גומלין רבע הגמר נגד ארסנל: מתבזים גם בברנבאו עם הפסד 2:1 (ויניסיוס כבש). נפרדים מהכתר

האמת שאני לא מופתע מהציוות של לוקאס, אנחנו חייבים לשלוט באמצע היום ובלי פדא זה יהיה קשה, מה שגם אם לוקאס פותח מודריץ בספסל וזה גם לא רע.
מה שכן מפחיד אותי זה הניסיון הנואש של אנצלוטי להחזיר את אלאבה למגרש כאילו הוא פאולו מלדיני בשיאו, פשוט מאמן מביך.

מעדיף את סבאיוס על רגל אחת מאשר את הנוכחות ההרסנית של לוקאס בהרכב,החלטה הזויה אם היא נכונה וזה עוד בלי לדבר על אלאבה.

לוקאס בתקופה האחרונה פחות שחקן, לא תורם בהגנה ויוצר חורים מאחורה. אבל האמת לא כזה משנה לי, אני אסתפק בלראות איך ריאל מדריד “תוקפת” כמו שאנצ’לוטי אמר.

טוב היו 4 קאמבקים מתוך 47 מקרים של פיגור 3-0 בתולדות ליגת האלופות וזה כמעט 10%… ואנחנו ריאל מדריד אז משדרג לנו ל20% סיכוי הערב(;

טוב עד שקרלו אנצ’לוטי, דויד אלאבה ועוד חברים “יהרסו” את האמונה למי שיש לו כזו - נכניס אתכם קצת לאווירה עם כותרות-שטויות-ירקות:

כותרות העיתונים במדריד חגיגיות: שער המארקה נקי ולבן עם סמלי הקבוצות: “אם מישהי יכולה לעשות את זה - את הקאמבק במצב הזה - זו ריאל מדריד” - אלופת אירופה קוראת לעוד ערב קסום בסנטיאגו ברנבאו, קרלו אנצ’לוטי מדבר על לשחק גם עם ביצים כמו שאמר הטניסאי אלקארס| שער ה-AS עם “שום דבר לא בלתי אפשרי - זו ריאל מדריד”; קרלוס סנטיאנה גיבור הרמונטדות האייקוניות מוסיף כי אחרי השער הראשון דברים קורים.

דיברנו על כמה אמונה זה חשוב - סקר במארקה, כ-13 וחצי אלף הצביעו - ו-40% מהם שיכורים וחושבים שריאל מדריד תבצע רמונטדה ותעבור, ו-29% אולי ריאליים יותר וחושבים שריאל תנצח בגומלין הביתי בסנטיאגו ברנבאו אבל זה לא יספיק לה כדי לעבור. עשרה אחוזים למשל הולכים על דרמת ענק וניצחון של ריאל מדריד בפנדלים מה שחווינו כבר בשלב שמינית הגמר.

כל התוצאות העונה שיספיקו כדי לכפות הארכה קרי למחוק את התבוסה מלונדון: 0:3 על ויאדוליד בליגה, 1:4 על אספניול, 0:4 על אוססונה, 0:3 על לגאנס, 0:3 על ג’ירונה, 1:4 על לאס פלמאס, 0:3 על ויאדוליד, 2:5 על בורוסיה דורטמונד, 1:5 על זלצבורב, 0:3 על ברסאט, 0:5 על דפורטיבו מינארה - גביע, 0:3 על מאיורקה - סופרקופה, 0:3 על פאצ’וקה - אליפות העולם למועדונים. שישה מהניצחונות הושגו ב-2025. למעשה יש תמונה מה-AS והם דילגו על הגביע.

הם לא כאן, אבל נאצ’ו העלה סטורי וכתב ‘האללה מדריד’ על רקע התמונה שלו חוגג את ההעפלה לגמר ב-2022 אחרי הנס נגד מנצ’סטר סיטי, וקפטן העבר סרחיו ראמוס: “כולם יודעים מהי ריאל מדריד ועל הימים המיוחדים בליגת האלופות, יאללה בואו נלך על זה”.

הנה תמונות של טירוף! אהה, שיט, זה רק האוהדים והם לא יכולים להבקיע:

image

יש הרכב למשחק נגד ארסנל! שריקת הפתיחה ב-22:00: התהיה רמונטדה?| שוב הכתבים צדקו ודויד אלאבה כנראה על הצטיינותו במשחק הראשון - שוב משחק כמגן שמאלי. לוקאס ואסקס בצד ימין אם לא חסרים לכם התקפי לב, כדי שפדה ואלוורדה ייתן את הכל באמצע. אורליאן טשואמני מחליף את אדוארדו קמאבינגה, וגם ג’וד בלינגהאם בהרכב והשלישייה ההתקפית הרגילה שהייתה חלשה מאוד בלונדון. כך שהקפטן לוקה מודריץ’ על הספסל בניגוד לההערכות, גם ברהים דיאס שם, ופראן גארסיה ששוב זוכה לאי אמון. תנו לנו את זה. האללה מדריד!

