מחזורי הסיום: נפרדים מקרבחאל ומ-2025/26 עם 2:4 על בילבאו בברנבאו

בכל עונה בה היינו צריכים באמת לנצח בפיחואן - נקודות שהיו חסרות לאליפות כמו נניח 2013-2016, או כשזה היה הישג באמת גדול למשל - לא עשינו את זה. מופתע מהחולשה של סביליה בינתיים. אהבתי את המדים הכחולים כמובן, ואת העובדה שדני קרבחאל משחק כי זה לא היה צפוי מבחינתי. לא סגור על השער שאושר לנו כי כן היה מרפקון.

מבחינת כדורגל אין חדש תחת השמש, לוקים בחסר בכל פרמטר ורוב השחקנים גם במוטיבציה. פראן גארסיה כמובן רץ בלי סוף אבל כמות המסירות הלא טובות שלו וסתם בחוסר רגש לא שהופעל עליו לחץ גדול מדי - זה מעצבן. ויניסיוס עשה את הגול שלו ובשאר הזמן מנסה רק לכדרר. קיליאן אמבפה גם הסתפק במהלך אחד - קרוב, בחצי השני של העונה לא נכנס לו.

הקישור פתח את החצי השני יותר טוב, דוחף קדימה ויש לנו יותר כדורים בשליש האחרון של המגרש, ה-0:2 באוויר אבל חוסר מזל וחוסר חדות. בלינגהאם לא קרוב מספיק לשער. ואמבפה ו-ויניסיוס חירבו כל אחד בתורו את המצבים, הברזילאי השתפר ועדיין יש מצבים שאי אפשר לסלוח לו, ומסטאנטואונו בעט לקורה. אמבפה מעולם לא הסתכל איפה ההגנה עומדת. העיקר הוא רץ. בעיטה אחת למסגרת ב-80 דקות.

ברהים דיאס לא רוצה לתת גול בליגה? העונה תיכף נגמרת. שחק יותר למעלה, קח כדור, תעז. לא יקרה כלום. גם הדריבל שלו הרבה פחות מצליח כבר.

צופה במשחק בלינק אבל פה ושם גם מציץ ב-One, רואה חלק מהשחקנים של הקבוצות דרג ב’ שנפרדים כמו אריץ אלוסטונדו מריאל סוסיאדד, הפרידה של ראיו וייקאנו - טחרו, ואיך הם מזילים דמעה ומה יהיה ביום שבת כשדני יעזוב אותנו. בדוק אני אזיל דמעה. אגב קרבחאל משלים 90 דקות בפעם השלישית העונה. אספניול בבית, אלצ’ה בבית והיום.

ריאל מדריד - אתלטיק בילבאו
יום שבת, 22:00

ריאל מדריד מגיעה למחזור הסיום של עונת 2025-26 כשהיא יודעת שלא עמדה בציפיות אך תשמח להיפרד עם ניצחון מהסנטיאגו ברנבאו. זה משחק בסימן פרידות כמובן – בראש ובראשונה של הקפטן והאגדה דני קרבחאל שיזכה לכבוד המגיע לו. סביר להניח שהאוהדים מכינים שלט ענק עבורו. המגן הספרדי שפתח בהרכב והשלים 90 דקות בפיחואן (די במפתיע) יקבל הרבה אהבה מהקהל וכמובן את התמונה המסורתית על האצטדיון עם בני משפחתו וברקע כל הגביעים – כמו אירוע הפרידה של לוקה מודריץ’. המאמן אלבארו ארבלואה שלא הסתדר עם הקפטן, פירגן במסיבת העיתונאים הזו: “קרבחאל הוא סמל למה ששחקן ריאל צריך להיות. הוא גדל כאן, הניח את אבן הפינה. הוא מקור גאווה לכל אוהדי ריאל. מחר הוא יפתח ואני בטוח שכאשר אחליף אותו כדי שיקבל את כבודו - כולם יקומו ויריעו לו. יהיה לו זיכרון נפלא מהאירוע הזה ומכל מה שתרם למועדון”. כשנשאל האם קרבחאל היה המגן הטוב ביותר, ענה: “בהחלט בין הטובים ביותר בשל החשיבות שלו בשני צידי המגרש, הדומיננטיות והרצון להשתפר מדי שנה”. קרבחאל התרגש מאוד בתום האימון האחרון שלו כשחקן ריאל. וגם כבש שער יפה מאוד.

