תערוך מחדש
נ.ב: לפחות לא קיבלנו שער מהראש של ואייחו. זה היה יכול להיות קומי בצורה קיצונית
תערוך מחדש
נ.ב: לפחות לא קיבלנו שער מהראש של ואייחו. זה היה יכול להיות קומי בצורה קיצונית
זה כבר לא עצוב, זה סתם מצחיק.
מעבר לחרפה הנקודתית של הקבוצה הזאת, החרפה היותר גדולה היא שההיסטוריה של המועדון הזה עמוס בהדחות עלובות כאלה בגביע
אני דווקא מבסוט, מקווה לעוד עונה בלי אף תואר כדי שיתחילו להבין שהבעיה אינה במאמנים אלא בשחקנים על המגרש.
איפה אתה צ’אבי אלונסו? כנראה שכבר יותר מדי זמן לא הייתה לנו בושה בגביע, חמש שנים זה יותר מדי. מחכה לקבלת הפנים של הסנטיאגו ברנבאו לקבוצה הנהדרת שלו ביום שבת נגד לבאנטה, אולי השעה - 15:00 אצלינו ו-14:00 בספרד - מעידה על שינוי הסטטוס. כבר חשבתי שגונסאלו גארסיה מצליח למנוע את הבושות עם שער נהדר אבל לא. באמת פחי אשפה. זמן המטפחות הלבנות. לאלה שראו את כל הטוב הזה מההתחלה ועד הסוף - אני הייתי במשחק אחר כואב - אמרו שוויניסיוס ג’וניור שיחק את כל 97 הדקות לא? דווקא היום הופעה מספר 350 בלבן - בעע.
ציפיתי לעבור היום גם אם היו משחקים הצעירים+גולר ומסטאנטואונו שהם שחקנים שבכושר מזעזע, ובמצב כזה להיות מודח זה גם כן מביך. אבל כשוויניסיוס משחק את כל המשחק - וזה הפתיע אותי שהוא פתח, וגם פדה ואלוורדה עלה ב-11 - ממש מביך.
הלכתי וראיתי ב-AS משהו, אני שונא את “משפטי השדה” האלה והצבעה על מהלך אחד במשחק כמכריע אבל תראו את המסירה המזעזעת של אדוארדו קמאבינגה כשאף אחד לא לוחץ אותו.
אגב, זו הדחה ש-מ-י-נ-י-ת שלנו מהגביע בשנות ה-2000 נגד יריבות מהליגות הנמוכות קרי ליגה שנייה ומטה, זה לא רק אלקורקון שכל העולם מכיר. אנחנו טובים בזה.
ההרכב של ריאל מדריד שסיים את המשחק אתמול נגד אלבסטה בגביע המלך:
שוער: אנדריי לונין
חוליית הגנה: דני קרבחאל-ראול אסנסיו-דויד אלאבה-אדוארדו קמאבינגה
חוליית קישור: ארדה גולר-פדה ואלוורדה-מיגל אנחל
החלק הקדמי: ססאר פלאסיוס-גונסאלו גארסיה-ויניסיוס ג’וניור
הבושה חלה על כולם חוץ מהצעירים. זה הרכב עם מספיק ניסיון, גם אם השחקנים בכושר לא טוב, גם כדי להדיח יריבה מהליגה הבכירה אז על אחת כמה וכמה קבוצה מתחתית הסגונדה.
אני ארחיב על הביזיון הזה בהמשך אבל לא האמנתי לפני המשחק שפדה ואלוורדה ו-ויניסיוס ג’וניור יפתחו - הקפטנים 2-3 שלנו בהתאמה למי שזוכר, ובטח לא חשבתי שהם ישחקו משחק שלם. ארדה גולר הוא השחקן היחיד ששיחק בכל המשחקים שלנו העונה, גונסאלו גארסיה החלוץ המחליף שלנו בהיעדר קיליאן אמבפה (אל הילד אין לי תלונות).
דני קרבחאל כבר היה במצבים כאלה שצריך לדעת לשמור על ה-2:2 וללכת להארכה, גם דויד אלאבה שכבר שיחק, ראול אסנסיו היה במגמת עלייה דווקא.. המאמן לא אשם בכלום גם אם זו המשמרת שלו.
Karma is a bitch.
קרבחאל עם טעות של טירון,ככה זה כשהכל הולך הפוך(או יותר נכון,כשעושים הכל הפוך).
משחק טיפוסי של ויני
לא עשה כלום והצליח לריב עם שחקני היריבה.
לי נראה שטיטי שיכנע את פלורנטינו שיש לכם סגל הכי טוב בעולם.
הבעיה זה המאמן, השופט, נגריירה, טבאס, פציעות וחוסר מזל.
דקה 90, ויני מכדרר באגף, מאבד את הכדור ופשוט נעמד במקום. גונזלו והחלוץ השני דופקים ספרינט מהעמדות הרחוקות שלהם בשביל לחפות עליו.
