הקדמה ממחזור 19: מנצחים 3:1 את אתלטיקו בקאמפ-נואו (כבשו: ראפיניה, אולמו, פראן. בישלו: פדרי, באלדה)

זה נושא שחזור על עצמו פה.
מצפים מהקשר ההתקפי שתפקידו לחכות לכדור מאחורי הקישור, לבוא לפני הקישור ולעזור להניע כדור.
גם על גונדואן קראתי את אותה ביקורת.

אגב, אם פליק היה רוצה קשר שעוזר להניע כדור אז מלכתחילה הייתה מבקר את ההחלטה לפתוח איתו.

הביקורת היא בעיקר על פליק, למרות שהיום זה פחות רלוונטי כי זה או אולמו איזה פרננדס בין 12. פליק הוא הראשון שצריך להעביר עליו ביקורת לגביי עמדות ועמידות של שחקנים, כמו כל מאמן.

ועדיין, אני מצפה משחקן בברצלונה להבין שאם יש קשר אחד שלא יודע להחזיק כדור (אריק), מה שמפנה את שחקני אתלטיקו ללחוץ את השחקן היחיד שכן יודע לנהל ולכוון את המשחק (פדרי), אז הוא צריך לעזור קצת בנושא.

אני לא חושב שככה זה עובד.
אם אריק מתקשה לשמור על הכדור הוא צריך למצוא שחקן חופשי או להחזיר לשוער.
השחקנים צריכים לשמור על עמדות, והעמדות אמורות להיות כאלה שעוזרות מלכתחילה להניע כדור.

מי שמתופקד כשחקן השני בדאבל פיבוט זה פדרי. בדר’'כ לא מורידים שלושה שחקנים.

חוזר בי.

איזו טכניקה, איזו תנועה, איזה שער. דני אולמו!

Aaaaaaaaand, its gone.
:person_facepalming:

בזמנו כתבו אצלנו על איזה שחקן רכש, שהוא כמו פלאפון חדש - כל פעם אתה מגלה בו גאדג’ט חדש ומגניב שלא ידעת שיש לו.

אז אולמו הוא כמו הפלאפון הישן הזה, שגם כשכתוב שנשארו 80%+ בטריה - אתה יודע שבכל רגע הוא עשוי לאבד את כל הסוללה שלכאורה נשארה לו ולהיכבות.

יששששששששש.

סוף סוף קבוצה שאפשר לזהות!

ואו ואו ואו

אין מילים.

צדק נעשה מגיע לנו

אני לא מסוגל להסתכל על המצב של הפצועים

אני רואה את התגובות של כולם וזה אומר הכל. בקפיצות מהספסל, החיבוקים החיוך של פליק שחזר אחרי שלמורת רוחו נאלץ לעבור ל 5 בהגנה, החיבוק בין ראפיניה ופראן. ראפיניה הבטיח לפליק שחזור לשחק, וקיים. הספסל עדיין קצר, הפציעות עוד ממשיכות לרדוף אותנו עם אולמו (פריקת כתף) ופדרי (מקווה שכולם), אבל הטירוף מהמלחמה חזרו, וזה הבסיס של בארסה של פליק.

זמן טוב להתאפס מחדש, רק נשאר שיחזרו הפצועים.

לא יודע מה יגמר בסוף ומה המצב של הפצועים שלנו

אבל שיקום האדם, שחשב חודש שעבר אחרי ההפסד בקלאסיקו, אחרי הפרש חמש נקודות מריאל שנעשה רמונדטה ל4 הפרש מריאל (אני יודע משחק חסר אבל תזרמו איתי)