ויהיו גם פרידות קטנות יותר - גם של המאמן עצמו - ארבלואה בישר שלא ימשיך - כצפוי (הבהיר כי הוא לא יהיה עוזרו של ז’וזה מוריניו אם הפורטוגלי ימונה למאמן), ושל שחקנים שוליים יותר כמו דני סבאיוס – אם יחזור לסגל סוף-סוף לכבוד המאורע (במארקה אגב בטוחים שלא - “אין סליחה”, נכתב לגבי זה), וכן של דויד אלאבה. “אני מקווה שזה ‘נתראה אחר כך’ כי ריאל תמיד תהיה הבית שלי. אני כאן כבר 20 שנה בתפקידים שונים. אני מודה על הזכות, אסיר תודה לכולם, התקדמתי הרבה”, אמר ארבלואה ורמז שנאלץ גם לסטות לעתים מהאני-מאמין שלו.

ארבלואה ירשום את משחקו ה-28 והאחרון בקבוצה, המאזן עומד על 17-2-8 [אחוז ניצחונות של כ-63%], ובליגה 12-2-4. פרט טריוויה – אם ריאל תנצח היא תגיע ל-86 נקודות שזה שתיים יותר מהעונה שעברה (84). היא תוכל להשוות את מאזן הבית שלה מאשתקד. האם זה חשוב? ברור שלא. “זה משחק גדול, משהו שבו ניפרד מהאוהדים, המשחק האחרון בבית הוא תמיד מיוחד ושונה. אנחנו רוצים לגרום לקהל ליהנות ממנו, זה הדבר הכי חשוב”, הוסיף הספרדי.

יהיו מספר שינויים בהרכב. פדה ואלוורדה שלא שיחק מאז ה-0:2 על אספניול בשל זעזוע המוח שקרה בעימות עם אורליאן טשואמני - התאמן כרגיל ויהיה על כר הדשא, אולם ככל הנראה כמחליף. קצת אירוני שכן הצרפתי לא התאמן ולא ייכלל בסגל. הם לא יהיו יחד על המגרש יותר העונה. מי שעוד ייעדר הוא ויניסיוס ג’וניור שלא התאמן באישור המועדון, הוא מקבל כמה ימי חופשה לפני שיצטרף למחנה הברזילאי. ויני סיים את העונה עם 22 שערים. ארבלואה השאיר פתח לאפשרות שישחק. “הוא נעדר מהאימון באישור, אני לא יודע אם יהיה מחר”. קיליאן אמבפה רוצה לשמור על תואר הפיצ’יצ’י שלו וזה אמור לקרות. קצב הכיבושים שלו דעך משמעותית כאמור מאז פברואר, אך הוא עדיין ניצב בפסגה עם 24 שערים לעומת 22 של ודאט מוריצ’י. ברהים דיאס מחפש שער בכורה והוא בתמונת ה-11.

ריאל מדריד - הרכב משוער: טיבו קורטואה| דני קרבחאל, אנטוניו רודיגר, דין האוסן, פראן גארסיה| טיאגו פיטארץ’, אדוארדו קמאבינגה, פדה ואלוורדה (טיאגו פיטארץ’), ג’וד בלינגהאם| ברהים דיאס וקיליאן אמבפה

