מחזור 21 :: השעמום חוזר לאולד טראפורד, 0-0 עם סאות'המפטון

סוף של דבר אחד הוא תמיד התחלה של דבר אחר. מאבק האליפות לעונת 2017/18 באנגליה נגמר עבור מנצ’סטר יונייטד, ומאבק על מקום בטופ 4 התחיל. ולמה שנעשה הכל בצורה משעממת, כמו סיטי? עדיף לעשות לעצמנו חיים קשים. אז בעטנו בדלי מול לסטר, במשחק שהיינו צריכים לסיים עם חמישייה לפחות אך סיימנו בתיקו 2 עלוב, והמשכנו עם הגנה נרפית בבית מול בארנלי, וסיימנו שוב בתיקו 2, אולי קצת פחות עלוב.

בדיוק בזמן למשחקי סוף השנה, רשימת הפצועים שלנו נראית ככה:
באיי, קאריק, פלאייני, סמולינג, דרמיאן, ולנסיה ומרסיאל. רוחו, לשמחתנו (?), יוכל לשחק למרות הצהוב שקיבל מול בארנלי.
זלאטן לא ישחק, ולוקאקו צפוי לקבל מנוחה אחרי שמוריניו דיבר על כמות הדקות האסטרונומית שהבלגי מקבל, וגורמת לו להיות לא מרוכז ולבשל ליריבים (לא במילים האלו כמובן).

הקדושים יגיעו הערב למשחק ללא צ’רלי אוסטין המושעה, ללא המגנים ריאן ברטרנד וסדריק הפורטוגלי והבלם וירג’יל ואן דייק, אך עם 75 מיליון פאונד שקיבלו מהסקאוזרים. קמפיין Feed the Scousers, let them know it’s Christmas time, עבד נפלא השנה, כל הכבוד למתגייסים.

הרכב צפוי שלנו: אין. הימור:
דה חאה
יאנג - לינדלוף - רוחו - שואו
מאטיץ’ - הררה
לינגארד - פוגבה - מאטה
ראשפורד

שיהיה בהצלחה.

לא אתפלא לשמוע שמוריניו שם רגל למרסיאל באימון כדי להשבית אותו לאיזה שבוע ולתת לעצמו עוד קצת תחמושת למסיבות העיתונאים אחרי שהוא כבר סימן וי על תירוצי חלון העברות.
לגופם של דברים, מכת פציעות בשיא עונת הכריסמס, שאחרי המשחק מוקש הזה כבר ביום שני יש מפגש קשה בגודיסון פארק.
לצערי אני לא רואה אותנו מוציאים 6 מ6.

DSTsuh4W0AAB6TL

אז לוקאקו פותח, מרסיאל בספסל.

מיקי גם פותח, אינדיקציה טובה לספסל הקצר.

לפי ההרכב זה נראה שאנחנו מצפים לחומה מהסוג הישן והטוב של הסיינטס. 3 השחקנים הכי זריזים וקטנים שלנו פותחים מאחורי לוקאקו. צריך לקוות שנצליח לייצר מספיק מצבים וגם לנצל אותם.

שופט ביזיון

מחצית חיובית יחסית למשחקים האחרונים.
פוגבה משחק מקדימה יותר ואנחנו רואים פעולות טובות מאוד שלו, 3 מצבי גול בטוח היו לנו עם לוקאקו (פציעה מחרידה),לינגארד ומאטה - חבל ששום דבר לא נכנס, סיטי מסיימת מחצית כזאת עם 3-0 קל.
מחטריאן נזכר להתעורר קצת ולצד שטויות שעשה הראה קצת כדורגל ויצירתיות, נחמד לראות את אגף שמאל פעיל עם שואו שמנסה ללא הפסקה.
חייבים לתת את הגול שישחרר לחץ מוקדם במחצית השנייה אחרת אני רואה עוד תיקו מתקרב.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. פוגבה תקוע מאחורה, מיקיטריאן חייב לעוף לספסל ואז לעוף מפה באופן כללי.
בכל רגע שמרסיאל לא במדרש זה בזבוז זמן שנצטער עליו בסוף

מחצית זוועה. אנחנו בדקה ה80 מאטיץ גמור ומוריניו לא מחליף אותו, זה שובר אותי

הסטטיסטיקה מתיישרת. עוד עונת נפל בליגה. להיות כל-כך רחוק מהמקום הראשון בשלב הזה, זה כשלון.
שנה שנייה ברציפות שיונייטד, תחת מוריניו, לא קרובה אפילו להתמודד על התואר.