כדורגל זה משחק משוגע

1. זה כנראה היה המשחק הכי טוב של ברצלונה העונה, או לפחות זה שהכי הראה שיש אור בקצה המנהרה, והפעם זה לא חלוץ יריב עם פנס שרץ חצי מגרש לבד. למעט הגול של אתלטיקו, ובעיקר במחצית השנייה (יודעים מה? בעצם גם ברוב הראשונה), ברצלונה עמדה נכון, עמדה חכם, ובעיקר לא עמדה מופקר. גם הנעת הכדור הייתה סבלנית כשצריך, ו"תבעטו כדור לראפיניה/ראשפורד והם יגיעו" כשצריך. היה נראה היום שיש קבוצה, ויש תבנית, ויש עם מה לעבוד.
    אם פדרי לא נפצע, גם ניהול החילופים של פליק היה נכון מאוד היום, שזה לא דבר מאוד נפוץ אצל הגרמני - פדרי, ראפיניה, לאמין, ולבנדובסקי (שחייב להתחיל לחזור לספסל, הוא כבר לא מסוגל לשחק 3 משחקים בשבוע) קיבלו מנוחה, ואלו שנכנסו במקומם עשו עבודה טובה.
  2. אלון במשחק סבבה לגמרי, מול התלתלז’ של חולי, ואחרי זה מול הצל שסורלות’ מטיל. אחלה בלם חמישי, שהעונה, עקב הנסיבות, איכשהו הולך ונהיה באנקר בהרכב.
  3. קובארסי זה לא זה. לפחות עדיין לא זה. וכשמוסיפים לזה את המחיקה של כריסטנסן בואך סיום חוזה בקיץ, ואת מה שלא ייסגר עם אראוחו, זה אומר שכבר לא צריך בלם בינואר/בקיץ. צריך לפחות שניים כאלו.
  4. במשך חלק גדול מהמשחק הסתכלתי מה עושים השחקנים האחרים כשהכדור אצל אריק/קובארסי/קונדה/לאמין, ומאוד בלט לי משהו - יש בדיוק 2 שחקנים שמנסים לפתוח, להשתחרר משמירה, לנסות לנוע בלי כדור, ולקבל את הכדור: ראפיניה ופדרי. את השער הראשון אחד מהם בישל, והשני כבש.
  5. ראפיניה יכול לכבוש מיליון שערים עם התחת ולבשל עוד 200,000, ועדיין התרומה שלו יותר משמעותית מהסטטיסטיקה היבשה. הוא לא מפסיק לרוץ (ועם שכל, לא סתם לרוץ), הוא לא מפסיק להשקיע, והוא גם לוקח עליו את סרט הקפטן לא רק על הזרוע, אלא גם כדרך חיים.
  6. ופדרי? פדרי זה אירוע מיוחד, חד פעמי, שקשה לתאר במילים, ושבתקווה לא נפצע במשחק הזה. ברצלונה אחרת לגמרי איתו ובלעדיו, ולראות אותו עם (ובלי, הרבה פעמים גם בלי) הכדור זה לראות שירה בתנועה. את מה שהוא עשה היום צריך ללמוד, וזה בלי קשר נוסף לידו שאפילו עושה קולות של עזרה בהנעת הכדור.
  7. אהבתי את לאמין היום, למרות הבעיטה הלא קשורה לכלום שכמעט עלתה לנו ביוקר. הזכיר לי את לאמין של תחילת הקריירה בבוגרים, אי אז בגיל 6, שעשה דברים נכון, קיבל החלטות חכמות, ובעיקר עשה את הפעולות שלו בשטחים בהם הוא משפיע יותר ומסתכן פחות. הרבה מזה זה בזכות התמיכה של קונדה, ולא אריק שלא מתרחק יותר מ-20 מטר מהשער שלנו, אבל זה בעיקר על הילד.
  8. אולמו קורע. מצחוק, אבל לפעמים גם ירך/שריר/כתף.
  9. ניצחון חשוב. סטטיסטית, מוראלית, הלחצתית כלפיי ריאל מדריד, ומעוד הרבה בחינות.

הלאה לבטיס.

עם פדרי וראפיניה, אנחנו קבוצה אחרת לגמרי

אפילו לאמין פחות ראש בקיר כי פתאום יש לו למי למסור. והוא יודע למסור.

ג’ואן גרסיה מביא נקודות כמו שקורטואה מביא נקודות לריאל.

אני חייב התנצלות למארטין. אחלה אתה.

משחק מצוין של קונדה. אם לא היה את פדרי, הייתי בוחר בו כאיש המשחק.

פליק הבטיח שיפור, בינתיים מקיים.

רגע, רגע, רגע, ג’רארד מרטין הפך את עצמו לבלם הרכב בבארסה? איזה שחקן מבלבל.
אולגר 2.0.

נראה שזה מתחיל להתכנס למקום טוב שבו יותר ויותר שחקנים חוזרים לכשירות פיזית, כושר משחק ומומנטום חיובי.
אדגר ראפיניה לוחץ ורץ כמו 2 שחקנים, ומדביק גם את שאר השחקנים באינטנסיביות ו-ווינריות שלו.
כמה זה היה חסר…

המשחק הכי טוב שלנו השנה, איל כתב נהדר וסחטיין

אין לי מה להוסיף על מה שנכתב פה , חוץ מלהגיד שזה כל מה שאני רוצה מברצלונה , לא אכפת לי כל כך התארים כמו אכפת לי לחזור ולהתרגש מכדורגל.