אתלטיק בילבאו חוותה עונה מאכזבת מאוד, מדורגת במקום ה-12 הכושל ומדגימה היטב את הליגה הצפופה - חמש נקודות בלבד מהקו האדום, ומנגד שלוש נקודות פחות מחטאפה השביעית. בכל מקרה נראה שעבור הבאסקים יהיה קשה מאוד להגיע לאירופה. במחזור שעבר בסאן ממס נפרדה הקבוצה מארנסטו ואלוורדה המאמן שיעזוב את המועדון באירוע מרגש בדיוק כמו שמגיע לו, ונמלטה מהפסד בזכות שער שיוויון של אינייאקי וויליאמס (1:1). “ואלוורדה אמר שחשוב יותר מהמחווה שיקבל זה שבילבאו תחזור להשיג תוצאות טובות בבית לאחר שלא עשתה את זה לאחרונה. בסוף הוא ראה את סלטה לוקחת נקודת בונוס בזמן שבילבאו אישרה שעונת הליגה שלה הייתה רחוקה מלהיות שמחה”, נכתב בסיקור במארקה. לקבוצה כבר יש מאמן חדש – שידוך מעניין – אדין טרזיץ’ שאימן לא מזמן בבורוסיה דורטמונד והגיע איתה לגמר ליגת האלופות.

אגב, אינייאקי ירשום ציון דרך בשבת כשמשחק בברנבאו יגיע ל-510 הופעות במדי בילבאו וישתווה לאנדואי איראולה במקום החמישי בכל הזמנים. למעשה האחרים וויליאמס רשמו עונה קשה מאוד. אינייאקי סיפק העונה רק ארבעה שערים - הזוי לגמרי, גם אם מספר הדקות שלו היה נמוך מבדרך כלל - כ2,600. האח ניקו וויליאמס שחווה עונה קשה - ייעדר בשל פציעה. גם המגן יורי לא ישחק והוא מושעה עקב חמישה צהובים. מזל שישנו גורקטה גורוזטה עם 16.

האריות הפסידו כבר 18 פעמים העונה – שווה ללפני אחרונה מאיורקה ורק אוביידו שירדה – הפסידה יותר. פי שלושה הפסדים מהעונה שעברה! במשחקי החוץ ניצחה העונה בילבאו רק ארבע פעמים והפסידה 11 (15 נקודות). הם לא ממש נתנו פייט לקבוצות הצמרת למעט ניצחון ביתי על אתלטיקו מדריד בחודש דצמבר. בברנבאו בילבאו לא ניצחה מעל 20 שנה מאז ה-0:2 בעונת 2004-05 וברור לכם מי היה המאמן. גם כן ארנסטו ואלוורדה. “העונה הזו לא הייתה טובה, היו כמה שחקנים, כולל אני – שלא עמדו בציפיות. עלינו להתאפס”, אמר אינייאקי בגילוי לב.

במסיבת העיתונאים ואלוורדה התייחס בעיקר לתקופתו הנהדרת בבילבאו שם רשם למעלה מ-500 משחקים, ופחות לגבי המשחק הספציפי הזה. “זה המשחק האחרון שלי, האחרון של העונה. אנחנו רוצים לסיים טוב למרות הקושי ולהיפרד בטעם טוב. ככל שרגע המשחק האחרון התקרב, אתה מרגיש בעוצמות גדולות יותר. אני עוזב בתחושה טובה ושמחה, זה נכון להיפרד. תמיד הרגשתי כאן את התמיכה”. הוא בחר בגמר הגביע כרגע המרגש ביותר. “הייתי רוצה לשנות את המשחקים שהפסדנו אבל לא הייתי חוזר אחורה. רדפנו אחרי הגביע 40 שנה והשגנו אותו. חסר לי רק תואר אירופי. השנה, הייתה שנה קשה, בעיקר בליגה כי היא המדד”.