ההרכב: טיבו קורטואה| לוקאס ואסקס, ראול אסנסיו, אנטוניו רודיגר, דויד אלאבה| אורליאן טשואמני, פדה ואלוורדה, ג’וד בלינגהאם| רודריגו, ויניסיוס ג’וניור וקיליאן אמבפה

חייב להגיד שלמרות שאני קוטל אותו כל העונה - קרלו שובר שיאים עם אלאבה בצד שמאל, כאילו הוא עושה לנו בכוונה והרי גם ככה הסיכויים לרעתנו. מה הוא ראה שם לעזאזל המטומטם הזה, למה אף פעם אין הפקת לקחים, פעם אחת תנסה את פראן, מה יש? שיילך קיבינימאט, אפס. כמעט שווה ערך לספסולו של רודיגר בגומלין נגד סיטי ב-2023 ואתם זוכרים מה קרה. טוב נקווה שאלאבה לא באמת בריא במאה אחוז והוא יכול לתת מחצית וזהו. זה כבר יהיה מאוחר מדי…צמד המגינים הגרוע ביותר שלנו איי פעם במשחק נוקאאוט לדעתי, אולי רק ב-2008 היה משהו דומה

דקה 60 חילוף ראשון מודריץ במקום לוקאס, דקה 89 2:1 לריאל מדריד חילוף של אנצלוטי בראהים נכנס להציל את המולדת בשתי דקות פלוס תוספת זמן.
מישהו מהמר נגדי?

הזוי שאלאבה אחרי משחק ראשון מזוויע שבו הוא נראה כמו ילד מפוחד מקבל שוב את הבמה לשחק, יאללה ככה לפחות נספוג מוקדם והעניין יסתיים.

אני לא אומר מה אני חושב שיקרה. בשבוע שעבר קיבלתי כאפה לפנים כשלא שיחקנו כדורגל ורק חיכינו למצוא הזדמנויות לצאת למתפרצות כמו קבוצה עלובה שמנסה לשרוד בליגה. מאיפה לנו לדעת שהם בכלל ינסו לשחק כדורגל? מאיפה לנו לדעת אם ויניסיוס יעלה במוד הצ’מפיונס שלו או במוד 2025 עם שפת גוף מזלזלת וגישה שהוא מעל המשחק והכל מגיע לו? איזה ג’וד נראה, זה שמוחבא באגף שמאל כדי לאפשר לויניסיוס לרוץ או זה שמתופקד במרכז המגרש ועושה הכל מהכל על הדשא?

בשבוע שעבר הייתי אופטימי וחשבתי שנקבל כדורגל, אבל למן הדקות הראשונות והרבה לפני שספגנו את השער הראשון כבר קיבלתי כאפה לפרצוף.

אני מקווה שינסו לשחק כדורגל. שלפחות ינסו לתקוף מעבר למתפרצות העלובות שלהם. האם אני מאמין שזה יקרה? אנצ’לוטי אתמול אמר שככה נשחק ושהם הכינו משחק שונה. נו, נראה, הרבה ציפיות אין לי. אם נעשה עוד רמונטדה אז זה יהיה נחמד ואני אשמח, אבל אני לא לחוץ על זה, הסיכויים לא לצידנו וחשוב לי יותר שאנצ’לוטי יודח מתפקידו ונפסיק להיות מובכים רק בגלל שהמאמן שלנו רואה בקבוצה שלו קבוצה של שני ספרינטרנים.

שער עצמי אחד של אלאבה, חור הגנתי של לוקאס ואנחנו ב2-.
הסיכוי היחיד שלנו לעבור זה להבקיע 5 שערים ומעלה.
דור יוכל לספר לנו מתי הייתה החמישייה האחרונה.
אני יודע להגיד מתי לא תהייה החמישייה הבאה, הערב.

לא מאמין לאיזה רמת מזוכיזם הגעתי שאני ממש יושב לראות את המשחק הזה על חשבון שעות שינה.

