סופר-קופה 2025: מ-א-נ-י-ט-ה !!!! 5:2 ענק על ריאל מדריד בגמר (כבשו: לאמין, לבנדובסקי, ראפיניה 2X, באלדה. בישלו: לבנדובסקי, קונדה, ראפיניה, קסאדו. הורחק: שצ'זני)

יא אללה שלך יא קארבחל

איזה לאמין יאמל

אין פנדל, התשלום לנגריירה לא נרשם לליגה.

אם חיל מאנזנו לא היה שונא אותנו ומתעלם מהיד של מנדי, ה-var לא יכול היה להתערב ולהגיד לו שיש פנדל :rofl:

מילא לקבל רביעייה. אבל לספוג מבאלדה?

:joy::joy::joy::sob::sob::sob::joy::joy::joy:

לא ברור לי מה יותר הזוי פה - ה-4:1 במחצית, זה שקונדה הגביה מדויק לראשונה בחייו, או שאשכרה באלדה, ב-א-ל-ד-ה, כבש.

טוב, זה ברור - השער של באלדה.

מחצית מעולה של ברצלונה, שהגבירה למקסימום את השליטה על המשחק והכדור, ופשוט עושה מה שבא לה.

רק לא לעשות ברצלונה במחצית השנייה.

צריך לומר את זה - 4:1 זו תוצאה סופר משקרת. 6-0 היה משקף הרבה יותר את יחסי הכוחות במגרש.

וזה עוד במחצית שהם מקבלים מתנות מהשופט…

היה צריך להסתיים במחצית 6 1

אבל תרגעו הם ריאל מדריד ואנחנו ברצלונה

תזכרו את ריאל דורטמונד…

לא חוגג מולם במחצית אף פעם

סיכומים בסוף חברים.

יש לנו עוד מחצית להתעלל בגופה של לוקאס וסקאז ולזיין אותם עד העצם.

אין סיכומים. זו ברצלונה וזו ריאל מדריד - גם אם היה 17:1 לנו, בדקה ה-89, זה לא היה סגור.

פשוט הנאה זמנית, ביחס למחצית הראשונה.

:raised_hand_with_fingers_splayed::large_blue_circle: :red_circle:

האדום ממש ביאס לי את המשחק, בייחוד כשהיה צריך להיות 10 מול 10, או אפילו 10 מול 9, אחרי הדריכה מאחורה של ויניסיוס.

יכול היה להיגמר 6, 7 או 8 ובמקום זה קיבלנו חצי שעה מתה שבה לא סיכנו את השער אפילו פעם אחת.

חבל. הזדמנות אולי היסטורית. הבדלי הרמות על הדשא היו אולי אפילו גדולים מהטניס והמאניטה.

מספיק להיות חזירים :slight_smile:
אני באדום חשבתי שהם יעשו רמנוטדה

חברים הם טוענים שאנחנו אוברייטד מבוססים על שחקן אחד בלוף אחד גדול

אני חושב שאם אני אוהד ריאל אני פשוט קובר את הראש שלי בחול. לחטוף 9-2 מהקבוצה הכי אוברייטד בעולם…

קיבלו הכל במתנה שופט ביתי עשרה שחקנים של ברצלונה ועדיין חטפו מניטה…

ועוד באלדה כובש שהשופט עושה “לא שורק עד שריאל כובשת” בסוף ברצלונה חחחחח השפלהההההההההההההההההההההה1

כן אבל בוא נראה אותנו בלי מסי

המחצית השנייה היתה מושלמת הגנתית! זה מדהים, ביחס להזייה שהלכה במחצית הראשונה.

אצל זידאן זה לא היה קורה. רק לאנצ’לוטי יש ברספוביה הופך אותנו ליריבה בהזמנה.

ברכות.

אני מודה לאנצ’לוטי, ובכללי לריאל, על זה שהם נתנו לנו לנצח. הרי גלוי וידוע שזה לעולם לא תלוי בברצלונה, אלא בגדלות הנפש של הלבנים לוותר מדי פעם. תודה לאנצ’לוטי על ההנחיות לקמאבינגה לבעוט סתם ככה בגאבי ברחבה, לרודיגר לשכוח שראפיניה משחק נגדו, ולהגנה בכלל לבנות מלכודת נבדל בחצי המגרש של היריבה (אין…זה היה קורע). תודה גם לחיל מנסאנו שלא הרחיק את ויניסיוס וקמאבינגה כדי שלא יאשימו את השיפוט.

תודה על מי שאתם, מה שאתם, כמה שאתם ואיך שאתם.

ועכשיו, ברצינות -

מ - א - נ - י - ט - ה !!!

זו לא רק התוצאה, זו השליטה המוחלטת במשחק ובהזדמנויות, עד להרחקה הדבילית של שצ’זני. השליטה במשחק, גם אם לא בכדור, שהמשיכה גם ב-10 שחקנים, עם ההוכחה הניצחת שאם משחקים נכון, ושקט, ורגוע - אתה יכול לא להתפרק גם אחרי שהורחק לך שחקן. וברצלונה פשוט שיחקה נכון, בכל 107 דקות המשחק.
שליטה. שליטה שנותנת הרגשה, לפעמים, שאם היינו משחקים 38 מחזורי ליגה רק נגד ריאל מדריד, היינו אלופים כבר בנובמבר.

כולם, כולל כולם (טוב, אולי חוץ משצ’זני) ראויים לציון היום. אם זה פדרי על הברומטריות, גאבי על הלחימה, לאמין על הקסמים, לבנדובסקי על ההתחפשות לקיר, באלדה על הפתעת השנה, קונדה עם הפתעת השנה השנייה ובכללי אחלה משחק מול ויניסיוס, וגם קובארסי ואיניגו ואסאדו עם משחק שקט ונקי מטעויות. כנ"ל אולמו מאז שנכנס.

אני כן רוצה להתייחס ל-2 במיוחד:
ראפיניה - תמיד חיבבתי אותו, כי הוא נלחם ורץ והתאמץ גם ביכולת חרא. אבל העונה הוא לקח את עניין הקפטניות והשיפור ביכולת ובמנהיגות לרמה אחרת. מבחינתי המהלך של המשחק זה כשהוא רץ להוציא את תיק הטיפולים של ריאל מחוץ לקווים. מלך.

אראוחו - לא יודע מה קורה איתו, ומה קרה איתו, ומה יקרה איתו. אני רק יודע ששחקן שצורח ככה על פנייה וקונדה, שחקן שנכנס (אולי במשחקו האחרון) בחילוף מהרגע להרגע, שם את סרט הקפטן, ומשאיר הכל על הדשא - לא מסתדר לי עם האדם שהצטייר בשבוע האחרון. אבל הערב ראיתי שחקן שאני לחלוטין בעדו. גם אם יעזוב מחר.

תואר לא חשוב, תואר כן חשוב - למי איכפת? 9 שערים על ריאל מדריד ב-2 משחקים? לא חלמתי. אפילו לא העזתי לחלום.

עכשיו אפשר להמשיך את העונה.

נראה אותם נגד יריבה רצינית הם אמרו. אם לא מנסאנו זה נגמר דו ספרתי.

זה גם הזמן להזכיר שלפי התחזיות של האבא הרוחני מהפורום השכן שהשווה בין ימאל לקרבחאל והבטיח אליפות במחזור 30 - שזה המשחק שהיה עתיד לשלוח את האנזי פליק הביתה.

במחזור ה 35, הליגה מתקדמת לפי התוכנית.