לא מסכים איתך לגבי ניקו אבל בלי קשר על איזה ויניסיוס אתה מדבר ? כי זה של השנה זה שחקן שכל צעד שלו על הדשא צועק “מיציתי את עצמי בריאל”. זה לא רבע מהשחקן שהיה פה בעונה שעברה והאמת שהוא השיג אצלנו הכל מבחינה קבוצתית ומבחינה אישית שאמבפה בקבוצה הוא מבין שאת כדור הזהב הוא כבר לא ישיג. תוסיף לזה את ההצעה מסעודיה ותבין שבריאל הרבה יותר סביר שהוא יחזור על היכולת של השנה.
דיי נדיר ששחקן מבקר בצורה כזאת את המשחק של הקבוצה שלו. אני אוהב לראות את זה. גם בשבוע שעבר ג’וד אמר שזה היה צריך להיות יותר מ3. השחקנים לא מרוצים בעצמם מאיך שהמשחק שלנו מנוהל ומביעים את זה אפילו בפומבי. אני מקווה שזה סימן מספיק ברור לכך שהתקופה של אנצ’לוטי הסתיימה.
הוא כבר מאמן יותר טוב מקרלו, שיאמן קורטואה עד סוף העונה במקום האיטלקי אולי עוד נוציא משהו מהעונה.
אני קורא את זה קצת אחרת. אמנם טיבו כמובן צודק לגמרי, אבל זה לא פעם ראשונה שהוא קצת מבקר אחרים. מדובר בשחקן עם די הרבה אגו וזה מאוד בולט בראיונות שלו (ניתן לראות את זה גם בסיפור עם הנבחרת), וחשוב לו להציג את התמונה שלא הוא אשם.
אפשר לאהוב את זה או לא, אבל מה שבטוח זה שהוא תענוג של מרואיין.
לא היה לנו איום אמיתי אחד על השער
שום התקפה נורמלית
הגענו לאפריל וכל מה שאנחנו מסוגלים לייצר זה כדורים ארוכים(במקרה הטוב, כשלא סתם מעיפים כדור) שאולי יגיעו לויני/אמבפה וזהו
בנוסף להרמות לרחבה של ענקים כשיש שחקן אחד נמוך ברחבה - שוב, במקרה הטוב
אני לא יודע מה יותר מביך, שזה מה שמוציאים מהסגל הזה או שהודחנו מול ארסנל?(ועוד אחת בלי חלוץ, עם כוכב שחזר מפציעה ובגרסה הפחות טובה שלה בשנים האחרונות)
הקבוצה הזאת צריכה רענון דחוף, בסגל ובמאמן
אה, וגם שיטה - גם זה חשוב
נ.ב בשביל לשים גול צריך יותר משחקן וחצי בהתקפה מול 8 שחקני הגנה, נראלכם שזאת תהיה מסקנה של אנצלוטי? ואז ככה נראה משחק הבא את רודריגו, ויני, אמבפה אנדריק וברהים בהרכב!! ועדיין יהיה שחקן אחד ברחבה - רודיגר או בלינגהאם כמובן
קורטואה האחרון שצריך להראות שהוא לא אשם. אני לא חושב שזו כוונת המשורר. הוא אומר בפירוש שהכדורגל שלנו לא קבוצתי ואינדיוודואלי. הוא לחלוטין מבקר את המשחק שלנו, בייחוד את משחק ההתקפה.
אני חושב שלא יכול להיות ברור מזה.
אחחח אני מתגעגע לתמימות של תחילת העונה
כשסיפרנו לעצמנו שההבדל היחיד מברצלונה זה היכולת שלהם לתפוס אותנו בנבדל….
וברצינות. די שבעתי מאלופות. ברור שהייתי מעדיף להיות מודח עם כדורגל. אבל באמת שיצא החשק מהעונה הזאת. לא ניראינו טוב בשום משחק בשום מסגרת אולי מלבד נגד סיטי.
