לא חושב שיש על מה לשבח אותנו, סתם פאניקה הזויה של ארסנל וחוסר ביטחון כזה אחרי הפנדל המוחמץ שלהם, יום ממש-ממש-ממש רע של מרטין אודגור כאילו אכל משהו מקולקל וגם ויתר על הבעיטה, למעט מהלך אחד טוב שלו בסוף. כן הם קצת לא רגועים - אלא אם כן זה סאליבה - באחד על אחד כי בכל זאת ויניסיוס עם הסיכויים לטובתו וכדומה ואפילו ג’וד בלינגהאם. דווקא זה שהם כל כך מנסים להרוג את השעון ולוקח להם שעתיים לבצע הוצאת כדור חוץ או בעיטת שוער זה אולי פוגע בהם.
לא גרמנו להם לאף איבוד כדור באמת קרוב לשער וכדומה וקצב המשחק מאוד-מאוד נמוך. מוסרים לבלם ולשוער.
מסכים איתך לגבי הפנדלים מצד אחד, ומצד שני זה לא עניין של סיכוי להגיע לכדור לפחות לפי מה שראיתי בפנדלים שנשרקו נגדנו - אוססונה ואתלטיקו מדריד. אגב, אמרו שהפנדל שלנו נפסל על אופסייד - אני לא ראיתי. הפנדל של אסנסיו היה יותר אגרסיבי הוא ממש הוריד אותו למטה את שחקן ארסנל. אצלינו? מגע קל באמבפה.
אגב לפי הטוויטר דני סבאיוס הוא השחקן היחיד שמתחמם, אבל זה אומר שהוא יכול להיכנס גם בדקה ה-65. מעבר לכך הוא לא שיחק המון זמן ובואו גם אם כן זה אף פעם לא היה שחקן שאפשר “לסמוך” עליו.
לפחות הבלוף הזה שנקרא ‘תעיפו כדור לויניסיוס וקוו לטוב’ נגמר העונה.
פשוט עצוב. מחצית שלמה בבית, אפס בעיטות למסגרת בזמן שארסנל 3 מתוך 4.
הייתי מקבל באהבה החמצות , משחק אלוהי של רייה , סתם לתפוס את הראש כי היינו בבליץ מטורף ואפילו להיות מודחים עם ראש מורם עם משחק טוב וניצחון.
כולם מדברים על עונה הבאה, אבל מי לעזאזל יהיה אמון על כיבוש שערים כשאמבפה און/ אוף וויניסיוס ורודריגו אוף/אוף? אנצ’לוטי הרג את ג’וד העונה ופדה ובירידה תלולה ביכולת בחצי השני של העונה.
ועכשיו שמישהו יסביר לי לעזאזל למה אנדריק לא נספר כשכל החוד שלנו עלוב.
ב-2008-09 הנחמה הייתה שפלורנטינו פרס חוזר, כריסטיאנו רונאלדו וכדומה.
כעבור עשור ב-2018-19 הנחמה הייתה שזינדין זידאן חוזר וידעת שיהיה בסדר.
אמנם לא עבר עשור, אבל רק משהו בומבסטי כזה יכול להחזיר לי את החיוך.
כמו שאמרתי בגאווה אחרי התבוסה נגד ברצלונה בסופרקופה בינואר: הלוואי שאני יוצא מהפרק פה בפודיום ומקבל וואטספ מרגש שקרלו אנצ’לוטי פוטר מריאל מדריד. היום הוא איבד את זה לגמרי בהחלטות שלו. יאללה לך הביתה קרלו. אל תעבדו עליי שנבקיע עוד שלושה.
גם בהתבזות הביתית נגד אייאקס הצלחנו להבקיע איזה שער, זה גארבץ’-טיים וזו מתנה של יריב נחמד וחביב, אין חדש תחת השמש. שיקום מישהו שבאמת חושב שנהפוך. לפחות כבשנו שער נגד ארסנל - מי אמר שהעונה אנחנו לא עושים היסטוריה.