גומלין רבע הגמר נגד ארסנל: מתבזים גם בברנבאו עם הפסד 2:1 (ויניסיוס כבש). נפרדים מהכתר

הבנתי שזו הייתה הכוונה שלך.
לא הבנתי למה שהקבוצה לפתע תהייה “עם אנרגיות והתלהבות”.
אני פשוט טענתי שאנחנו נראה בדיוק את הכלום ושום דבר שראינו מהם כל העונה…

לא יהיו אנרגיות, מודריץ’ נח בליגה כדי שיהיה זמין למשחק מחר.

אנצ’לוטי מדבר במסיבת העתונאים על כך שלמחר הפ הכינו כדורגל אינטנסיבי, עם שליטה בכדור ולחץ גבוה. אם זה יקרה ואנחנו מנצחים זה רק יוכיח כמה הגישה שלו של לצאת למתפרצות בכל מחיר תוך שהוא מבטל לגמרי את כל שאר האספקטים של המשחק היתה ביזיונית. אני עדיין מתוסכל מזה. נתן להם לעשות מה שהם רוצים העיקר שיהיו כמה מטרים לאמבפה וויניסיוס לרוץ לעומק. אוי איזו גישה מסריחה.

נכון, העונה הזאת מזוויעה.

ונכון, הכדורגל שאנחנו משחקים הוא פשוט סבל צרוף.

ונכון, לראות את אנצ’לוטי על הקווים גורם לכולנו לייאוש מתמשך.

אבל אני חייב להגיד שזה די מדהים שזה נראה כאילו להרבה מאוד אנשים, אוהדים מכל הצדדים, יש יותר ביטחון שריאל מדריד בפיגור 3-0 מהמשחק הראשון - תצליח להעפיל לשלב הבא, מאשר ברצלונה עם יתרון 4-0 מהמשחק הראשון.

ליגת האלופות זה ה nba החדש, גם 20 הפרש באמצע הרבע הרביעי לא מבטיח לך ניצחון.

מעניין אם בשנים האחרונות יש מישהו במועדון שעצר ושאל את עצמו: ״רגע, למה בעצם אנחנו צריכים כל כך הרבה רמונדטות?״

איך אצלי בראש הלכה ישיבת ההנהלה הזאת:

מאוד מפתיע, מעניין למה שאנשים יחשבו ככה…

ריאל מדריד בשלבי הנוקאאוט של ליגת האלופות:
1000118391

ברצלונה בשלבי הנוקאאוט של ליגת האלופות:

שמעו בתור אוהד ריאל מדריד שכל כך פסימי ומדוכא ממצב הקבוצה, ובצדק, יש משהו מגניב בלראות את כולם סביבי משוכנעים שאנחנו עולים לחצי, פשוט דפקנו את המוח לכולם, הם בטראומה מוחלטת ומייחסים לנו יכולות מיתיות, גם ב5-0 לא היו מהמרים נגדנו.
אז כן אנחנו זוועה העונה, אבל כנראה שעשינו משהו נכון בעשר האחרון לייצר כזאת הילה בלתי נתפסת.

ובנימה זאת, לצערי תהיה רמונטדה ונעלה מחר וקרלו ימשיך עוד עונה…

להאמין שניתן לבצע רמונטדה זה דבר נחמד, ואמנם חשוב מאוד, אם אתה רוצה לבצע את הרמונטדה. אילולא האמונה לא הייתה מוטיבציה לנסות בכלל.

מנגד, אני סבור שיש דבר כזה “אובר” אמונה, וזה בעצם מה שקורה בימים האחרונים סביב ריאל מדריד. הפסטיבל סביב הרמונטדה ה"צפויה" אינו בריא לנו והוא בעצם מכניס אותנו שוב למוד המעצבן הזה של “אנחנו ריאל מדריד, והדברים יקרו מעצמם”.

הם לא, ואם הקבוצה לא תהיה סופר מפוקסת עם 100% מוטיבציה, אין לנו סיכוי.