אבל שנה שעברה הבעיה הייתה במאמן, כך חשבנו. אין בכלל על מה לדבר כשהקבוצה משחקת בהליכה ובעצלות כדרך קבע, גם 6 אמבפה לא יעזרו.
בכל מקרה, גם ההרכב המשני הזה היה אמור לנצח פה. ייאמר לזכותם (חוץ מויני) שהם כן רצו והתאמצו.
חבורה של חדלי אישים. פתאום אחרי ה-2:1 נזכרו ללחוץ ולרוץ. בלי קשר לזה, החלטה שחצנית ושגויה של ארלבואה לתת מנוחה ליותר מדי שחקנים. משחק ראשון שלך, הקבוצה גם ככה למטה, זה לא הזמן לדברים האלה.
הבעיה זה פרז עצמו.
מבחינת סגל לריאל יש סגל בין הטובים בעולם.
ברגע שהתחילו בעיות בחדר ההלבשה אם המאמן היה מקבל גב ושניים שלושה שחקנים נזרקים ליציע עד שמתנצלים המצב היה הרבה יותר טוב.
במקום זה מפילים הכל על אלונסו והוא מפוטר.
אין שחקן שמאבד כל כך הרבה כדורים כמו ויניסיוס
אנחנו מועדון שם שווי שחקנים של איזה מיליארד דולר ועדיין מועדון בשפל חסר תקדים. אני אפילו אסחף קצת כי למה לא ואומר שלדעתי עד סוף הקדנציה של פלורנטנו המועדון הזה לא יחלים.
חד משמעית. התחיל פה כדור שלג שלדעתי לא נוכל לעצור, השיא של המשבר הזה עוד לפנינו. הטיימינג לפטר את אלונסו היה לא פחות גרוע מההחלטה עצמה.
אני מקווה לחזות בהמשך במתפחות הלבנות, שהיו מופנות כמובן לפלורנטינו. זה ייקח קצת זמן כי הוא אגדה ענקית, וצריך לאבד את כל התארים ולספוג כמה הפסדים מעליבים עד סוף העונה. אבל משהו מרגיש לי שאנחנו בדרך לשם. ועם כל הקושי אנחנו צריכים לקוות להגיע לשפל הזה, כי פלורנטינו לא ישנה את דרכיו בגיל 80.
עצוב לקרוא את הליקוק המוגזם של ארבלואה כלפי הסגל, ובעיקר ויני. “היו פנטסטיים, נתנו הכל!!! ויני נתן הופעה של קפטן ויני!!!11!11!!”
גם אלונסו, בפרפורי הגסיסה שלו, נדרש ללקק לברזילאי בלי סוף כשהוא שילשל על הדשא בלי סוף. אלונסו של תחילת העונה היה ביקורתי גם אחרי נצחות, המנטרה הייתה ש"חייבים להשתפר".
חבר ארבלואה, לא משנה מה, אין מה להחמיא לשחקנים שנקלעו לפיגור 3 פעמים מול קבוצת ליגה שניה, ובקושי הגיעו למצבים בעצמם. אין. אני יודע שהתנאי בחוזה הוא לשון בישבן של ויני אבל זה סטנדרט מגוחך, בטח כשהשחקנים (דני) ביקורתיים כלפי עצמם.
בשתי מילים: מגיע להם.
המוד שלי כרגע:

וייבים חזקים מאד של 2004-2005. תמיד היינו מועדון עם רטרו שיק.
האם אתה אופטימי כהרגלך שאיכשהו תצאו מזה ?
או שכל עוד פרז הנשיא אתם תמשיכו להיות גרועים, סגל או לא סגל?
הלך הטרבל
4 נקודות מהפסגה באמצע הליגה, כמעט בטוח בשלב הבא באלופות. לא צריך לצאת מכלום, רק להתעורר, 2 ההפסדים האחרונים הם במסגרת 2 התארים הכי פחות חשובים, המשחק הבא בליגה הוא שיקבע.
בתחילת העונה היינו קבוצה משעממת אבל מאוד חזקה שצריך לירוק דם כדי להגיע נגדה למצב, כרגע ובגלל ההחלטות של פרז אנחנו עדיין קבוצה משעממת אבל נראית פתטית.
עם הבעיה הראשונה בקלאסיקו אם פרז נכנס לחדר ההלבשה ואומר שאלונסו הוא המחליט וכל מי שלא מתאים לו ישב ביציע ובחלון הבא שיחפש לעצמו קבוצה אחרת הכל מסתדר מפה, אבל במקום זה התחיל להכין את הקרקע לפיטורים האלה עם מהלכים פוליטיים מסריחים מאחורי הקלעים, שחקנים שמרגישים שהם מעל המאמן תמיד קיים, אבל כשאותם שחקנים מבינים שיש להם גב מהנשיא מתחילות הבעיות.