קצת משעשע אותי שלפי הסקרים פה, כרגע יש יותר אוהדי ריאל שרוצים להיפגש עם ליברפול, מאוהדי ברצלונה שרוצים להיפגש עם צ’לסי.
כן, אה?..
לא ברור מה נסגר איתם…
אולי זה בגלל שזידאן אומר להם שאם הם יקבלו את ליברפול בשמינית הם יעיפו אותם.
לא שיש לו קייס… אבל יש לו ביצים!..
אני לא חושב שהצנון היה מעז להתבטא ככה
ככה זה כשהדרך יותר חשובה מהניצחון
ועכשיו ברצינות, זאת קבוצה היחידה שלא הצבעתי לה כי היא היחידה שמגיעה פייבוריטית (השאר 50/50 חוץ מלייפציג אולי).
אגב
הייתי מצפה שכמה אצלכם יעדיפו לקבל קבוצה חזקה כדי להתחזק להמשך, במיוחד כשאתם כל כך רוצים לראות את בארסה נכשלת כל הזמן.
בקשה קטנה - אל תכליל.
אני הצבעתי אטלנטה, מהסיבה הפשוטה שאני לא סומך על בארסה הנוכחית לעבור אף קבוצה אחרת בערך.
אף אחד פה לא רוצה לראות את בארסה נכשלת, ולאף אחד (וגם אני שמוכן לחתום על הדחה כבר בשמינית, תמורת מאמן נורמלי) אין סיבה לרצות את זה, אחרי שברתומיאו הבהיר בחודש האחרון שהחוזה של וואלורדה בכלל עד 2021, והצנון האדיוט הוא זה שיצטרך להחליט אם הוא ממשיך לעוד שנה או לא.
לראות את בארסה נכשלת זה משהו שיקרה בוודאות ברבע/חצי הגמר כשנקבל קבוצה קצת יותר רצינית, אז אתה יכול להיות שמח מעכשיו.
אתם אמורים לנצח כל קבוצה מהאפשריות בקלות אולי למעט טוטנהאם (אם מוריניו ייצב את הקבוצה) ובלאו הכי כנראה תקבלו אותם כי ככה היקום עובד (מוריניו)…
צ׳לסי קבוצה מעניינת אבל עדיין נאיבית ולא מסודרת
ההגרלה קבעה -
ברצלונה תיפגש מול נאפולי בשלב שמינית גמר ליגת האלופות.
המשחק הראשון - 25 לפברואר (סאן פאולו).
לפני - אייבאר בבית (23/2).
אחרי - ריאל בחוץ (1/3)
הגומלין - 18 למרץ (קאמפ נואו).
לפני - מאיורקה בחוץ (15/3).
אחרי - לגאנס בבית (22/3)
שאר המפגשים:
מנצ’סטר סיטי - ריאל מדריד.
פסז’ - דורטמונד.
ליברפול - אתלטיקו מדריד.
לייפציג - טוטנהאם.
יובנטוס - ליון.
באיירן מינכן - צ’לסי.
ולנסיה - אטלאנטה.
קיבלתי מה שרציתי, לא בגלל זילזול בהם. יהיה כדורגל יפה. יש משהו מאוד רומנטי בנאפולי, אולי זה העבר של מראדונה , האופי המרדני שלהם ותחושת הקיפוח שלהם מול המימסד באיטליה. הנשיא המשוגע… אבל זה הולך להיות כיף.
אוי אתלטי .
אחלה הגרלה, לדעתי.
נאפולי, כרגע, במצב לא טוב בכלל, אבל היא לא נמושה והמשחק מולה יכול להוות אחלה “אימון” להמשך, אם וכאשר.
עדיף על מוריניו, פחות טוב מאטלאנטה.
לגביי השאר -
- אתלטיקו של עד העונה הנוכחית יכלה להיות אחלה מאצ’אפ לליברפול. עכשיו? פחות.
- במשחק בין הסיטי לריאל אין לי שום הימור. יכול ללכת לכאן או לכאן.
- מקווה שדורטמונד ו-ולנסיה יעלו. לגביי כל השאר אין לי העדפות מיוחדות, או תקוות.
ההגנה של סיטי זה בדיחה, ואין להם קשר אחורי ברמה מספקת. פפ נכשל לחלוטין בבניה שלו השנה שם. ריאל עוברים.
ההגנה של סיטי אולי בדיחה, אבל גם ההתקפה שלהם עדיין מאיימת מאוד, וגם כרגע ריאל גם לא הדבר הכי מאיים בעולם, בטח ביחס לשנים שעברו (איזה נאחס אני עושה לפני הקלאסיקו…).
חוץ מזה שיש עוד חודשיים למשחקים, ככה שדברים יכולים להתייצב ולהידרדר עוד הרבה.
ביום נתון? באמת שלא תפתיע אותי שום תוצאה במפגש הזה.
תזכור את זה ביום רביעי ,מצאנו את האשם (גם את זה אני יפיל על ואלורדה
)
טוב המפגש הראשון נגדם בחוץ כך שאפשר לנשום לרווחה. לפחות אם נודח זה לא היה בסיגנון הרגיל שלנו.
אחלה הגרלה.
המשחק השני בבית, אז אני רגוע. לא יהיה עוד רומא. אני לא יודע מה יישאר מנאפולי אחרי שהנשיא שלהם מאיים למכור חצי סגל, אבל גם אם כולם ישארו, אנחנו אמורים לעבור.
אני מרוצה ממה שריאל קיבלו. לדעתי הם יעופו אם לא תהיה שערורית שיפוט. סיטי קבוצה טובה יותר .
אחרי השנתיים האחרונות, ועם הרקורד שלנו במשחקי חוץ בנוקאאוט בשנים האחרונות, אני לא הייתי מתחייב על זה
נראה לי שהוא התכוון לסדר המשחקים (השני בבית ולא בחוץ כמו נגד רומא וליברפול)
המשחק הראשון יהיה 4-5 ימים לפני הקלאסיקו, בחוץ. יהיה מעניין.
יש לנו יכולת עילאית לחרבן משחקים בחוץ גם כשהמשחק הראשון בחוץ.
אני עדיין זוכר את ה3:0 מול יובה ואת ה4:0 מול פאריס(עזוב שנגד פאריס הצלחנו לתקן)
אכן זה מה שהתכוונתי.
זה היה מאוד מזמן, ומול קבוצה בסדר גודל שלנו. לא רלוונטי למשחקים מול נאפולי. מול קבוצות חלשות יותר כשהמשחק השני בבית אנחנו יודעים לנצח.
וואלורדה קרא את התגובה שלך ולא הבין ממתי נאפולי לא בסדר גודל שלנו ()