גומלין רבע הגמר נגד ארסנל: מתבזים גם בברנבאו עם הפסד 2:1 (ויניסיוס כבש). נפרדים מהכתר

בא לי לבכות מחוסר אונים
אני לא יודע כבר את מי עוד להאשים ועל מי לצעוק נמאס לי
בא לי למות

זהו, זה נגמר. ריאל מדריד גומרת את העונה העלובה ונפרדת מהתואר שאני הכי אוהב בעולם – המלכים של אירופה – אלופת אירופה.

בכל עונה הייתי מכין מראש תמונה עם הגביע, הפעם הכנתי פוסט אחר לגמרי. ידעתי שלמרות המיתוס והברנבאו והיסטוריה ואסור היה לי להגיד את זה – אין לנו סיכוי לרמונטדה, כי צריך לשחק כדורגל. כל השנה דיברתי על הבעיות של הקבוצה והלכתי עם האמת שלי למורת רוחם של האוהדים שהתלוננו.

אמרתי כבר בינואר אחרי ההשפלה בסופרקופה - “אני מקווה שאני יוצא מכאן (הקלטת הפרק בפוד קלאסיקו) – ואני מקבל וואטספ שקרלו אנצ’לוטי פוטר”. אם זה היה קורה אז - היה סיכוי לזכות בתואר.

זו העונה הכי מתסכלת שאני זוכר כאוהד, כזו שפגעה לי באהבה לכדורגל. יותר מזו של 2008-09 שאחריה פלורנטינו חזר עם כריסטיאנו, יותר מ-2018-19. הכל יפה – אצטדיון מדהים, סגל מפלצתי, חולצה טהורה . אבל הדבר הכי חשוב – כדורגל – איננו. כל העונה. זו עונה כושלת שהיו לי לפניה ציפיות אדירות.
ובמשחק הכי מכריע של העונה – אפס כדורגל ואפס רעיונות והרכב מחפיר עם דויד אלאבה המצטיין מהמשחק הראשון. התקפה של מיליארד יורו ואף שחקן לא עושה פעולה של גול – קצת נמאס ממך ויניסיוס, אף אחד לא חד, אין שיטת משחק, השחקנים לא יודעים מה לעשות עם כדור אז מעיפים למעלה ומתפללים שאנטוניו רודיגר הבלם יתחפש לחוסלו. כמו חטאפה. אפשר היה לשחק עד לשנה הבאה בלי להבקיע. סוף המשחק ממש כאוס עוד יותר מוקצן בתוך הכאוס שהיה כל העונה. לא מסוגלים. ויניסיוס מגעיל להקיא עליו. אפילו את המינימום שזה לנצח בגומלין בשביל הכבוד לא עשינו. אסטון וילה עשתה נגד פריז סן ז’רמן, בורוסיה דורטמונד עשתה נגד ברצלונה ועוד.

מקווה עד לסיום העונה לראות כמה שפחות את ויניסיוס ורודריגו, כמה שיותר אנדריק, ברהים, משהו אחר מהשיעמום הקבוע.

אפשר לעוף אבל לא ככה בלי מאבק אמיתי. אפשר לסיים עונה בלי תואר אבל לא בתחושה הזו, ואם נגרד גביע זה לא מעניין אותי. לך הביתה, קרלו. הנחמה שלי שעם מאמן נורמלי ויהיה יותר טוב גם אם הנשיא לא חף מטעויות ויש בעיות.

תחושה רעה ששום דבר לא הולך לא ברמה האישית – זה לא פייר - וגם זה לא מוסיף, הכדורגל תמיד היה מפלט ואף פעם לא איכזב. אבל כמו שאמרתי לפני המשחק: אני אוהב כדורגל ובקרוב ממש חוזר למגרשים ומתרגש – תודה אלוהים, תודה. גם זה יעבור.

*כן אני לוקח בחשבון את ‘האפקט’ של הפוסט הזה ולא מעניין אותי.

ההתקפות היחידות הטובות שלנו זה ההתקפות שויניסיוס לא נוגע בכדור

אם ארסנל יגיעו לגמר, ברצלונה ידגימו לנו איך נותנים לה רביעייה.

הקבוצה נטובה ביותר ניצחה.
מקווה שזה היה ה ברוך שפטרנו מאנצלוטי.
מאמן זוועה.

