גומלין רבע הגמר נגד ארסנל: מתבזים גם בברנבאו עם הפסד 2:1 (ויניסיוס כבש). נפרדים מהכתר

שישאר, הפרצופים של החברים אוהדי ברצלונה מחר יהיו שווים את זה :joy:

זו בדיוק הטקטיקה/תוכנית המשחק של אנצ’לוטי.

למה היית צריך להביא אותנו למצב שנספוג השפלות מברצלונה פעמיים ומפאקינג ארסנל כדי להגיע למסקנה שצריך להתחיל לשחק כדורגל???

האמת שזה דווקא מפחיד אותי, שנה שלמה לא עשינו טיפת לחץ ולא התאמנו על זה וכרגע במשחק החשוב בעונה פתאום מתחיל ללחוץ ללא כל תוכנית?

אל דאגה, יש לנו את ויני ואמבפה שנמצאים ב1% התחתון של פעולות לחץ בעולם, ובל נשכח את רודריגו שנראה לנו שנותן עבודה, אבל הכול יחסי כי הוא באחוזון ה17…

אבל היי לפחות ניסיון לשחק כדורגל, כבר צעד בכיוון הנכון. זה שאנחנו באמצע אפריל והולכים לשחק כך לראשונה זו בעיה אחרת…

לא שיחקנו בקצב גבוה ולא הפעלנו לחץ גם לא נגד הלגאנס והאלאבסיות והאוססונות ואנחנו נראים היום באמצע אפריל כשהעונה תיכף נגמרת בדיוק באותו כושר גופני ובעיקר רמת מוטיבציה וכדורגל כמו במשחק הליגה הראשון נגד מאיורקה כשכל כוכבי העל שלנו דרכו אחד על השני בצד שמאל: ג’וד בלינגהאם “אני לא קשר”, רודריגו “בורח שמאלה”, ויניסיוס “בלון ד’אור” ואמבפה “אני צריך להתחבר אבל אני לא חלוץ”. מזעזע

אני רוצה להיות אופטימי, מנסה ומצליח קצת ואז רואה את אלאבה עולה למגרש :person_facepalming:

נדב יעקובי אמר ערב טוב שגיא כהן והמיקרופון שלו לא עבד. הערב הזה כבר התחיל טוב.

עריכה, חזר לעבוד, אוי ואבוי.

ואתה מאמין ששגיא צריך מיקרופון כדי לאכול לנו את המוח ?

זה דיסוננס אכזרי

וואו, איזה ביזיון
זאת עבירה שקורית 2026 בכל קרן סטנדרטית

הרג את המשחק השופט החרא הזה

אני זורם, אבל שהואר יקרא לשופט בכל תפיסת חולצה כזאת.

בדיעבד יש מצב שהפנדל הבזיוני הזה נתן לנו פוש להמשך

הם באמת מנסים אבל הנעת הכדור שלנו כואבת בעיניים. סבאיוס דחוף.

כן אה. הרג השופט החרא. זרוק חץ ללוח השני. חתיכת צלילה יפה של אמבפה.

נו מה זה החרא הזה.

אם שורקים על תפיסות, אז שורקים על כל התפיסות.
נראה שואר חיפש מאוד מאוד קשה לפסול את השריקה

לא.