אתלטיק בילבאו - הרכב משוער: אונאי סימון| אנדוני גורוסאבל, ייראי אלבארס, איימריק לאפורט, אדאמה בווירו| רובן נאבארו, איניגו רואיס דה גאלרטה, מיקל חאורגיסר| אינייאקי וויליאמס, אלכס ברנגוור וגורקה גורוזטה

היסטוריה ומפגשי עבר

עמוק בתוספת הזמן בעונה שעברה לוח התוצאות הראה 0:0 וריאל מדריד הניפה דגל לבן במאבק האליפות. ואז הכדור נהדף מההגנה, קפץ, ופדה ואלוורדה שלח בעיטה מדהימה לחיבורים של בילבאו - 0:1 דרמטי והברנבאו שואג. שנה קודם לכן ריאל ניצחה 0:2 את הבאסקים במחזור ה-30 עם צמד נפלא של רודריגו. ריאל עם מאזן נפלא - לא הפסידה לאריות ב-20 המפגשים האחרונים במדריד, ניצחה ב-17 מהם. במחזור הסיום של 2022-23 ריאל נפרדה מקארים בנזמה שכבש בפנדל רק עם תיקו 1:1 נגד הבאסקים. לאחר אותו הפסד 2:0 בעונת 2004-05 בסיבוב השני, כשוואנדרליי לושמבורגו עשה רוטציות לקראת שמינית גמר ליגת האלופות נגד יובנטוס ואכל אותה (ברור שאסייר דל-הורנו עוכר ריאל ידוע היה אחד הכובשים) עם הפסד 2:0 - החל רצף נפלא. ריאל ניצחה 12 פעמים את בילבאו עד ל-1:1 מתסכל בעונת 2017-18. ולא סתם ניצחונות. ארבע חמישיות היו שם. 1:5 בעונת 2009-10 במחזור הלפני אחרון, חמישייה גם כעבור שנה, 1:5 בעונת 2012-13 ומאניטה נקייה ב-2014-15 תוך מחצית אחת כשבשני המשחקים כריסטיאנו כובש שלושער. בעונת 18-19 קארים שאהב לכבוש נגד היריבה - הבקיע שלושער בעצמו.

והיו גם ניצחונות חשובים באמת, כמו ה-1:3 במחזור הסיום של 2002-03 עם צמד של רונאלדו-פנומנו ואחד של רוברטו קרלוס שהוריד אותנו להפסקה ביתרון וגם בישל באותו משחק – ניצחון שהיה שווה אליפות של הגלאקטיקוס לפני שכל הבלאגן החל. כעבור שנה רונאלדו כבש צמד ובישל אחד ללואיס פיגו ב-0:3. המשחקים הראשונים נגד בילבאו היו יחסית מאוזנים. ב-14 המפגשים הראשונים בילבאו ניצחה חמש פעמים לעומת שמונה של ריאל, כולל שישייה הזויה של הבאסקים ב-1930-31. ריאל מנגד ניצחה 1:5 במפגש הראשון. עוד ניצחון גבוה היה 0:6 בעונת 1957-58, וגם שביעייה נהדרת בעונת 1980-81 כבר במחזור השני. כידוע לכם בילבאו מעולם לא ירדה ליגה, כך שהמפגש מחר יהיה ה-95 בין הקבוצות בברנבאו. ריאל ניצחה 63 פעמים (67%), 18 מפגשים הסתיימו בתיקו (19%) ובילבאו ניצחה 13 פעמים (14%), יחס שערים 231:101 לטובת ריאל. בסה"כ 189 משחקי הליגה, ריאל ניצחה מאה פעמים ובילבאו 52. בסיבוב הראשון העונה ניצחה ריאל 0:3 את הבאסקים במחזור ה-19 שהוקדם בגלל הסופרקופה. קיליאן אמבפה כבש צמד ואדוארדו קמאבינגה הוסיף אחד בנגיחה.

בשער המארקה נכתב הבוקר: “פרידות בסנטיאגו ברנבאו” והתייחסו גם לדויד אלאבה. בשער ה-AS למעלה על רקע תמונה של דני קרבחאל עם גביע אירופה: “יום של הודיה” - הסנטיאגו ברנבאו ייפרד היום מהשריד האחרון של ששת גביעי אירופה, וגם דויד אלאבה והמאמן אלבארו ארבלואה ייפרדו| אזכורים להכרזה הצפויה היום האם אנריקה ריקלמה מתמודד בבחירות או לא.

