This is Barca!!
וואלה אפילו זה שהצטרפתי למשחק רק מחצית שנייה לא הצליח לנחס…היה קרוב כמעט אבל לא…ישש זה שלנו!
This is Barca!!
וואלה אפילו זה שהצטרפתי למשחק רק מחצית שנייה לא הצליח לנחס…היה קרוב כמעט אבל לא…ישש זה שלנו!
אני הולך להגיד עוד כמה דברים שהם הכניסו את הגול הראשון שלהם ראינו מזה קבוצה צינית עם מאמן ציני. לחזור ולאחור ולשחק על מתפרצות. התבטלו לחלוטין. היה 80 אחוזים החזקת כדור שלנו. זה פשוט גועל נפש.
היה צריך להיגמר תוצאה כל כך משפילה… משהו להיסטוריה…
ריאל מדריד זה קבוצה שכנראה תזכה באליפות ואולי גם בצמפיונס אבל בחיי שאני נגעל ממנה. בחיים לא הייתי רוצה להיות אוהד של קבוצה כזאת.
היו לריאל מדריד קבוצות שכיבדתי ואפילו פחדתי מהם, לא הנוכחית. הם מזלזלים בנו? קצת צניעות.
אני רק תוהה אם מתישהו תגדל אשכים ויהיו ערבויות להצהרות הבומבסטיות האלה.
מחר אגיב בנקודות כשארגע קצת.
חשוב לי להגיד בפעם ה625052 שגם אם לא ניקח שום תואר יותר העונה -
להנות מכדורגל במשך עונה שלמה > עוד שורה בסטטיסטיקה בויקיפדיה.
ותמיד כיף להפוך את ריאל לשטיח לרגלינו.
ונסיים בלילה טוב -
לא נעים אבל בליגה הם בדרך לשם.
וזה לא בגללם. זה יותר בגללנו. אנחנו בעטנו בדלי.
אם חיל מנזאנו היה מראה לקמבינגה צהוב שני, אולי היה נגמר בעשיריה. חמישיה מול ההגנה הזאת זה ממש מבאס.
לאמין עם גול של מסי. הטעיות , הטעיות ואז גילגול לפינה. הוא מדהים.
מה אתה רוצה ? צ’ק ביטחון ?
אי אפשר לקחת אליפות במחזור ה 35 לפני המחזור ה 35.
זה לחלוטין גול מסי-י. בדיוק בגלל מה שציינת. לרגע דמיינתי שם מישהו בצבע אחר, עם שיער ארוך שלא התאים לאף אחד אף פעם, ואף שמריח שערים מקילומטרים.
ואגב, הגול של באלדה? גול אלבה-י קלאסי.
רק בקשה אחת יש לי, אם יורשה לי להיות חצוף - לקום מחר בבוקר ל"אני נשאר". אתם יודעים של מי.
אל תדאג, פאטי לא הולך לשום מקום
כי הוא לא יכול ללכת. לא חוכמה.
לפני כמה חודשים הזהרתי.
סיפרו לי פה סיפורים שהיה משחק שוויוני, ובמזל, ‘‘מזל’’, בארסה כבשה וניצחה.
השפיץ של לבנדובסקי מול השפיץ של אמבפה.
האמת היא שבארסה דרסה את ריאל בברנבאו, והיא דרסה את ריאל גם היום.
ריאל הגיעה פעמיים עם מנטליות של קבוצה מהשכונה.
מהדקה הראשונה ההגנה שלהם לא הייתה קיימת.
20+ שנים אני עוקב אחרי בארסה ולא זכורים לי הרבה משחקים שהיריבה הייתה כל-כך פתוחה. הזיה.
בכל מקרה, וואו. וואו. וואו.לא מזמן דיברנו פה על המנטליות של בארסה.
מעל הכל, מה שהאנזי פליק עושה, ולמה אנחנו נזכרים בעונות של פפ זה השדרוג שפליק מביא לנו במנטליות.
הבן אדם ווינר והוא מחדיר את זה לסגל.
בכל פעם שמגיע הרגע להחליף מאמן הדבר הראשון שעולה אצל כולם זה ה’‘סגנון הברסאי’’ או ש’'זה צריך להיות מישהו שמכיר את המועדון".
אני מציע מכאן והלאה שמחפש בכוח את אלה שלא מכירים את המנטליות של המועדון, כי אנחנו משתדרגים כשהמאמן מביא לנו את המנטליות שחסרה ולא את זה שכבר יש בטבעי.
זהו לבינתיים, הלכתי לרחף על ענן.
אני חושב שההבדל בין המשחק ההוא להיום שאז ריאל לדעתי היתה במשחק שווים מולנו , אני לא יגזים ויקצין שהגיע להם לנצח אז. אבל הם היו שווים לברצלונה ומחצית הראשונה אפילו טיפה יותר טובים.
