כמה מהזמן המבוזבז הזה יחזור בחזרה?
הואר הזה הרס את המשחק
מתמרמר אחרי עשר דקות: זה כמעט היה ממש מהיר הפינאל דה פארטידו, אבל הופתעתי שדווקא הוא אבל. טיבו מחזיר ולוקח פנדל אחרי אלף שנה. דוחה את הקץ. עניין של זמן עד שנחטוף בנייח או במתפרצת… כמה שטח יש להם לצאת לארסנל.
מהיר כמו הצהוב של אלאבה בחוסר אחריות אחרי ארבע דקות פאול מטופש.
מהיר כמו המצב לגול הראשון של ארסנל - סאקה - אחרי שתי התקפות דאויין בלי כלום מצד אמבפה ו-ויני. לא מסוכנים ולא יודעים מה לעשות. דקה 20 עוד דוגמא לאמבפה שקיבלנו. וגם המסירה של ויניסיוס כמה דקות קודם. אפס חדות. מה עם בעיטות מרחוק?
מתמרמר אחרי 20 דקות: לא נשאר לנו כלום מריאל מדריד הגדולה והגלאקטיקוס בהרכב חוץ מלנסות שהשופט יחזיר לנו פנדל כי קודם שרק להם. ממש עצוב. הגבהות וזהו. גם אם נגזלו ארבע דקות - 90 זה הרבה זמן. שום דבר שקרוב למצב, שום חצי מהלך כדורגל ושום גיוון. עוד יום ב-24/25. לא חטפנו כדור אחד בלי פאול. ויניסיוס, בלינגהאם ופדה איומים.
הפנדל שלהם הרבה יותר ברור, לדעתי רודריגו היה בנבדל בכלל אבל זה לא משנה.
אני, חוסלו, מיצ’ל סאלגדו, גוטי שבטח בעמדת השידור ומרסלו מתחממים בתקווה להיכנס במחצית מהספסל.
ברצלונה תן לנו להתאבל בשקט על הקבוצה-המשחק-העונה תרחם עלינו תחזור בסיום כשנודח טוב?
אני בסך הכל רוצה שלא ידברו על שיפוט אחרי משחק של ריאל, לכל כיוון.
זה רצון יפה וחשוב, השאלה אם אתה מאמין לעצמך שהיה על אמבפה פנדל.
30 דקות של כדורגל, 0 מצבים
יש משהו עצוב בשלישית התקפה ששווה כמעט מיליארד דולר אבל לא שווה גול מול כל קבוצה עם מעט יכולת העונה
אני מאמין שיש כל הזמן תפיסות ברחבה, גם מהסוג שאסנסיו תפס וגם מהסוג שתפסו את אמבפה ורוצה שבכל 90 הדקות תהייה אחידות בשריקות.
במיוחד ב2025 כשיש מצלמות על כל מילימטר בכל זווית.
בעונות הכי גרועות שלנו היה מי שיכניס כדור לרשת.
פשוט הזוי שמאז שרונאלדו הלך אין לנו חלוץ 7.
אפס כדורגל באנטינסיביות גבוהה עדיין שווה לאפס
אבל אסנסיו ממש תפס את החולצה של השחקן פעמיים כאשר ברח לו. אמבפה זרק את עצמו ממגע מינימלי של דקלן רייס. זאת לא תפיסה. זה חיבוק קר של פולנים שאמבפה מכר כהכנעה של חביב מורמגדוב.
מסכים.
אבל מעכשיו כל תפיסת חולצה ברחבה צריכה לזכות בפנדל.
כל חיבוק קר צריך לזכות להתעלמות.
זה כל מה שאני אומר
רק עוד מחצית והסבל הזה נגמר. ומצד שני 45 דקות אחרונות כאלופי אירופה, אוף. המלכים של אירופה! במחצית השנייה ישחקו אולי 25-30 דקות - סחטיין ארסנל (כאילו מותר להם אבל קצת מוגזם), אז לפחות שנעשה חילופים ועכשיו. רודריגו גם ככה מפנה את קו ימין כולו ללוקאס ואסקס שהוא אמנם אכן השחקן הפנוי אבל משחק לא רע, אפשר לוותר עליו, גם ככה הוא בכושר גרוע, צריכים מי שינהל משחק. אולי ברהים דיאס, דני סבאיוס במקום אורליאן טשואמני. אגב אין מצב שדויד אלאבה מחזיק משחק שלם גם זה משהו חיובי, ואולי הוא יסיים שוב עם אי נוחות (סליחה) - גם אני סובל מאי נוחות - מהקבוצה, ואולי לא ישחק נגד אתלטיק בילבאו.
