד מסוכנת (עד כמה שטוטנהאם עונה להגדרה) עדיפה על יריבה שנוטים לזלזל בה.
גם יאפשר לנו להשחיז את הלהבים לפני מפגשים יותר מסוכנים, גם ישמור אותנו עירניים, גם לא יסכן אותנו בצורה רצינית.

הייתי רוצה להמנע מצ’לסי בשלב הזה. הם כן נראים לי מסוכנים מאוד (רק מהתבוננות בטבלה האנגלית. אין לי באמת מושג איך הם נראים השנה).

נאפולי בפה מלא וללא חרטות , כל השאר זה בחירות משעממות. מיצתי את טוטנהאם (עד שלמדתי לחבב את מוריניו, לא בא לי שוב מלחמות פסיכולגיות ובעיקר כי מוריניו מול ואלורדה זה לא כוחות)

נאפולי.

נ.ב למרות שאם מוריניו ידחוף אצבע לעין של ואלורדה. זה אולי יגרום לי לשינוי דעה :rofl: :rofl: :rofl:

סימנתי את ליון ואטלאנטה, אבל באמת שאנחנו אמורים לעבור בהצלחה מפגש מול כל אחת מ-5 האפשרויות, לפי מצבן ומצבנו כרגע.
אז למה סימנתי דווקא את 2 אלו? הראשונה בגלל זלזול בליגה הצרפתית, והשנייה עקב רצון לגוון ולשחק מול קבוצה שלא נפגשנו איתה (לפחות לא בלא מעט שנים האחרונות).

בטווח הארוך טוטנהאם הכי “מפחידה”, בטח אם מוריניו ייצב שם את ההגנה. נאפולי תאיים התקפית, בתנאי שהבלאגן האטומי שקורה שם יסתדר עד פברואר, והמאמן שיחליף את אנצ’לוטי ירים את הקבוצה.

כל השאר? אמורות להיות משוכות זמניות בדרך לרבע.

ברצלונה של השנתיים האחרונות באלופות בתגובה לזלזול שלי -
giphy (8)

אל דאגה, הנשיא שלהם, אורליו דה לורנטיס ידאג לבלאגן שם כל עוד הוא חי. הסר דאגה מליבך.

מול מוריניו לא יהיה לך כיף. הוא יתבנקר ויעשה הכל כדי לנצח. לו לא חשובה הדרך.

בחרתי אטאלנטה כי היא נראית לי הכי חלשה ולא בא לי לכסוס ציפורניים כבר בשמינית. הרגע ניצחנו את מוליכת הליגה שלהם בחוץ בהרכב שלישי.

מקווה שריאל יקבלו הגרלה קשה ויעופו, זה יותר מעניין אותי מזהות היריבה שלנו.

:joy: :joy: :joy: :joy:

קצת משעשע אותי שלפי הסקרים פה, כרגע יש יותר אוהדי ריאל שרוצים להיפגש עם ליברפול, מאוהדי ברצלונה שרוצים להיפגש עם צ’לסי.

כן, אה?..

לא ברור מה נסגר איתם…

אולי זה בגלל שזידאן אומר להם שאם הם יקבלו את ליברפול בשמינית הם יעיפו אותם.
לא שיש לו קייס… אבל יש לו ביצים!..

אני לא חושב שהצנון היה מעז להתבטא ככה :confused:

ככה זה כשהדרך יותר חשובה מהניצחון :wink:

ועכשיו ברצינות, זאת קבוצה היחידה שלא הצבעתי לה כי היא היחידה שמגיעה פייבוריטית (השאר 50/50 חוץ מלייפציג אולי).

אגב
הייתי מצפה שכמה אצלכם יעדיפו לקבל קבוצה חזקה כדי להתחזק להמשך, במיוחד כשאתם כל כך רוצים לראות את בארסה נכשלת כל הזמן.

בקשה קטנה - אל תכליל.

אני הצבעתי אטלנטה, מהסיבה הפשוטה שאני לא סומך על בארסה הנוכחית לעבור אף קבוצה אחרת בערך.