המשחק היום (עד האדום) היה שונה לגמרי. ברצלונה היום (בלי קשר לסיבות) פשוט טבחה בריאל מדריד.
הם צריכים להגיד תודה לשופט כי הסיבה שהם לא ספגו תבוסה היסטורית זה בגלל שהוא ריחם עליהם ולא נתן אדום…
לרדת בעשרה שחקנים מול ברצלונה בכושר של המשחק הזה זה להתקרב ל7 …
הפעם הם לא הפסידו בגלל אמבפה ומזל רע של נבדלים. בגלל זה אני אופטימי לעתיד הבינוני . יש לנו קבוצה טובה מאמן מצוין ואם נזכה גם בהתנהלות מקצועית של ההנהלה שלנן בשנה הבאה אנחנו חוזרים באמת להיות קבוצת צמרת .
השנה זה מעבר לכוחותינו עם הסגל הנוכחי. אבל אני אופטימי . לא הייתי אופטימי כך מאז הפפ טיים ועוד שלאפורטה הטוב היה נשיא…
אני מרגיש מוזר. פולנים לא אוהבים להיות אופטימים!
בפורום השכן היו תקוות שאם יחטפו 6-7, אולי אנצ’לוטי יעוף.
אז שסני קרא את זה ועצר את הילדים האלה שרצו להבקיע עוד. המבוגר האחראי.
היו זמנים שפרז היה מפטר את אנצלוטי גם עכשיו. אני בטוח שאם קרלו חכם הוא בורח מסעודיה בטיסה פרטית סוגר את הנייד וחופר לעצמו מנהרה במדריד רק לא לעצבן את פרז … פרז נראה לי רותח עליו.
הוא השתנה לטובתם ולדעתי זה רע לנו.
סורי, אני באמת חושב שאנחנו קבוצה יותר טובה מהם ואנחנו פשוט יורים לעצמנו ברגל. אין להם קישור, ההגנה שלהם מבוססת על רעש, יריבות חלשות צלצולים וצחוקים של רודיגר. יש להם את וואלוורדה שהוא פשוט שחקן כדורגל מבריק, ילד מוכשר בטירוף ובכיין עוד יותר בטירוף, דלא עלי משופר באמצע וחלוץ צרפתי מאוד מאוד מהיר.
אני אוהב שכל פעם שהאף שלהם למעלה אנחנו אלה שמצליפים בו עם חתיכת עיתון. פויה, כלב רע.
ועדיין הם יזכו בדאבל.
נ.ב
וואו ההצלה של פנייה. שוער מעולה אם יקבל זמן וביטחון. זאת הצלה של וורלד קלאס.
נ.ב
הגול של לאמין ימאל זה גול של פרו אבולושן 2009 עם אדריאנו מהצד.
הלם. לא חשבתי שהברק יכה פעמיים ואלו יהיו פערי הרמות. כל כך הרבה פרדיגמות נשברו:
אם אין מלכודת נבדל, אין הגנה.
אנחנו לא יודעים לחזור מפיגור.
אנחנו לא יודעים לשמור על תוצאה.
אני לא יודע איך קרה שהצלחנו להתמודד נגד מדריד במומנטום הדיי מחורבן בו היינו אחרי הניצחון חסר החשק נגד הבאסקים, אבל משהו בקבוצה הזאת רואה דם כשהוא עולה נגד היריבה מהבירה.
אסיים ואדבר על אחד שסיפרו לנו שנהיה קריר למועדון, אחד שלא מחובר למועדון כמו יתר ילדי הלה מאסיה, אחד שצריך לדאוג כי אולי הוא לא יעמוד בסטנדרטים שהציבו קובארסי ואיניגו. אני מדבר על האורוגוואי שראוי להארכת חוזה וסרט קפטן. האדם שרק בנוכחותו בארסה הייתה צריכה לשמור על תוצאה והצליחה. RFA.
ניצחון שהוא כמו אויר לנשימה אחרי כמה שבועות רעים מחוץ למגרש.
חוזרים מפיגור,
מול ריאל מדריד,
על אף שופט עוין,
דופקים מאניטה (שיכלה להיות אף יותר)
מנצחים בעשרה שחקנים,
בגמר.
תנו ל-6 השורות הנ״ל לשקוע רגע ורק אז אולי נצליח להבין את הטירוף שהיה פה הערב.
שאפו… אין לי מה להוסיף.
