סוסידאד זה לא סיטי וגביע השוקו זה לא הצ’מפיונס, אם היינו מקבלים את אתלטיקו זה היה שונה והקצב של המשחקים היה שונה וברצלונה הייתה יכולה להרוויח ולהיפך את היינו מקבלים קלאסיקו, כרגע אנחנו הרווחנו הכי הרבה מההגרלה ולא בגלל שהסיכויים שלנו להגיע לגמר כרגע הם הכי גבוהים.
אחלה הגרלה, יצא לנו טוב לשם שינוי. אין ספק שבלי לזלזל בריאל סוסיאדד - זה משחק בפרופיל נמוך הרבה יותר. הלחץ עלינו במקרה של דרבי או קלאסיקו היה כפול - גם ‘מתבקש’ להעלות הרכב חזק באמת וגם הדחף לנצח בגלל הכישלונות המוחצים עד עתה. אם נעוף חס וחלילה לא יהיה כאן ברדק או כאוס בניגוד להפסד שלישי בקלאסיקו למשל או עוד תואר שאיבדנו להם. עוד די מוקדם לעשות את החישובים של התאריכים. הגומלין בסנטיאגו ברנבאו ואפשר לתקן…
זוכר את ההדחה נגדם ב-2019/20, הפסד 4:3 מסורבל ומשחק שמאוד לא אופייני לריאל מדריד ההיא של זינדין זידאן שהייתה יציבה בהגנה למעט תחילת העונה. זה גם מפתיע שזה היה המשחק היחיד נגדם בגביע במעל 30 שנה.
יש הרבה עומק בסגל למעט ההגנה והנגזרת שלה היא שזה קשר אחד פחות - אורליאן טשואמני. שום סיבה ששניים מתוך קיליאן אמבפה, ג’וד בלינגהאם ו-ויניסיוס ג’וניור לא ינוחו במשחק הזה. לוקה מודריץ’ צריך לפתוח, ג’אקובו ראמון או לורנסו אגואדו ועוד…
העניין הוא שכבר לנו מספיק שחקנים בשביל לעשות רוטציות, מקסימום גולר ואנדריק
בגביע המלך לא נראה שחקני קסטיליה, בטח לא בחצי גמר - זה לא סופרקופה בין יבשתי על גביע הברנבאו/קמפ נואו/מומצא אחר. אמנם הוא השלישי בסדרי עדיפויות, אבל כן לוקחים אותו ברצינות במועדון
בחצי הגמר אני מעריך שכבר נראה הרכבים מלאים, והאמת אני לא אבוא לאנצ’לוטי בטענות על זה. מדובר בשלב מספיק מתקדם שכבר לא ממש שווה לזרוק את זה לפח.
יכול להיות שכן אבל העניין הוא שיש גומלין שאפשר לתקן, בטח במשחק בית, וזה פחות ‘להיות או לחדול’ כביכול. אני גם לא חושב שמישהו מצפה או רוצה לראות פה את ‘ההרכב השני’ שלנו במלואו. שני שחקנים בכירים מההתקפה שינוחו, אולי פדה ואלוורדה סוף-סוף. זה לא יהיה הרכב על טהרת קסטיליה כי זה גם נגד דפורטיבו מינארה לא קרה. אני לא יודע מה קורה בצ’מפיונס אבל אכן מבחינת הליגה אז הגומלין בברנבאו הוא בין שני משחקים די נוחים - אלאבס בחוץ ו-ולנסיה בבית.
במשחק כמו נגד לגאנס לדעתי בטח כשלוקאס ואסקס לא כשיר - היה חייב לשחק לורנסו אגואדו. הנסיקה של ראול אסנסיו צריכה להיות המסר הברור למועדון לגבי הצעירים.