התקפה של כוכבים שאף אחד מהם לא מסוגל לעשות פעולה טובה במאני-טיים, אף אחד לא חד, ויניסיוס עם שבעה-שמונה כדורי רוחב\הרמות לא טובות ובכלל לא להגביהה כי אנטוניו רודיגר לא חלוץ ואין חוסלו, אף אחד לא בועט מרחוק - יאללה פדה תניף את התותח שלך. משחק עצוב. זו העונה בה רשמנו הכי מעט איומים לדעתי.
זה עבר לאחוז אחד של אפשרות לעבור ואני מנסה להזכיר לעצמי שאמנם לא היינו צריכים שלושה שערים אז, אבל נגד פ.ס.ז’ לא קרה כמעט כלום עד לדקה ה-65 למשל, נגד מנצ’סטר סיטי ובאיירן מינכן כבר הגענו ממש לדקות האחרונות. לא שזה אומר משהו, סתם מנסה לנחם את עצמי.
רודיגר זה ממש אסון בכל ההתקפות שלנו, כל כדור חופשי דוחף ומפיל שחקנים ומבזבז לנו זמן יקר, די עם החרא הזה.
ברהים חייב לשחק, מישהו שעושה משהו שונה, ועדיין לא הבנתי למי אנחנו מרימים כדורים ?
עזבו שאין איומים (אמיתיים) למסגרת, אבל ראיתם כמה התלהבות, נחישות ואגרסיביות?! התלהבותית לפחות 2-0 לנו…
רק עוד 45 דקות לזוועה הזאת.
ככה נראה קישור שמורכב משחקני בוקס טו בוקס בלבד. כואב לי בעיניים, פיזית! אני לא מגזים. מאוד מקווה שכבר בתחילת המחצית נראה את סבאיוס גם אם הוא חלוד.
אתה תראה את מודריץ לא את סבאיוס…
את מי אתם מוציאים?
מודריץ’ לא באמת קןנטרולר, הוא שחקן יוצר. השתמשו בו כקונטרולר לעת מצוא.
הייתי מוציא את אסנסיו כי הוא עם צהוב, טשואמני לקישור וסבאיוס בפנים. גם רודריגו מועמד מוביל לעזןב את הדשא.
ויני ואמבפה ביחד זה לא עובד
אין לי ציפיות מקרלו להבין את זה
אבל מפלורנטינו, שבונה ויוצר תארים במו ידיו אני מצפה להבין את זה אתמול
אני כל המחצית מפלל לאיזה מרסלו, איזה די מריה, איזה כריסטיאנו, מנהיג, ווינר שלא מוכן לקבל הפסד בשום צורה עד שאין לו דם ודמעות על המדים. אין לנו את זה. רמונטדה? כנראה שלא היום.
בסך הכל מחצית מעל הציפיות (הנמוכות) שלי. אשכרה משחק לחץ אפקטיבי, לרוב מצליחים גם לזכות בכדורים מחדש. אם היו מגנים שיודעים להגן, היו פחות דפיקות לב במתפרצות.
בנוגע להתקפה, אין לנו רעיונות ואין כל כך סבלנות. פדה עם הרבה מסירות סתמיות. אבל באמת שרק צריך לפתוח את הפקק. גול מקרי, קרן, פנדל, משהו.
אני רק מבקש שנחזיק את המתח עד הסוף. אם ארנסל רוצה לעבור, שתסבול כל הדרך.
אגב, שונא פנדלים כאלו. האין פנדל על אמבפה הוא יותר פנדל לדעתי כי אשכרה היה לו סיכוי להגיע לכדור. הקרן הלכה ישירות לידיים של טיבו, מה כבר היה יוצא מהמהלך הזה?