אמרתי לכם לא לזלזל בארסנל.
אנשים תקועים בסיפורים.

כסף על הרצפה

ויני לסעודיה. קרלו לפנסיה. חריש עמוק בסגל, לא ייתכן האנטי כדורגל הזה. אשכרה קורטואה הפליימייקר!
מעלים שחקן בן 40 באופן קבוע כדי להציל את המולדת. מפמפמים לנו בשכל על רמונטאדה. נו בחייאת.

אחת מהעונות השחורות. כמה ציפיות, ככה אכזבות. מייאש

תודה לאל שזה נגמר,לא זוכר רצף של 180 דקות כל כך מביכות שלנו כבר הרבה שנים בנוקאאוט.
קרלו מאמן ביזיוני וזה ידוע עוד הרבה לפני,אבל היום הגיע לשיאים חדשים של טמטום וחוסר יכולת להסיק מסקנות עם ההרכב,ניהול משחק פשוט נוראי עם חילופים מאוחרים כרגיל וזה שהשחקנים שמים עליו זין זה כבר מתבטא במגרש בהתנהגות הביזיונית שלהם.

הגיע הזמן לעידן חדש,התגעגעתי לראות כדורגל.

סחטיין עליך.
אני גם לא האמנתי שריאל תהפוך בניגוד לרוח שהיתה בפורום שלנו אבל לא חשבתי שיש תסריט שארסנל תנצח.

אנצ’לוטי חושב לעצמו, סבאיוס כבר בפנים נכניס גם את לוקה ונשלוט בכדור, רק שכח לשאול את עצמו איך ניקח את הכדור מארסנל כדי שנתחיל להניע אותו, מתי פעם אחרונה לוקה נכנס ותרם משהו ועשינו מהפך ? הרי כל פעם שהוא נכנס או שמתבזים יותר או שסתם מפסידים כמו היום.

אבל מה שכן, בשלוש ארבע מהלכים בין לוקה לגרסיה בצד שמאל מבלי לערב את ויניסיוס לוקה הצליח בקלות לשחרר את גרסיה לשטח והספרדי הכניס 3 כדורים מסוכנים לרחבה, הרבה יותר מסוכנים מכדורי הרוחב של ויני שצריך ללכת 9 פעמים עם הראש בקיר כדי להצליח להגיע למצב שהוא מרים כדור לשומקום, אז בא לוקה ועם גרסיה ומוכיח לקרלו שכדורגל זה משחק פשוט, רצים לשטח ואז מקבלים כדור ומרימים.

יאללה חברים שמרו על העצבים והשפיות שלכם, עם כל הכבוד לתקוות לרמונטדה, כדורגל לא היה לנו העונה. נעביר את הזמן עד לקיץ, אם יהיה איזשהו נס באחד המפעלים שנותרו אז וולקאם, ואולי בקיץ יקרו לפחות חלק מהשינויים שצריכים לקרות לקראת אליפות העולם והעונה הבאה.

שמע ברור שאני עצוב אבל בעיקר כי זה מה שהיה לי להיאחז בו, בחיים האישיים שלי יש נפילה דרסטית. ביחס לשנים עברו אני הרבה-הרבה פחות. לא דומה להדחה נגד סיטי ב-2020 גם אז לא היינו קרובים, לצ’לסי שנה אחר כך. ליובנטוס 2015 כמובן גם אז חלמנו על קלאסיקו בגמר ליגת האלופות. כמובן שנפלטה לי קללה-שתיים על ויניסיוס ג’וניור אבל הכל בצחוק מריר כזה, אבא שלי היה מבסוט “יפה מאוד דור - רואים משחק בשקט”. אפילו לא התחלתי ללכת הלוך-חזור כשעברנו את החצי. ואני מאלה שצורחים ועושים גליצ’ים בגולים או משתוללים מהמהלכים האלה של עצירת כדור גרועה או קבלת החלטות רעה גם אם זה משחק גביע זניח. אפילו אני התעייפי.

איך כתבו יפה במארקה ואני חושב שעם כמה שאני אוהד שחיי בסרט לפעמים ומפליג ברוח הרומנטיקה והכותרות והלב במקום השכל והראש - גם אני הזכרתי את זה שוב ושוב: “בתוכנית לרמונטדה שכחו פרט אחד ‘קטן’ - כדורגל”.

