מחזור 2: הופכים ל-3:2 מול לבנאטה בסיואדד דה ולנסיה (פדרי, פראן, אלגזאבל [ע])

כמו במשחק הקודם, מרגיש לי שהלחץ והקישור לא מלחצים כדורים והיריבות מצליחות בקלות להניע את הכדור.

פליק התאהב במלכודת הנבדל ולא הבין או רוצה להבין שכבר בסוף העונה הראשונה קבוצות למדו אותנו ואוכלות אותנו בלי מלח על זה. לבאנטה יותר מדוייקת היתה עושה גם 3-0 אפילו בלי הפנדל.

גם הספסול של קונדה לא ברור. אני מגדולי המעריצים של פליק אבל גם אפשר לתת לו ביקורת כשמגיע. מקווה מאוד שאנחנו בסך הכל בשלב הניסויים של העונה החדשה שבה הוא בודק מה ממשיך לעבוד ומה לא.

היו להם שני מצבים ולנו 2 מצבים.
לא מגיע לנו להיות בפיגור.
עכשיו נראה אם פליק יעשה שינוים כבר במחצית או שיתחיל בחילופים איטיים בדקה 67.
אני לא יודע מה הפתרון, הייתי מכניס את אולמו במקום ראשפורד דבר ראשון

אין לי בעיה עם הביקורת, אני רק חושב שבכלים יש לפליק הוא שנה שעברה היה קוסם. נגמר הקסם, ומצפים ממנו מזה גם השנה.

ברצלונה היה לה חורים שנה שעברה, אתה חושב שדקו המטומטם עשה משהו הקיץ הזה?

בקשר לקונדה אני מעריך שזה עניין משמעתי ולא מקצועי

חילוף אחד שביקשתי והשני שלא ביקשתי
לפחות פליק לא מתמהמה

מתי הזמן להתחיל להתלונן על זה שאות שופט שטען שהיד של טשואמני לא פנדל נתן את הפנדל העלוב הזה על נגיעה במרפק צמוד לגוף?

אפילו לא היה לי צל ש ספק שהוא לא יתן על זה פנדל. מעניין מה יהיה ההסבר היפה למה זה כן פנדל כמו שרשמו למה אז זה לא היה

נראה לי הבנתי איך הם שוברים את מלכודת הנבדל שלנו.
שחקן אחד עומד בנבדל ברור וההגנה רגועה. אבל שחקן אחר פורץ ומקבל את הכדור, ושחקני ההגנה מופתעים כל פעם.
אחר כך זה שעמד בנבדל, ולכן לא מכוסה, מקבל את הכדור חופשי.

זה הטריק הכי בסיסי בספר לשבירת קו נבדל. בכל משחק שאחרי הקלאסיקו הראשון של העונה שעברה ראו קבוצות שעושות את זה מולנו. עם יותר הצלחה או עם פחות.

אנחנו פשוט לא לומדים מזה, בינתיים.

עשו לנו את זה כבר עונה שעברה, תראה את הגול של איגלסיאס במשחק מול סלטה.

Old habits die hard.

Sigh

אני לא מצליח להבין איך זה חוקי מה שהשופטים האלה עושים,
מחזור שעבר מדריד מקבלים פנדל על זה שאמבפה דרך על שחקן יריב
עכשיו מול לבנטה:
יד צמודה של בלדה - פנדל
יד לא צמודה של לבנטה - לא פנדל
עוצרים את לבנדובסקי עם היד - לא פנדל

זה כל כך לא ספורטיבי וכל כך מגעיל, ועוד כשיש ואר, זה פשוט הזיה.

בלי קשר, יאמל חושך.

גזען.

מהפך יפה, אבל אפשר לפעמים להתחיל לשחק כדורגל לפני שסופגים שני שערים.

גאבי נותן משחק היום, כבר אין לב ועצבים של אשתי מכל המהפכים האלה.