הכותרת בפריויו מתייחסת לכל העונה החלשה הזו: “סוף (סוף?) לסיוט” - המשחק נגד אתלטיק בילבאו מסיים שנה הרסנית עבור ריאל מדריד בכל הרמות. בתמונה הגדולה - פלורנטינו פרס באמצע, צ’אבי אלונסו, משמאל, אלבארו ארבלואה מימין, קיליאן אמבפה, פדה ואלוורדה, ויניסיוס ג’וניור. “העונה הזו לא תיכנס להיסטוריה. כלומר כן, להיסטוריה האפלה, איך המועדון התדרדר שנתיים אחרי הזכייה בליגת האלופות”.

לגבי ההרכב המשוער, עליו מסכימין לחלוטין גם ב-AS: דני קרבחאל יפתח כמובן וייפרד מהברנבאו, כך גם דויד אלאבה. גם ראול אסנסיו ישחק. גונסאלו גארסיה וקיליאן אמבפה יחד בחוד ההתקפה מה שלא קרה העונה. ברהים דיאס גם כן ב-11 ופדה ואלוורדה שנעדר מאז המכות עם אורליאן טשואמני.
אצל היריבה אתלטיק בילבאו - איניאקי וויליאמס בצד ימין בעוד אחיו הפצוע ניקו וויליאמס מחוץ לסגל. גם בבילבאו יהיו רוטציות כנראה. השוער אונאי סימון יקבל מנוחה. לקווה המגן השמאלי בהופעת פרידה.

-באחת הכתבות במארקה הזכירו את הדברים הטובים שעשה אלבארו ארבלואה - בעיקר בקבוצות הצעירות כמובן. השימוש בשחקני קסטיליה והקפצת שווי השוק שלהם וזה שהיה “מכונת ניצחונות” בקבוצת הנוער.

אני מנחם את עצמי לקראת המשחק היום שזהו-זה, הפרידה מדני קרבחאל תהיה האחרונה שכואבת וצובטת בלב. מאז 2017 בערך התחלנו להיפרד מאגדות העבר של המועדון, שחקנים שזכו בהמון תארים, כאלה שעברו כאן דרך משמעותית.

2017: פפה
2018: כריסטיאנו רונאלדו
2021: סרחיו ראמוס וגם רפאל ואראן
2022: מרסלו וקאסמירו
וגם איסקו וגארת’ בייל [השנתיים האחרונות פגעו בהם מאוד]
2023: קארים בנזמה [עד ה…]
2024: נאצ’ו וטוני קרוס
2025: לוקה מודריץ’ ולוקאס ואסקס

מקווה לראות היום שלט ענק לדני קרבחאל [ואיזה משהו מיוחד כבר בדקה השנייה] ושלא אזיל איזו דמעה כשיוחלף, ואם טוני קרוס היה ‘ההפתעה’ בפרידה מלוקה מודריץ’ אשתקד אז אולי נראה את סרחיו ראמוס מפתיע את דני בסנטיאגו ברנבאו? או לוקאס ואסקס? או משהו כזה? מחזה נהדר.
הולך ליהנות היום ממנו מכל דבר בשעה או יותר שישחק ולהתמקד רק בו. בכל ריצה שלו קדימה, בכל גליץ’ או פעולת הגנה מוצלחת בזכות הניסיון, בנגיעה בסרט קפטן. אולי-אולי גם יצליח לבעוט לשער או לסדר מצב מסוכן. כבר זמן רב שאני מתכונן לרגע הזה אבל עדיין מבאס.

הייתי רוצה לראות גם את דני סבאיוס משחק היום, כמה דקות כמחליף, מבחינתי אלבארו ארבלואה מגזים ממש בהנחה שהיום סבאיוס גם כן לא בסגל, זה לא יפה.