מחכה כבר לעונה הבאה. יש לנו עדיין סגל מפלצתי והכי חשוב צעיר. נעשה דברים גדולים עם המאמן הנכון.
אגב, רק אני שמתי לב שקרלו מחזיר את אותו ויני שהוא קיבל ? ניצל אותו ל 2 דאבלים ומחזיר למאמן הבא את ויני הישן.
אני מיואש מויני, אבל לא הייתי מתפלא אם שינוי אווירה בקבוצה עם מאמן חדש וכשהקבוצה תחזור למומנטום חיובי הוא יחזור לעצמו. השאלה תהיה אחרי כמה זמן הוא שוב יחזור להיות הילד חרא שהוא, כי כבר היו לו תקופות יפות וכל פעם הוא חוזר להיות אותו שמוק נאחס.
הבעיה היא לא ויני אלא מי ששם את כל הכסף רק על ויני, כבר חודשים שהוא לא פוגע ורק הורס וקרלו ממשיך לשים את כל הצ’יפים עליו ולא משאיר לנו שום סיכוי להתמודד על תארים.
מזמן היה צריך לראות ספסל, איבדנו הרבה נקודות בגלל ההתעקשות הזאת.
אין לך ברירה, בסופו של דבר אתה מתעסק פה עם בנאדם שהביטחון העצמי שלו ברצפה ביום טוב. בפיפא אתה יכול לייבש שחקן כזה על הספסל כשדברים לא הולכים לו, במציאות אתה לא יכול. הוא הפנים של הפרויקט הזה גם אחרי שאמבפה הגיע וחתום על שני גביעי אלופות.
המועדון לא היה צריך לגבות אותו בצורה כל כך קיצונית אחרי שאיבד את כדור הזהב. זה רק טיפח את הנאחסיות שיש לו.
אנחנו צריכים שתגמר העונה הזאת ולשנות מומנטום. ויני ישתנה ביחד עם זה. לפחות זמנית.
טוב אני חוזר בי, איכשהו גם היום הצלחנו לרוץ משמעותית פחות מארסנל. אתמול דורטמונד רצה 123 קמ מול בארסה.
מי קיבל אדום ?
אנחנו בערך מינואר מנסים לשפר את הביטחון של וינסיוס ושום דבר לא קרה, למה מגיע לו להישאר בהרכב בדיוק?
למה לא קרה ? איבדנו יתרון 7 למינוס 4, עפנו מהצ’מפיונס, הובסנו בסופר קופה, קרה המון דווקא.
כי שחקן כזה אתה לא מייבש על הספסל. כל מאמן שהיה עושה את זה היה הולך הביתה ובצדק.
הטעות הייתה שהחריצו את טקס כדור הזהב ונתנו לו להתחצף לשופטים, וגיבו את כל ההתנהגות השלילית שלו. זה דרדר אותו ואותנו למומנטום בו אנחנו נמצאים. ההחלטה המערכתית לתמוך בו בצורה כל כך קיצונית, אולי בגלל בעיות הביטחון העצמי שלו, הייתה טעות.
ויניסיוס הוא לא כריסטיאנו ולא מסי, אם הוא לא טוב שיישב בספסל, משחק אחד או שניים ואתה תראה שחקן אחר…
בגלל כל הליטוף והיחס הבנאדם כבר חושב שהוא מעל לקבוצה, לא תורם התקפית ולא מוכן לזוז הגנתית.
אני לא חושב שצריך לעשות אובר פרשנות לכל דבר, איבוד כדור הזהב או הריבעם עם השופטים, קורה לכל שחקן וכרגע ויניסיוס אחרי 4 וחצי עונות נכנס לחצי שנה קשה.
הבעיה עם ויני שכשהוא לא טוב הוא פשוט הורס, לא צריך לייבש אותו, אבל כן לצמצם משמעותית את הדקות שלו וכשהוא הורס ולא מועיל בכלום להוציא אותו בדקה ה60