סיכום המשחק -

לבאנטה 2 (2) : (0) 3 ברצלונה

כבשו ובישלו:
פדרי - '49 (לאמין)
פראן - '52 (ראפיניה)
אלגזאבל [ע] - '92

כרטיסים:
צהוב - באלדה ('43)

הרכב וחילופים:
גרסיה
באלדה (לבנדובסקי, '76) קובארסי, אראוחו (כריסטנסן, '76), אריק (קונדה, '85)
פדרי, קסאדו (גאבי, '46)
ראפיניה
ראשפורד (אולמו, '46), פראן, לאמין

אפשר לדבר על המשחק והרבה

אבל השופט הזה צריך עכשיו ללכת להיבדק במכונת אמת. זה שערוריה מה שקרה היום,

אם הפנדל של לבנטה זה פנדל (וזה פנדל) אז גם היד של מדריד בקלאסיקו זה פנדל אין שום פרשנות אחרת.

אותו שופט אותה ליגה כמה חודשים אחרי.

יש כאלו שיקראו לזה גשם. אני חושב שזה מבול של יריקות. ואני לא נכנס גם לארועים האחרים שהיו במשחק.

השופט הזה לא צריך לשפוט יותר משחקים של ברצלונה.

אין לי חשק לדבר יותר על כדורגל והליגה בספרד זה פשוט כבר מכור הכל.

לא פנדל

כן פנדל

1. בגדול, עם הקטע הזה של התלבושת משנה שעברה, ועם הקטע המטומטם הזה של להתחיל לשחק רק בפיגור 2 שערים, מסתבר שעונת 24/25 עוד לא הסתיימה. יש כאלו שיסתכלו על זה כעניין חיובי, יש כאלו שיסתכלו על זה אחרת. אני ב"אחרת".
  2. בגדול 2 - יש משחקים שפשוט צריך לקחת מהם 3 נקודות, ולהמשיך הלאה בחיינו להמשך העונה. לבאנטה בחוץ, במגרש כדורמים, ועם ניסוי כלים לא מוצלח של פליק במחצית הראשונה - זה אחד מהמשחקים האלו.
  3. לא מבין למה קסאדו שילם את מחיר העמדה הלא ברורה והלא טובה של ראפיניה במחצית הראשונה, או את הדריבלים לתוך קיר ואז לשער ברצלונה של לאמין, אבל לפחות פליק מראה העונה (בינתיים) שהוא לא מפחד לעשות חילופים במחצית. אולי הוא ישתפר מתישהו גם בזהות שלהם.
  4. משחק הגנתי מאוד לא טוב. אריק במשחק חושך והמון חורים שאראוחו את קסאדו היו צריכים לנסות ולכסות, קובארסי לא מרוכז ובכלל פחות טוב בצד שמאל של מרכז ההגנה, ואראוחו זה התקף לב מתמשך למרות שלא פישל היום בכלל.
    או שכריסטנסן בחשש קבוע לפציעה, או שהוא ממש גרוע באימונים, או שפליק לא מחזיק ממנו בכלל. לא יודע מה עוד יכול להיות. וזה בלי לדבר על האירוע הלא ברור עם קונדה, שאולי מתישהו עוד נשמע ונבין מה לעזאזל הולך שם.
  5. פראן טורס עם עוד גול. אנד קאונטינג.
  6. לאמין עם עוד שתן במוח. אנד פילינג.
  7. רק אתה פדרי, רק אתה.

נ.ב. הרננדז הרננדז - בוא נתרגל עקביות עקביות, בסדר?

וואללה לא שמתי לב. תמיד היה נראה לי שמנסים לעקוץ אותנו עם פריצות מהירות , והשחקן שמקבל את הכדור הוא זה שבנבדל.
חשבתי שפה לבנטה עלו על תרגיל. my bad/

היד עושה את הגוף unnaturally bigger, ולכן זה פנדל לפי החוקה. החוקה מטומטמת אבל אין מה לעשות.
גם היד של צ’ואמני בשנה שעברה הייתה חייבית להיות פנדל. וזה אותו שופט.

קודם לבנדובסקי דחף שחקן בפנים ועל זה הייתה השריקה.

עם בארסה הזאת לא משעמם אף פעם. נשמור על ממוצע 3 שערי זכות גם העונה.
לפליק יש הרבה עבודה כי השיטה של המחצית הראשונה כשלה לחלוטין. אני מאמין שימצא את הפתרונות.

מילה טובה גם ללבנטה. בונקר בונקר, אבל בקושי עשו עבירות ולא ניסו לבזבז זמן ממש בכוח.
כשמוראלס יצא, גם אני מחיתי לו כפיים וירטאליות.