ברמת הקבוצה אין הרבה על מה לדבר. גם אם ננצח 0:5 אנחנו לא באמת ניפרד מהעונה הזו בכבוד. לא אכפת לי אם קיליאן אמבפה יבקיע כשאין על מה לשחק או ימשיך בבצורת שלו. יותר אכפת לי מגונסאלו גארסיה (כמעט ולא שיחקו דקות חופפות), ברהים דיאס שאשכרה סיים עונת ליגה בלי שער כשתמיד משהו התפקשש לו, פדה ואלוורדה שמעניין אם הקהל ישמיע ביקורת נגדו. אתלטיק בילבאו בעונה איומה אבל מועדון גדול ומפואר וגם להם יש פרידות.

יש הרכב למשחק סיום העונה נגד אתלטיק בילבאו ב-22:00

בפעם האחרונה - דני קרבחאל במדי ריאל מדריד, הקפטן פותח בהרכב כמובן. כפי ששיערו בתקשורת, גונסאלו גארסיה יחד עם קיליאן אמבפה בחוד ההתקפה. במקום ברהים דיאס מקבלים את פרנקו מסטאנטואונו בהרכב. פדה ואלוורדה חוזר. עוד שחקן שייפרד הוא דויד אלאבה וגם הוא ב-11. ארדה גולר שב לסגל, גם אורליאן טשואמני על הספסל ואפילו דני סבאיוס שהוזז הצידה מאז אפריל. אולי הוא יקבל גם הזדמנות להיפרד מהקהל [במארקה כבר נכתב על הפרידה העצובה המסתמנת לו - ‘פרידת רפאים’ - היו בטוחים שהוא לא יהיה בסגל]. טרנט אלכסנדר-ארנולד לא בסגל וגם ויניסיוס ג’וניור כצפוי.

ההרכב: קורטואה, קרבחאל (C), אלאבה, אסנסיו, קארראס, טיאגו, ואלוורדה, בלינגהאם, מסטאנטואונו, אמבפה וגונסאלו

מתוך המארקה: פלורנטינו פרס הגיע לברך את השחקנים בחדר ההלבשה ועצר להחליף כמה מילים עם הקפטן דני קרבחאל.

גם אנריקה ריקלמה הגיע לסנטיאגו ברנבאו:

השלט של הקהל לדני קרבחאל: “חלום של ילד. ניצחון של אגדה”.

לינק למשחק עובד לי - פה - הכנתם את הממחטות כבר?

לא הבנתי, ערוץ וואן מנסה לרצות את אוהדי אספניול וראיו?
למי אכפת ממאבקי התחתית האלה. שיתנו לראות משחק ולסבול בשקט…

דקה 13 ויותר מרגש מזה? דני קרבחאל מבשל במסירה ענקית לגונסאלו גארסיה, 0:1 לריאל מדריד. קרבחאל בכדור אלכסוני נהדר מהחצי בערך השאיר אותו לבד מול השוער וזה הבישול הראשון שלו העונה. משחקן קאנטרה אחד לשחקן קאנטרה אחר. מרוב שב-Transfermarkt מיהרו לעדכן - כבר חשבתי שהיה לו בישול עוד קודם לכן העונה ושכחתי מזה.

היה לי חלום שאנחנו משיגים פנדל וקיליאן אמבפה עושה את המעשה הנכון ונותן לקרבחאל לבעוט [לא זוכר אותו בועט פנדל כזה באף משחק רשמי - רק בגמר הסופרקופה הספרדי נגד אתלטיקו מדריד ב-2020] והמגן גם מבקיע.

לא באמת מאמין שכאשר השופט שורק זה נגמר וקרבחאל עוזב, אני עד עכשיו חושש שב-One לא יראו לנו את הדקות המרגשות האלה אחרי הסיום ו\או שהלינק שאני צופה דרכו ייאכזב אותי.

מילה על המשחק: ההגנה של בילבאו עוזרת לנו עם העמידה הגבוהה הזו ורוב העונה שיחקנו נגד קבוצות שמשחקות נסוג, אבל בלי קשר לא ראינו מספיק את האיכות הזו של גונסאלו ברמת התנועה לעומק וגם הסיומת.
כתבתי לא מזמן על מצב הספרדים בקבוצה. היום: קרבחאל בהרכב, גם אסנסיו, קארראס, טיאגו וגונסאלו - חמישה. לא רע.

