מחזור 2: 1-1 בחוץ נגד פולהאם (מוניז (ע))

הרכב:
באיינדיר
שואו - דה ליכט - יורו
דורגו- קאסמירו - ברונו -אמאד
מאונט-קוניה-אמבומו

ספסל: ששקו, אוגרטה, מאיינו, דאלוט, זירקזי, מגווייר, הבן, אוננה, פרדריקסון

הרכב זהה להרכב שפתח נגד ארסנל להוציא את אמאד שיחליף את דאלוט באגף ימין. אוננה חוזר לספסל.

אמיץ מר אמורים. הרכב עם שני שחקני הגנה פלוס קאסמירו. אהבתי.

:unamused_face: ברונו !!!

בחיי שאני לא מבין במה אני צופה, איך לעזאזל הוא מוציא את קאסמירו? מרכז המגרש שלכם פרוץ לגמרי מאז שהוא יצא, פשוט הזוי.

דקה 73, פולהאם משווה. מאותו רגע אתה מצפה משחקני יונייטד להיות בטירוף ולחפש את שער הניצחון, אבל הם פשוט היו נראים סבבה עם המצב. אף אחד לא צועק על שאר השחקנים, אף אחד לא רץ לשופט, הם פשוט ירדו לבלוק נמוך והיה נראה שסבבה להם לחלוטין עם המצב הזה, וגם המתפרצות (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה) היו עם שחקן אחד או שניים שרדפו אחרי כדורים אבודים.

אני לא יודע מה שרשרת האירועים שהביאה את המועדון למצב הזה, אבל לשחקני המועדון מספיק תיקו בחוץ מול קבוצה רנדומלית בליגה - המצב לחלוטין מעורר דאגה מבחינת יונייטד.

תיקו בחוץ מול פולהאם תוצאה לא רעה לקבוצה שהמטרה שלה זה טופ 10 בסיום העונה. נראה כרגע שזאת התקרה של הקבוצה של אמורים. עצוב מאוד כי לא חושב שהוא ישרוד ככה את העונה או אפילו את דצמבר.

לא ברור לי איך קבוצה שקונה 2 מטופ 5 הכובשים בפרמייר ליג, ומשחקת עם ברונו, לא מצליחה אפילו לבעוט לשער מול פולהאם.
אבל קצת ברור לי. ברונו משחק מאחורה בשביל שמייסון מאונט יוכל להרשים את כולנו בקילומטרז’ הרב שהוא רץ כל משחק עד הפציעה הבאה. איך זה עדיף על ברונו, הקשר ההתקפי הכי טוב בפרמייר ליג כבר 5 שנים, ועל מאיינו מאחורה אני לא יודע. כשמשרטטים מערך צריך קודם כל לשים את ברונו 10 ומשם להמשיך. זה מגובה בכל סטטיסטיקה אפשרית, אני לא מבין איך אפשר להתעלם מזה.
כמו סולשיאר עם הדבקות בשואו ומגווייר, גם העתיד התעסוקתי של אמורים יקבע לפי ההימור על העמדה של ברונו. אם זה יצליח יופי, אם לא - הוא לא מסיים את העונה.