או במילים אחרות: אין לנו סיכוי. הניחוש שלי הוא בכלל שהמשחק יתפתח בצורה שבה לא באמת נהיה קרובים לאורך כל המשחק.

אני מסכים עם רוח הדברים, הקטע שלא ניתן לצפות כלום ולו בגלל העובדה ש- 1:0 תוך רבע שעה וארטטה משתין במכנסיים.

זה אכן מזכיר את וולפסבורג במובן שכולם חושבים שתהיה רמונטדה, אבל וולפסבורג היא לא ארסנל ו- 2:0 זה לא 3:0.

לא יהיה כלום כי אין כלום
2-1 ארסנל
צלמו מסך

בתכלס משחק הוא דינמי לחלוטין, המון תלוי באיך יתפתח.
1-0 במחצית הראשונה, ופתאום 2-0 דקה 73 והרגליים של ארסנל מתחילות לרעוד, בואו לא נשכח שהם כבשו ב2 חופשיות מטורפות וזה לא קורה כל יום.

בואו נגיד ככה לכל קבוצה אחרת הייתי אומר 99% סיכוי הדחה במצב כזה, לנו הייתי נותן 90% סיכוי הדחה רק בגלל ההיסטוריה המטורפת שלנו וההשפעה הפסיכולוגית הלא מבוטלת שיש לה, במיוחד על קבוצת דרג שני שלא זכתה בכלום שנים רבות.

10% לעלות זה מטורף לדעתי.

ספר את זה לסיטי, צ׳לסי ופריס (:

דיווחים שקרלו תרגל את ההרכב הבא

אלאבה רודיגר טשואמני אסנסיו
ג’וד סבאיוס פדה
ויני אמבפה רודריגו

תיקן את הקישור אבל דפק את ההגנה. אם הוכח משהו העונה הזאת זה שהצימוד של רודיגר וטשואמני לא עובד.

אסנסיו מאוד התקשה כמגן ימני… בעייתי. אבל מצד שני זה האיש ששיחק עם רודיגר, aka הבלם הטוב בעולם, כמגן שמאלי! על מנת לשמור על הציוות אלאבה/מיליטאו.

לא לעלות עם שחקנים שחוזרים מפציעה ולא עם שחקנים גמורים פיזית ולא עם כאלה שלא יודעים להגן.

קורטואה
פראן רודיגר צ’ומה אסנסיו
ג’וד פדה
ברהים
ויני אמבפה רודריגו

פראן לא תומך בהתקפה.

זה הרכב שלוקח סיכונים אבל מחושבים, ברהים בתפקיד ג’וד מאוד מסוכן התקפית ויכול לפתוח הגנות בהברקה, ג’וד בדאבל פיבוט עם פדה חייב לתת משחק מהסוג שהוא מראה שהוא אחד הקשרים ההגנתיים הכי טובים שיש, הוא כבר עשה זאת לא מעט, מפסידים אותו כאיום ליד הרחבה אבל מקבלים אותו כמנהל משחק שיכול לתת כדורי עומק.
רודריגו צמוד לקו ימין וברהים מהתפקיד שלו מושך יותר ימינה.

אבל ההרכב שנקבל מקרלו

אלאבה רודיגר צ’ומה אסנסיו
מודריץ’ פדה
ג’וד
ויני
רודריגו
אמבפה

כלומר כל השלישייה הקדמית בצד שמאל על מטר וחצי רבועים.

וכמובן שאי אפשר בלי מודריץ’ ואלאבה שראו הכל ועשו הכל וגם אם הם במוות קליני יכולים לתרום יותר משחקנים שיש להם דופק.

ג׳וד לא במוד קשר יותר זהו, הוא לקח את אחד השחקנים הכי חרוצים ומגוונים בכדורגל העולמי והפך אותו לקשר התקפי מפונק שלא סוגר בהגנה.

אין לי מילים.