Al plan de la remontada le faltó un ‘pequeño’ detalle: fútbol

השחקנים הוכיחו שכשהם רוצים, הם רצים.
אבל הם פשוט לא יכולים. לא זכורה לי קבוצה כל כך אימפוטנטית כמו זו של החודשים האחרונים. אפילו בעונת 18/19 עם סולארי שיחקנו כדורגל אבל רק לא ידענו לכבוש שערים.

אין לאף אחד מושג מה לעשות עם הכדור. 100 אחוז אינדיבידואליזם בהתקפה. פעם ראשונה העונה שהחלטנו ללחוץ. פעם ראשונה שהלכנו על הרמות לרחבה. שכונה.
האלמנט היחידי שאנחנו מתורגלים בו היטב הוא התמסרות בין הבלמים לשוער. גם את זה ניסינו וזה… לא עזר.

לארסנל כמובן מגיעות מחמאות. גם אחרי המתנה מארץ המתנות שויניסיוס קיבל, ארסנל הצליחה להחזיק בכדור
בקלילות ולבזבז זמן במשך איזה 10 דקות.

בסוף, הנפילה העונה היא תוצר של ההצלחה המסחררת שלנו בליגת האלופות. שילוב של שובע של השחקנים, והחלקה של פגמים (חוסרים בסגל, אנצ’לוטי).
אלו החיים, הנפילות תמיד יגיעו. כל תקופה טובה תגיע לסופה אצל כולן, ואנחנו חווינו תקופה טובה באופן קיצוני. היינו שם לאורך כל הדרך, והתפאורה התחלפה סביבנו - יובה, באיירן, ליברפול, סיטי, פריז, צ’לסי…

צ’אבי אלונסו, קלופ, מי שיבוא יבוא. אני רק מקווה שלא ניתקע עם טרנט כרכש היחיד. צריך פה מישהו איכותי על המשבצת של קרוס, בלם בשיעור קומה על חשבון אלאבה/מיליטאו והלוואי הלוואי ניקו וויליאמס על חשבון ויניסיוס.

אם קלופ יגיע בסוף - העונה המסוייטת הזאת יכולה להתברר כהצלחה גדולה בדיעבד…

כבר יש קיצוני שמאלי בקבוצה. הוא הגיע ממש בקיץ האחרון.
בואו לא נעשה טעות נוספת ונביא עוד אחד.
יש הרבה עמדות אחרות לדאוג להן.

מתחרה ראוי לתואר ההגזמה של העונה?

עם כל השנאה לויני, גם עם רבע רגל הוא שחקן פי 4 יותר טוב מניקו וויליאמס (אוברייטד מטורף שנמצא בקבוצה ראויה למידותיו).

הבעיה שלי היא לא ההפסד, כל קבוצה מפסידה ובאיזהו שלב זה נורמלי שנודח, הבעיה שלי היא הדרך, זה נראה כאילו ויתרנו על העונה הזו לפני שהיא התחילה, אני שם את רוב האחוזים בכישלון על אנצלוטי אבל גם פרז לא יצא נקי פה, ההחלטה לא להתחזק בינואר הייתה ביזיונית בעיניי, כאילו הם פשוט קיבלו את העובדה שאין לנו מה למכור השנה ולכן לא נביא שום חיזוק…
אנחנו חייבים לפחות 4 שחקנים בקיץ כדי להיות ברמה הנדרשת בנוסף למאמן חדש, צריך להחליף שיטה ולקבל את העובדה שעם רודריגו ויניסיוס ואמבפה אי אפשר להמשיך, ויניסיוס צריך לעוף על טיל, רודריגו גם כן שחקן מאוד לא בשל, הוא מופיע לאיזה חודש ואז נעלם, ככה לא ממשיכים בריאל מדריד…

אם קלופ מגיע לא צריך גם את טרנט, תקבל קבוצה אדירה שלוחצת נלחמת ומושכת.
ויניסיוס על האימון הראשון יקבל צרחה שתגרום לו להלם ואז ילטף אותו, ואם עדיין לא יעשה את מה שיתבקש יקבל עוד צרחה ואז לספסל עד שיתאפס