אני לא יודע אם ייצא לי כאוהד לחוות את התחושות שלכם עכשיו - רמסנו את היריבה הגדולה ביותר. אין לי ספק שללא העובדה שחיל מאנסנו ריחם עלינו עם צהוב שני לאדוארדו קמאבינגה וכן האדום של ווישצ’ך שצ’נסני - זו הייתה עשירייה. ברצלונה מכירה את הקלאסיקוס יותר טוב מריאל מדריד. ראפינייה עלה בטירוף של שלושה שחקנים. אמרתי גם בימים הפחות טובים - העונה הזו של ברצלונה לא מקרית, יש סגל קצר שעומד לחובתה ואולי “בעיות פנימיות”. מאמן שמוציא מים מהסלע, עם כדורגל שאפשר רק לחלום עליו. סופר אותה ממש במאבק האליפות כמובן. משחק כזה מביא לתנופה. השחקנים נהנים לשחק כדורגל וריאל מדריד סובלת. ברכות על זכייה סופר-מוצדקת.
-אני חושב שמרשים לראות את המצב הפיזי של ז’ול קונדה ביחס לכך שהוא השחקן ששיחק הכי הרבה דקות ב-2024.
-אלחאנדרו באלדה היה יכול לעשות יותר לדעתי מול קיליאן אמבפה בשער הראשון אבל זה באמת לא משנה.
-התנועה של ברצלונה שמנצלת כל מתנה שהיא מקבלת באמצע - רווחים בין ההגנה לקישור - זה נפלא עבורכם. כל פעם שחקן אחר מריח את ההזדמנות ונכנס. גאבי, פדרי, קאסאדו, כל אחד ששם.
אז מי את, ברצלונה? מי את, לעזאזל, ברצלונה? הקבוצה שמפסידה תוך כדי שהיא לא מצליחה טו פוט דה בול אין דה נט מול לאס פאלמאס ולגאנס, או זו שב-2 משחקים מול ריאל מדריד כובשת תשיעייה (!!!) שיכלה להיות יותר? זו שמתפרקת אחרי הרחקות נגד פסז’ ומונאקו, או זו שמשחקת רגוע גם ב-10 שחקנים בקלאסיקו? זו שאצלה ראפיניה עושה 2/4 מההזדמנויות שלו, או זו שהוא עושה 0/4?
לא יודע, ואולי זה כל הקסם. ההרגשה הזו, לפני כל משחק ומשחק, שאתה לא יודע מה תקבל, או כמה תקבל, מתסכלת, ומציקה ומורטת עצבים. הרגשה שהכל יכול לקרות, לכל הכיוונים, ובו זמנית לפעמים מרגישה נוראית. אבל היא גם לא מונוטונית ומשעממת, ועם הקבוצה הזו תמיד מעניין, גם בשיא האפרוריות הוואלוורדאית (טריגר אלרט) והקומאנית.
אבל אולי זה חלק גדול מהכיף - הגלגל.
גלגל שמביא לנו את ראפיניה, הברזילאי הכי לא ברזילאי בהיסטוריה, שלא מסוגל לעבור קונוס בדריבל, ואז הוא נותן חצי עונה כזו, באופי כזה, ולקינוח גם מדרבל את הגנת ריאל לדעת. גלגל ששם אותנו במצב בו עד השעה 21:28 אראוחו הוא הנבלה שרוצה לברוח, ואז הוא זה שנכנס להציל את המולדת. גלגל שמביא לנו את קסאדו, המחליף של המחליף של המחליף של ברירת המחדל בעמדה שלו, שמחלק פאסים העונה (לא דיברנו מספיק על המסירה לראפיניה בשער החמישי) כאילו קוראים לו צ’אבי. ולא אמרתי אם יש או אין דגש ב-“ב”. גלגל שמביא לנו את קובארסי, שבגיל 17 ובגרות בלשון מחר, הוא הבלם הבכיר. גלגל שגורם לנו לחשוב שבאלדה וקונדה לא מסוגלים למסור כדור אחד מדויק גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה, ואז הם באים ונועצים כדורים על התלתל של ראפיניה ולאמא של הפינה של קורטואה. תהפוכות שמצמיחות לך רבאק ורעל בדמות ילד שאחרי שסוף סוף למד לקשור שרוכים, החליט להרביץ לקיר, אבל הלוואי עלינו רבע מהאנרגיות שלו.
גלגל שמצמיח לך את פדרי. וזהו, כל מילה נוספת מיותרת.
זה לא התואר הכי חשוב, ואיך נגיד את זה בעדינות - גם לא השני הכי חשוב. כפריט על המדף הוא לא שווה יותר מדי, אבל אחרי נובמבר-דצמבר האחרונים, אחרי ההידרדרות למקום השלישי בליגה לאחר הובלה בגאון, אחרי אירועי ויקטור-אולמו וסיפור אראוחו? כשמוסיפים לזה שהיריבה היא ריאל מדריד, וזו הייתה חמישייה שבקלות יכלה להיות יותר?
אז התכשיט החדש על המדף אולי לא שווה הרבה בפני עצמו, אבל בתקווה שכסימן לבאות, וכמו הרבה חפצי אומנות - הוא יהיה שווה הרבה יותר בהמשך.