סוגרים את 2017 עם משחק שפשוט הועתק מתחילת 2017.
באה קבוצה, עושה הגנה במרץ, ולנו אין פתרונות חוץ מקרוסים סתמיים ושלוקאקו נפצע אז גם אין כתובת לקרוסים כאלה.
שואו עם קבלת החלטות פח, פוגבה די נעלם במחצית השניה וראשפורד גם לא הרשים.
לפחות השקר שנקרא מקום שני הסתיים.
בקצב הזה נחזור למקום ה6 די מהר.

אני מיואש,מחצית שנייה בזיונית.
מחצית ראשונה בינונית אבל עם הזדמנויות שאתה תופס את הראש ולא מבין איך אפשר להחטיא , מחצית שניה אנמית חסרת יצירתיות בלי שום היגיון התקפי כאילו אנחנו לא עובדים על התקפה באימונים.
את מחטריאן אני לא רוצה לראות יותר ביונייטד, מחליא לראות את היכולת המנטלית של השחקן הזה - מוריניו נתן לו לשחק איפה שלא רצה ותמיד מחזיר עם יכולת חלשה .
מאטיץ’ גמור אחרי יותר מדי משחקים בהרכב, בלי קשר אחורי מחליף לא יודע איך נמשיך את העונה הזו.
לינגארד חלש אבל מנסה לפחות וראשפורד מאוד לא חד ברחבה , ההגנה מאוד שייקית ואני לא מבין איך מוריניו מקבל את זה בשיויון נפש.

היום מוריניו זרק את הנקודות לפח באחת התצוגות הכי מביכות שאני זוכר, וזה אחרי ברנלי שם היינו שערוריה. נדמה שאנחנו לקראת עונה סיוט בכל מה שקשור לטופ 4. עוד יום וחצי אברטון בחוץ ואני לא מצפה ל3 נקודות,

מאטיץ גמור וחייב לנוח לוקאקו כנראה בחוץ להרבה זמן, רוב הקבוצה תשושה וכנראה שנמשיך בירידה הזאת. אני לא יודע איך ראשפורד מאטיץ ויאנג אם לא יושהה יצליחו לשרוד את התקופה הזאת. מוריניו צריך לשחק מול אברטון עם הררה מקטומיניי ופוגבה בקישור.

אם לא נסיים בטופ 4 אנחנו בצרה צרורה.

נ.ב היום היו 4 דברים שגורמים לי לפקפק במוריניו ובקרדיט שאני נותן לו

1. פוגבה בקישור האחורי לא מועיל לקבוצה בעליל.
  2. מיקי מאוס שאיבד את זה לחלוטין משחק 65 דקות יותר מידי בעמדה זרה לו, כשיש את אחד השחקנים היותר מוכשרים בספסל.
  3. מאטיץ היה גמור לחלוטין במשך 50 דקות ובכל זאת השלים משחק שלם, נורא.
  4. משחק בית נגד עגלות ואנחנו עם שני קשרים אחוריים.

מוריניו אחרי המשחק:
“I’m happy with the players’ attitude, the players’ desires and I’m very happy with my place.”

אני לא.

אני לא מצפה ממנו לתגובה אחרת, דווקא תגובה סבירה, לא תמיד צריך להגיד את האמת.

אבל ככל שהזמן מהזוועה הזאת עוברת אני כועס יותר ויותר על השימוש של מוריניו בפוגבה, שהיום כמעט והיה בלם

לפחות הרצף של סיטי נעצר.עצוב שכאוהד יונייטד אלה הדברים שעושים לי טוב. שמחת עניים.