אני יכול לעשות דירוג אחר - ההחלטות הגרועות של קרלו אנצ’לוטי כמאמן ריאל מדריד:

1.דויד אלאבה שוב מגן שמאלי, בגומלין נגד ארסנל - כי לא לומד מטעויות וזה קרה רק לפני שבוע
2.דויד אלאבה מגן שמאלי במשחק הראשון נגד ארסנל - אחרי שנה וחצי שלא שיחק בעמדה וכשהוא גמור ולא שחקן כדורגל.
3.לספסל את אנטוניו רודיגר בגומלין נגד מנצ’סטר סיטי ב-2023 כעונש על זה שעשה עבודה מעולה מול ארלינג הולאנד במשחק במדריד.
4.לוקה מודריץ’ כ-‘9’ מזויף בקלאסיקו השחור תרתי משמע, היינו קבוצה הרבה יותר טובה והפסדנו 4:0 בבית
5.לפתוח עם סמי קדירה בגמר ליגת האלופות נגד אתלטיקו מדריד בעונה בה חזר מפציעה קשה, כשברור שהם יתבנקרו וכשהיה איסקו…
6.ההרכב נגד סיטי באיתיחאד ללא קאסמירו ב-2022 - בחר רק בשלושה באמצע ועם רודריגו בכנף ימין, יכולנו לספוג עשירייה.

טוב זה כנראה דל"פ רציני פה אבל לדעתי אלאבה מניע כדור הכי טוב מבין המגנים שלנו ואם קרלו בונה על להחזיק בכדור יש היגיון בלהעלות אותו. ולא שהאלטרנטיבות מי יודע מה

וואלה זה שהוא פתח עם אלאבה לא מפריע לי כמו הגישה שלו שמשדרת לשחקנים וליריבה שאנחנו קבוצה נחותה. ה"התאמות" שהוא עושה היה איך לנטרל את ההתקפה האימתנית של ארסנל בראשות מיקל מרינו האגדי על פני לתקוך קבוצה דיי בינונית כמו בנאדם שפוי כשממול משחק קיוויור ומי שאמור לשמור באגף שמאל זה מגן ימני פצוע.

אם כבר מצעד בושה להחלטות של אנצ’לוטי, אז על ההחלטה הזאת אני לא מוכן לסלוח.

זה לא דל’‘פ אלא עובדה, הוא מניע כדור יותר טוב מכל המגינים בליגה הספרדית, גם מודריץ’ מניע כדור יותר טוב מכל שחקן בליגה הספרדית, זה לא אומר שמקומם בהרכב או אפילו בסגל של ריאל.

מי אמר שצריך להניע כדור בכלל? זה מסוכן. בכל מקרה, מהירות ופיזיות הם חלק כל כך חשוב בכדורגל של היום. אתה לא יכול להציב שחקן שיש לו ‘0’ בשני המקרים. זה מהלך שגם בעונת הבכורה של דויד אלאבה ב-2021 כשהוא היה במצב פיזי יותר טוב ועם מהירות וכביכול עשה עונה טובה כבלם - לא הייתי שלם איתו וקרלו לא ניסה אותו. זה מהלך שהיה צריך לתרגל אותו נניח חודש בליגה במשחקים הקלים כדי לראות אם זורם. וראינו במשחק באנגליה שזה לא זורם כמובן לאלה שעיוורים והיו צריכים הוכחה. כמה קרוסים אלאבה מכניס לרחבה? הוא שחקן עבר שצריך לעבור לערב הסעודית. במשחק היום יהיו לארסנל הרבה שטחים.

לא אני, הייתי בעד בלוק הגנתי שלא תומך בהתקפה אבל הכי טוב הגנתית שאפשר להציב ולשים את ברהים בהרכב לתת יותר חוחצות לבנות ליד ובתוך הרחבה של ארסנל.

קרלו. מסכים עם השאר

גם שבוע שעבר אלאבה עלה בהרכב ואני בלבלתי פה את השכל על הנעת כדור ואז בסוף הוא לא ניסה להניע כדור אלא לתת כדורים ארוכים לאמבפה וויניסיוס. נראה לי שאנחנו מייחסים להחלטה הזאת יותר מדיי היגיון. ככל הנראה הוא לא סומך על פראן ולא רוצה אותו במשחק הזה. אפילו הטענה שהוא רוצה אותו במשחק הגובה לא משכנעת אותי יותר.

עריכה: רק לדייק את הדברים, הוא לא ניסה לתת כדורים ארוכים לאמבפה וויניסיוס הוא בחר להעיף כדורים קדימה בתקווה שאיזה כדור טועה יפול לאחד מהם והם יעשו את העבודה.

אני מגיע למשחק הזה אחרי צרבת מהסוג המזדיין שגורם לך לקוות למוות מהיר ואומר לעצמי לפחות אין לי ציפיות ולכן לא יהיו עצבים וזה לא יחמיר את הצרבת.
אבל זה פאקינג קרלו, בטח נעשה 2-0 אחרי רבע שעה ונסיים 2-1 משער של ארסנל בדקה ה 92, ככה שהצרבת תכפיל את עצמה.

אני היחיד שמפחד מזה שרמונטדה עלולה להשאיר פה את קרלו עוד עונה?

לא