סופר-קופה 2025: מ-א-נ-י-ט-ה !!!! 5:2 ענק על ריאל מדריד בגמר (כבשו: לאמין, לבנדובסקי, ראפיניה 2X, באלדה. בישלו: לבנדובסקי, קונדה, ראפיניה, קסאדו. הורחק: שצ'זני)

אחרי שעברו 12 שעות מהניצחון ונרגענו, בערך, סיכום בנקודות :

1. כפי שליאור חוזר ואומר כבר שנים, קישור הוא הבסיס לכדורגל טוב.
    אתמול הקישור שלנו שלט ביד רמה, אסאדו נראה כמו החבילה השלמה - מסירות אומן, תיקולים חשובים, מלחמה על כל כדור.
    פדרי בעונה הטובה ביותר שלו בקריירה, מזכיר בכל משחק יותר ויותר את המהנדס האגדי מבחינת שליטה בכדור, בקצב ובזמן.
    טומטום מכניס הרבה מעבר לאנרגיות ומלחמה (לא שצריך לזלזל בזה) והייתי שמח אם היינו רצים עם השלישייה הזאת ברוב המשחקים בעונה.

2. כמו מתוך תסריט הוליוודי RFA שכבר היה עם רגל ו3/4 בחוץ נכנס לאחר הפציעה של איניגו ושיתק את משחק ההתקפה של ריאל ובמיוחד את ויני.
    עכשיו הגיע זמנו להיכנס להרכב בתקופה הקרובה ואני מקווה שזה תחילת השינוי בגישה שלו ושל המועדון לגבי ההארכת החוזה.

3. ראפיניה צריך להיות קפטן ראשון, שני ושלישי.
    חוץ מהמלחמה והלחץ המסיבי שהוא מבצע, הוצאת התיק של הצוות הרפואי כשאנחנו בפיגור בקלאסיקו רק מוכיחים כמה לב יש לבחור.
    ראפי עם 19 שערים ו11 בישולים, מעורבות ב30 שערים ואנחנו רק בינואר!

4. לאמין ימאל, איחלתי לאוהדי ריאל בהצלחה.

לגזור ולשמור

אין לי יותר מידי להוסיף מקצועי. כמו שכתבתי בניגוד לקלאסיקו הקודם פה עד האדום באמת ברצלונה היתה מעל ריאל מדריד.

רק יגיד משהו אחד, החילוף של גאבי וההשארה של לבה אחרי האדום לדעתי טעות.

לא מבין למה במצב של 10 שחקנים משאירים את לבה על המגרש ומורידים שחקן שעם כל הביקורת עליו הוא יחסית יודע לעשות לחץ .

בהנחה שגאבי היה כשיר.

תענוג, הניצחון של אתמול הוכיח שברצלונה הנוכחית זה לא סתם מקרי ושיש לנו מאמן וקבוצה טובים מאוד עם פוטנציאל מאוד ברור לדברים גדולים בשנים הקרובות. רק שההנהלה תתאפס על עצמה ונחזיר את העכברים הלבנים למקום הראוי להם.

ויסקה בארסה!

לא יודע לגביי “למה לבנדובסקי כן?”, אבל כן יודע לגביי “למה גאבי לא?” - גם בחצי הגמר לאמין וגאבי הם אלו שהוחלפו ראשונים (אני מתעלם לרגע מהחילוף הכפוי של איניגו). אני חושב שבאופן די ברור זה בגלל ששניהם עוד לא חזרו לכשירות/סרגל מאמצים מלאים, לאחר הפציעות שסחבו איתם.

אם השוויון היה הומאז’ למאסטרפיס של ליאו מ2017 אחרי המרפק ממרסלו הנבלה, אני חותם שזה לא הפלאשבק היחיד שהיינו מקבלים אתמול אם רודיגר על הדשא ולאמין לא מוחלף.

1000365819