אף אחד פה לא רוצה לראות את בארסה נכשלת, ולאף אחד (וגם אני שמוכן לחתום על הדחה כבר בשמינית, תמורת מאמן נורמלי) אין סיבה לרצות את זה, אחרי שברתומיאו הבהיר בחודש האחרון שהחוזה של וואלורדה בכלל עד 2021, והצנון האדיוט הוא זה שיצטרך להחליט אם הוא ממשיך לעוד שנה או לא.

לראות את בארסה נכשלת זה משהו שיקרה בוודאות ברבע/חצי הגמר כשנקבל קבוצה קצת יותר רצינית, אז אתה יכול להיות שמח מעכשיו.

אתם אמורים לנצח כל קבוצה מהאפשריות בקלות אולי למעט טוטנהאם (אם מוריניו ייצב את הקבוצה) ובלאו הכי כנראה תקבלו אותם כי ככה היקום עובד (מוריניו)…

צ׳לסי קבוצה מעניינת אבל עדיין נאיבית ולא מסודרת

ההגרלה קבעה -

ברצלונה תיפגש מול נאפולי בשלב שמינית גמר ליגת האלופות.

המשחק הראשון - 25 לפברואר (סאן פאולו).
לפני - אייבאר בבית (23/2).
אחרי - ריאל בחוץ (1/3)

הגומלין - 18 למרץ (קאמפ נואו).
לפני - מאיורקה בחוץ (15/3).
אחרי - לגאנס בבית (22/3)

שאר המפגשים:
מנצ’סטר סיטי - ריאל מדריד.
פסז’ - דורטמונד.
ליברפול - אתלטיקו מדריד.
לייפציג - טוטנהאם.
יובנטוס - ליון.
באיירן מינכן - צ’לסי.
ולנסיה - אטלאנטה.

קיבלתי מה שרציתי, לא בגלל זילזול בהם. יהיה כדורגל יפה. יש משהו מאוד רומנטי בנאפולי, אולי זה העבר של מראדונה , האופי המרדני שלהם ותחושת הקיפוח שלהם מול המימסד באיטליה. הנשיא המשוגע… אבל זה הולך להיות כיף.

אוי אתלטי .

אחלה הגרלה, לדעתי.
נאפולי, כרגע, במצב לא טוב בכלל, אבל היא לא נמושה והמשחק מולה יכול להוות אחלה “אימון” להמשך, אם וכאשר.
עדיף על מוריניו, פחות טוב מאטלאנטה.

לגביי השאר -

• אתלטיקו של עד העונה הנוכחית יכלה להיות אחלה מאצ’אפ לליברפול. עכשיו? פחות.
  • במשחק בין הסיטי לריאל אין לי שום הימור. יכול ללכת לכאן או לכאן.
  • מקווה שדורטמונד ו-ולנסיה יעלו. לגביי כל השאר אין לי העדפות מיוחדות, או תקוות.

ההגנה של סיטי זה בדיחה, ואין להם קשר אחורי ברמה מספקת. פפ נכשל לחלוטין בבניה שלו השנה שם. ריאל עוברים.

ההגנה של סיטי אולי בדיחה, אבל גם ההתקפה שלהם עדיין מאיימת מאוד, וגם כרגע ריאל גם לא הדבר הכי מאיים בעולם, בטח ביחס לשנים שעברו (איזה נאחס אני עושה לפני הקלאסיקו…).
חוץ מזה שיש עוד חודשיים למשחקים, ככה שדברים יכולים להתייצב ולהידרדר עוד הרבה.
ביום נתון? באמת שלא תפתיע אותי שום תוצאה במפגש הזה.

תזכור את זה ביום רביעי ,מצאנו את האשם :wink: (גם את זה אני יפיל על ואלורדה :rofl: )

טוב המפגש הראשון נגדם בחוץ כך שאפשר לנשום לרווחה. לפחות אם נודח זה לא היה בסיגנון הרגיל שלנו. :joy:

אחלה הגרלה.
המשחק השני בבית, אז אני רגוע. לא יהיה עוד רומא. אני לא יודע מה יישאר מנאפולי אחרי שהנשיא שלהם מאיים למכור חצי סגל, אבל גם אם כולם ישארו, אנחנו אמורים לעבור.
אני מרוצה ממה שריאל קיבלו. לדעתי הם יעופו אם לא תהיה שערורית שיפוט. סיטי קבוצה טובה יותר .