גמר סופר קופה 2026: זוכים בתואר אחרי 3:2 בקלאסיקו על ריאל מדריד (כבשו: ראפיניה 2X, לבנדובסקי. בישלו: פדרי, פרמין. הורחק: פרנקי)

איל הודיע שהוא לא זמין לכתוב פוסט פתיחת משחק. נדב, הרוני ברדוגו שלנו לכתיבת פוסטים במקום הכוכב של הפורום, גם כתב שהוא כנראה לא יוכל.

בצר לי פניתי לGPT וסיפרתי לו על הבעיה, הוא ביקש כמה קישורים לפוסטים פתיחת משחק של איל וכמה הדבקות של טקסט והוא יצר את פוסט הפתיחה לבד.

אמנם חסר התמונות עם התיאורים האגדיים אבל עדיין לא רע.

התוצאה לפניכם:

תראו מה זה כדורגל — אי שם בסוף אוקטובר, בקלאסיקו ההוא בליגה, היינו עוד בשלב של “כן, זה נראה טוב לפרקים, אבל בואו לא נשתולל”, וקיבלנו הפסד שגרם לחצי מהפורום לבדוק שוב אם יש אחריות על העונה הזו. מאז, איכשהו, בלי ששמנו לב (או עם הרבה מאוד חריקות בדרך), ברצלונה נראית כמו קבוצה שיודעת מה היא עושה, וזה כבר חשוד בפני עצמו.

אז כן, אנחנו מגיעים לגמר הסופר־קופה בכושר מצוין, אחרי קונצרט של 5:0 על בילבאו בחצי הגמר (משחק שנגמר בערך בדקה 27, והמשיך כתרגיל בהנעת כדור), בעוד ריאל מדריד עשתה את שלה מול אתלטיקו, אבל בעיקר עשתה “את שלה” — כלומר עברה שלב בלי שאף אחד יצא משם עם מחשבה שזה היה מרשים במיוחד. וזה, כמובן, בדיוק השלב שבו אמור להידלק לנו הנורה האדומה: כשאנחנו נראים טוב מדי, והם נראים בינוניים מדי.

מצד שני — ובניגוד לאינסטינקט ההגנתי — צריך להגיד את זה: בשנתיים האחרונות, ברצלונה דווקא די עושה מה שהיא רוצה בקלאסיקו. זה לא תמיד יפה, זה לא תמיד צפוי, אבל זה לרוב נגמר בחיוך קטלאני. ועדיין, כל מי שראה יותר משני משחקים בין הקבוצות האלה יודע, לקלאסיקו יש חוקים משלו, ורובם נכתבים בזמן אמת, בלי לשאול אותנו.

בריאל, אגב, העניינים לא בדיוק מסודרים. אמבפה ייעדר בגלל פציעה, ויניסיוס ייעדר כמו כל התקופה האחרונה. יש שמות, יש איכות על הנייר, אבל זה מרגיש כמו קבוצה שמנסה לעבור משחקים על אדי מוניטין ולקוות שמישהו יפתור להם את זה לבד. לפעמים זה עובד. לפעמים פחות.

בברצלונה, לשם שינוי, העניינים נראים…יציבים. פליק כבר עמוק בעונה השנייה שלו, הקבוצה מתואמת, הלחץ עובד, והדילמות הן מהסוג המעצבן של “מי מבין כל השחקנים בכושר טוב יותר”. לאמין ממשיך להיראות כמו מישהו ששכח להגיד לו שהוא בן 17 אבל מצד שני היכולת נראית לא משהו בניגוד למספרים שיותר טובים משנה שעברה, הקישור מתפקד, וההגנה — ובכן — עושה עבודה סבירה פלוס, שזה בערך המקסימום שמותר לבקש לפני שקארמה תתערב.

אז האם פליק הולך עם ההרכב שרץ, או שהוא יחליט פתאום שזה זמן טוב לניסוי קטן בגמר?
האם נצליח להישאר חדים גם אחרי פתיחה טובה, ולא להיכנס למוד “ניהול משחק” בדקה 55?
והאם נוכל, לשם שינוי, ליהנות מקלאסיקו רגוע יחסית, או שזה שוב ייגמר בדפיקות לב, קללות, וחישובי VAR בדיעבד?

ברצלונה מגיעה עדיפה. ברצלונה מגיעה חדה. ברצלונה מגיעה עם ביטחון.
וזה, כמובן, בדיוק מה שמלחיץ.