פדרי אלוהים

שמח שלאט לאט ראפיניה מקבל את הקרדיט שמגיע לו.

נתחיל ממש מהתתחלה, ממש ממש מההתחלה מעליית השחקנים לדשא, כיף לחזור לקאמפ נואו אבל הכניסה החשוכה הזאת עם הלייזרים..סורי לא מתחבר לזה, איפה הימים של ההמנון ברקע, הקהל שר והשחקנים עולים, לא צריך מעבר לזה. בחושך הזה גם את המוזאיקה של הקלאסיקו לא יראו.

נמשיך לחזרה של ראפיניה, יכול לא תמיד לאהוב אותו אבל התרומה שלו פסיכית לקבוצה, סטטיסטית לא סטטיסטית, מקצועית, קפטנית..הכל.

פדרי אלוהים לא ארגנטינאי.

אז אחרי שלבנדובסקי החמיץ פעמיים אפשר לסגור על לתת למישהו אחר לבעוט פנדלים??

ההגנה אותה הגנה רעה, הגולים שאנחנו סופגים הם אותם גולים..אין מישהו אחד חיובי העונה הכל החלק האחורי שלנו.

אתלטיקו תמשיך להיות אתלטיקו הלוזרית עד שצ’ולו ילך די מספיק..פליפה לואיז מחכה לטלפון.

לאבה עם אחת הסטטיסטיקות הטובות לבועטי פנדלים, למה שיתנו למישהו אחר?

סוף סוף ניצחנו ממשחק גדול העונה.

1. אני קצת לא מבין את הטענות על ההגנה. אולי לא ראיתי אותו משחק. אי אפשר באמת 90 דקות עם הגנה גבוה לא להיתפס בכלל. זה לא הגיוני. אני דווקא ראיתי המון לחימה ותיאום בין הבלמים שלנו. תגידו מה שתגידו, אבל אהבתי את האגרסיביות של מרטין וקובארסי. יותר מזה, אני חושב שאריק גרסיה מבחינה הגנתית בקישור האחורי משרה המון המון ביטחון בפן הזה. שלושתם נלחמו כמו אריות ולא ראיתי עליונות גם כשהחלוץ הענק שלהם נכנס. מרטין נצמד לו לתחת ולא התקפל בשום מאבק. גבר.
    הם הצליחו להעלים את החלוץ הכי טוב בעולם והגיעו למעט מצבים. שאפו.
  2. אני חוזר בי בקשר לראפיניה, כנראה המעטתי בערך המנטאלי והמנהיגותי שהבנאדם מביא. מבחינה מקצועית עדיין היו לו החמצות מפגרות והוא לוקה בחלק הטכני המון, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הלחץ, המחויבות והתשוקה שהוא מביא. זה מחלחל לכל הקבוצה.
  3. איזה כיף שיש שוער בשער. לא פחדתי.
  4. לבה כל פנדל זאת הרגשה של החטאה. לא ראיתי הרבה זמן חלוץ עם משחק רגל כזה מחורבן. בנאדם מחרב התקפות כשהוא נוגע בכדור וזה לא לשער.
  5. דני אולמו מתחיל לפרוע שטרות גם העונה ולתת נקודות. הגול שלו זה בדיוק הסיבה למה הוא הגיע. להיכנס לרחבה, להיות השחקן אקסטרה שמפיל את ההגנה.

4 הפרש. בואו כולנו נתפלל ששוב לא יקבלו פנדל חטאפה עם כסף.

בחמש הדקות הראשונות של המשחק נרשמה פאניקה. השינוי הטאקטי של פליק בשבועיים האחרונים והיעדר אינטנסיביות מספקת מצד אתלטיקו הביאו לזה שהצלחנו להתגבר על הלחץ ולהשתלט על המשחק.

כמה פשוט כשהמערך עומד נכון להתגבר. אבל זה היה רחוק מלהיות מספק. קו ההגנה הגבוה מידיי כשהכדור אצלנו לא מוצדק. זו הפקרות שגם פוגעת בבלמים שלנו וגורמת להם להיראות רע וגם מזמינה צרות.

אריק היה מאוד לא מורגש רוב המשחק והשאיר לפדרי את כל העבודה וגם אולמו שהיו לו כמה פעולות נהדרות לא לוקח על עצמו מספיק.

ראפיניה זה פרסומת לסוללות. כמעט לא אנושי. קשה להאמין שמדובר בברזילאי.

אבל אבל אבל נגרירה