אין לי עוד הרבה להוסיף. גם ככה ראיתי את המשחק גמור. הגדול בגמילה, אני חולה ובארסה מחמיצה בסיטונאות. בכל זאת אם אוסיף כמה דברים לכל הנאמר:
- עוד משחק בו הפסדנו בלי ראפיניה. זה לא שהוא מדייק כל פעם, אבל את כל המצבים של דני almost מול השער נראה לי שהוא היה כובש.
- מצד אחד אני עם דימה והמשחק כזה בו החמצנו המון אין מה לבוא בטענות לשופט, אבל בכמעט כל מצב שהלכו לואר ידעתי שלא יאשרו את השער. אפילו לא הייתי לחוץ. לפחות השכילו לתת אדום לסולר הבן אלף.
- אני לא יודע איך אפשר שלא להאשים את ההגנה. מה שקרה באגף של קונדה הוא הפקרות שער אחרי שער. לפעמים אני מתחיל לחשוב שהוא רוח או בדמיון שלנו, כי אין דרך אחרת להסביר למה כל כך הרבה כדורים פשוט עוברים דרכו.
- באתי עם המון ציפיות מקאנסלו, לפחות לחצי שעה משחק, אבל וואלה באלדה הרגיש כמו רוברטו קרלוס לידו. נראה עייף מהר מאוד, ואפילו לא הצליח ליישר פס. באחת המסירות שלו לחוץ פליק נראה כאילו עלה לו קיא לפה.
- קשה לקחת את כל הנקודות בעונה, והמשחק כזה מראש זעק איבוד נקודות. בכל זאת, ניסינו לדחוף קדימה, לייצר מצבים ולא לוותר. ביום בו איבדנו נקודות, לפחות אקח את זה שלבארסה הזאת יש ביצים.
נ.ב
כמה ביצים יש לנו?
אחרי שנה וחצי בבארסה פליק פיתח שקי אשכים מתחת לעיניים.