לקראת סיום המחצית טיאגו שהיו לנו תלונות אליו שהוא רץ הרבה אבל קצת “נגר” - עם רגע של קסם, הקפצה נהדרת ובלינגהאם עוצר בחזה ומסיים כמו אלוף - כמו בעונת הבכורה.
קיליאן אמבפה חלש מאוד וסופג בוז מהקהל עד עכשיו בכל מהלך, הקהל לא התעייף גם בדקה ה-45, יפה
אתלטיק בילבאו מצמקת רגע לפני המחצית בוולה נהדר של גורקה גורוזטה, ראול אסנסיו לא שמר אותו מספיק קרוב, 1:2.

הספיגה הקבועה. שני הבלמים שומרים את האוויר, אין קשר אחורי. קבוצה לא מאומנת.

אף פעם לא הבנתי את הטמטום הזה,למה במדינות אחרות אפשר לשדר את המשחקים בנפרד ואצלנו לא?

דקה 69 ודויד אלאבה מוחלף - (אגב רק נגד אוססונה ובמשחק חסר החשיבות נגד אוביידו לא מזמן - הוא שיחק יותר - 90 דקות מלאות) השחקנים עשו לו מעין פאסיו, אשתו וילדיו מחכים לו על הקו והיו כמה אוהדים שלא יכלו להתעלם מהחגיגה האייקונית והניפו כמו כיסאות:

עוד מעט יגיע הרגע של דני קרבחאל וכולנו נזיל דמעה באמת, ודני סבאיוס התחמם וגם כן עולה לשחק עכשיו לרבע שעה של פרידה מהברנבאו - ובהחלט מגיע לו. [הדקות של פרנקו מסטאנטואונו היו בזבוז זמן כצפוי]. גם ארדה גולר עלה לשחק. נותר לנו עוד חילוף אחד.

לגבי החיבוק של קיליאן אמבפה עם אלבארו ארבלואה אחרי שהחלוץ (משחק מעצבן שלו) הבקיע - זה היה יפה, וגם אמבפה לדעתי היה ממש צמא ורצה לקבל בקבוק מים.

זהו-זה דני נפרד, דקה 82, עצוב לי. פאסיו של השחקנים. הפנים שלו אומרות הכל. ניצחנו 2:4 וברהים כבש שער ליגה ראשון מצא זמן.

בסוף גם היה חיבוק עם ארבלואה ולא אכפת לי אם זה מזויף או לא.

הפרידה מקרבחאל, אלאבה ואחרים - וידאו. עוד לינק.

אלאבה פירגן לקרבחאל בפרידה שלו ולקח כיסא והניף אותו בפני הקהל, גדול

זהו-זה ואחרי שעונת 2025/26 תמה לה - ריאל מדריד – דירוג ונקודות בכל עונה ועונה בשנות ה-2000

עונת 2000-01 – אליפות – 80 נקודות| מאזן: 24-8-6
עונת 2001-02 – מקום 3 – 66 נקודות| מאזן: 19-9-10
עונת 2002-03 – אליפות – 78 נקודות| מאזן: 22-12-4
עונת 2003-04 – מקום 4 – 70 נקודות| מאזן: 21-7-10
עונת 2004-05 – מקום 2 – 80 נקודות| מאזן: 25-5-8
עונת 2005-06 – מקום 2 – 70 נקודות| מאזן: 20-10-8
עונת 2006-07 – אליפות - 76 נקודות| מאזן: 23-7-8
עונת 2007-08 - אליפות – 85 נקודות| מאזן: 27-4-7
עונת 2008-09 – מקום 2 – 78 נקודות| מאזן: 25-3-10
עונת 2009-10 – מקום 2 – 96 נקודות| מאזן: 31-3-4
עונת 2010-11 – מקום 2 – 92 נקודות| מאזן: 29-5-4
עונת 2011-12 – אליפות – 100 נקודות| מאזן: 32-4-2