מועד המשחק: יום ראשון, 21:00
אצטדיון: סעודיה, כי למה לא
שידור: אתם כבר תמצאו
מצב רוח: בין “יש על מי לסמוך” ל“אני לא מאמין שאני שוב עושה את זה לעצמי”

גאון @Dovi

טוב, אז צאבי אלונסו אומר שאמבפה יגיע מחר לערב הסעודית ויוכל לשחק בגמר.

נראה מה יקרה בפועל קרוב יותר למשחק.

לא יאמן, פחד אלוהים הדבר הזה.

פאקינג פאק, GPTush ממש העתיק את הסגנון של איילוש.

אם זה מה שאמור לאיים על האנושות איל יכול להשאר רגוע :innocent:

העתקת סגנון - צ׳ק.

חדות בפאנצ׳ים - טעון שיפור פלוס פלוס.

ומה קרה לויני? פצוע? או סתם משוטט על המגרש?..

תראה, אני לא חושש מאיום על האנושות אבל זה היה בטייק אחד עם מעט מאוד מידע מצידי.

מניח שאם הייתי מוסיף לו פרטים ומראה לו עוד פוסטים התוצאה היתה טובה יותר.

ויני לא פצוע. להבנתי סתם עקיצה שלו לזה שהוא נוכח נפקד.

גאוני @Dovi

אני בעד להחליף את האנושות בכל מקרה, אז אני רגוע כך או כך.

אהבתי @Dovi. אם כי לא ראיתי מספיק הילולי פרמין, סגידות לפדרי, צחוקים על אלון, אי הבנה לגביי פרנקי ופחד קמאי מהקוקיות של קונדה. אולי עוד כמה איטרציות זה ישתפר.

כמו שאני מכיר את GPT, @Dovi עבד יותר זמן בלהביא לו מקורות ולהזין אותו מאשר איל עבד על סיקור ממוצע. מזל שלא ביקש ממנו לייצר תמונה, אחרת היה מקבל ממנו תמונה של קבוצה אחרת…

לא אתפלא אם יהיה 4-4 במשחק הזה. הכסף הסעודי יביא לשיא האינטנסיביות משתי הקבוצות, אז הגנות לא נראה כאן.

מנצל את ההזדמנות כדי לבקש לינקים למשחק הקרוב. וגם למשחקים העתידיים.

אלף תודות.

3 אתרים רוסים מוצלחים ומסודרים לפי מידת ההצלחה:

https://liveball.sx/

https://myfootball.pw/

https://livetv.sx/enx/

זה הגיוני לגמרי, כי איך נראה משהו שלא קיים בשתי הקבוצות ?

אני משתמש בזה.

אין תקיעה אחת כל המשחק.

אני רואה על מיוט, השדרים בלתי נסבלים.

מה שלא יהיה היום מבחינתי הכי חשוב שנהיה תחרותיים ולא אנמיים כמו בתחילת העונה.
עברנו לא מעט אדפטציות מאז ובעיקר ראפיניה יהיה היום על המגרש, אז אני בטוח שאת שלנו נעשה.
איך ריאל תראה ואיך פליק יגיב אלה המשתנים שקשה לדעת כרגע.

מבחינתי זה ברור מעליו.

אני אופטימי ומצפה לנצחון. אנחנו בפורמה טובה, הם לא, לנו יש פחות פציעות. צריכים לנצל את המומנטום ולנצח. אני אתאכזב אם לא.

אני תמיד פסימי לפני קלאסיקו

שנה שעברה אנחנו הגענו במצב שהם היום בו לסופר קופה. רק שלא יתהפך עלינו…

זה משפט של GPT ואני מאוד מתחבר אליו.
חוץ מהקלאסיקו האחרון בליגה (שניצחנו 4-3), לכל הקלאסיקואים האחרים לא הגענו פייבוריטים כמו הערב וזה בדיוק מה שמלחיץ.

ועדיין, אשקר אם אכתוב שאני לחוץ. לא שאני בטוח בניצחון אבל אני לא בתחושת לחץ. אולי ב20:59 זה ישתנה.

אני מסכים, אבל אני בטוח שאם נפסיד היום(ולא משנה מה תהיה היכולת) יהיו לא מעט שכבר יחרצו גורלות.
וצריך לזכור שבקלאסיקו הקודם שיחקנו לא טוב, ואסור שזה יקרה היום.

ה-11 של בארסה:

ז׳ואן גארסיה.
קונדה, קובארסי, אריקה באלדה.
פרנקי, פדרי.
לאמין, פרמין, ראפיניה.
לבנדובסקי.

ויסקה בארסה!