הליגה האירופית 21/22 - הדיון המתגלגל:: מודחים ברבע אחרי הפסד 3:2 (4:3 במצטבר) מול פרנקפורט (בוסקטס, ממפיס)

זה יותר גרוע מכל תוצאה…

רק תחשבו על האוהדים שכן הגיעו, ובמקום זה מוקפים ע"י אוהדים גרמנים. איזה בושה.

איפה ?

ברצועה שמחברת בין ההגנה להתקפה

האולטראס של יציע העידוד מאחורי השער עזבו במחצית.

כנראה כאות מחאה וחזרו רבע שעה אחרי

לפי החוקה זה פנדל רק אם החולצה היא אדום כחול

למה בארסה אף פעם לא יכולה להפסיד נורמלי באירופה

זה תמיד לעוף אחרי תבוסה

אבל הסיפור הגדול פה זה הקהל לא יעזור

סלי לי אהוד אבל הסיפור זה צ’אבי. יש לנו פה רצף של 3 משחקים. זו ירידת מתח מטורפת בשיא העונה. לחזור על טעויות. להגיע לא מוכנים למשחק. לעשות חילופי ייאוש שמזיקים יותר משמועילים.

אני עוד מהתחלה, הסתכלתי על הליגה האירופאית בתור תוכנית גיבוי למקרה שלא נסיים במקום 2-4 אז אחרי שאפשר להרגע במיקום שלנו בליגה זה פחות נורא. . אז אני מסכים עם אהוד לחלוטין . הפסד מביך והכל. אבל הבושה של הקהל זה משהו שאסור לעבור על זה בשתיקה. כתבתי את זה אחרי שהם עשו אותו את דבר מול סביליה. לא יודע מה יכולים לעשות אבל כל אוהד הצלחות שמכר את הכיסא שלו צריך להיות מורחק.

בושה וחרפה. אבל לא צריך להיות מופתע מזה, זה עדין אותם אוהדים שלא היה אכפת להם שרוסל וברתומאו הורסים את המועדון. אז מה זה בשבילם לעשות טיפה רווח חינם.

לכו תדעו מה המצב הכלכלי של האוהדים אחרי השנתיים האחרונות. לאפורטה מכר את מסי. האוהדים מכרו כסא.

עקומת לימוד
כמו שלא חשבתי בשיא הכושר שצ’אבי הפך למאמן הטוב בעולם לא הוריד אותו דרגה כשנפלנו.

כמו שאיל רשם כמה הודעות לפני, הדרך לפסגה לא קלה בכלל

מבואס.
בכללי הרגיש שפרנקפורט ראו את צמד המשחקים כאירוע החשוב בהיסטוריה שלהם, ירקו דם כל דקה על המגרש והתכוננו בצורה הכי יסודית שאפשר.

בברצלונה באו לזה כמשחק לא קשה במיוחד שאנחנו אמורים לקחת בהליכה, ולמרות המשחק הקודם צ’אבי לא ממש עיכל את הסיטואציה, עלה באותו הרכב בדיוק שעבד רע במשחק הקודם, לא עשה איזו חשיבה מיוחדת על שינויים והופתע שזה לא הצליח.

גם השחקנים שרק לא מזמן טרפו את המגרש נגד מדריד נראו אדישים וחסרי חשק בחלק גדול מהמשחקים.

חבל, כי עם קצת יותר חשיבה, קצת יותר התאמות וקצת יותר ראבאק זה היה יכול להיראות אחרת.

הקטע עם הקהל זה בושה וחרפה. המספסרים זה אותם סוסיוס זקנים שהצביעו לברתומאו, והגיע הזמן להקיא אותם מהמועדון.

בקיצור, מבאס. אבל זה מה יש.

במחשבה לשנה הבאה- חייבים להביא מגנים. חייבים. גם שמאל וגם ימין.

מתי יוצא הThank you and good luck על צאבי?

אחד הדברים שאני זוכר מסקירות שעשו על קריירת האימון של צאבי עד עכשיו זה שהוא מודח בשלבים מאוחרים/מפסיד גמרים בגלל החלטות לא טובות.

בניגוד לליאור, אני עוד נותן לו צאנס ולו רק בגלל שלראשונה מאז עידן לוצ׳ו, אני יושב ומאמין עד השניה האחרונה ולא משחק בטלפון בזמן משחק, מה שמראה לי שיש פה משהו.

ההרכב היה חסר, הפנדל המוקדם ובעיקר הגול השני שהגיע משום מקום די סגרו את הסיפור. אבל גם בלי זה, פרנקפורט היתה טובה יותר ברוב חלקי צמד המפגשים הזה.
אני מסכים שהיה בולט שהם רצו יותר.

לצאבי יש קיץ לבנות קבוצה טובה, אולי לא עם סטאר אבל לא עם שאריות. לא מצפה לקחת את הצמפיונס אבל הכיוון עדיין חיובי.

אני לא חושב שיש אוהד אחד של ברצלונה שבכלל חושב על זה (לפטר את צאבי) . האופטימיות שלי עדיין לא הסתימה.

הבושה של הקהל זה משהו לא נסלח. זה אות קלון ולאפורטה צריך לחשוב על סנקציות .

אם בכח מחפשים למצוא איזה נקודה חיובית הלילה הזה, זה קריאת השכמה למי שחושב שברצלונה הנוכחית היא קבוצה מספיק טובה לשנה הבאה. גם בהגנה נצטרך עדיין חיזוקים. שתי מגינים אחד בכל צד.

פרנקפורט הייתה 10 רמות מעל בארסה. התרגלנו להשפלות באירופה מול קבוצות טופ (ורומא) אבל מסתבר שגם מקום 9 בבונדסליגה זה מספיק כדי להשפיל את ברצלונה. כבר כמה משחקים שאין אינטנסיביות, נראה שנגרמה הבטריה לכולם.

ולמרות כל זה, הדבר הכי משפיל שהיה היום התרחש ביציעים. לי אישית זה באמת הרגיש משפיל. לאפורטה העיף בזמנו את הבוישוס, עכשיו כל מה שאני דורש ממנו זה למצוא כל מנוי שמספסר לאוהדי היריבה ולהרחיק לכל החיים, כל מי שעשה את זה היום וכל מי שיעשה את זה בעתיד.

ביחס לבור שהכניס אותנו קומאן השמוק - אנחנו במצב טוב לגמרי. ביחס לציפיות המוגזמות שלנו - בעלי הזכרון הקצר שחשבו שכל החבורה שלנו הם אריות אירופה - אנחנו במצב רע.

בקיצור תיאום ציפיות. נחמד מאוד ה 4-0 על ריאל אבל אנחנו לא באמת ברמה או קרובים לזה, כשגם צורת המשחק שלנו כבר לא מדי יפה ונעימה לעיניים.

יש על מה לעבוד. הכאפה שווה את זה.

מצטרף למשה, אהוד ועוד הכועסים על המנויים. באמת שאוהד בארסה ממוצע בברצלונה = אוהד ריאל מדריד. אחרת אין באמת הסבר איך ברטומאו שרד כל כך הרבה זמן, איך מספסרים במנוי כמו בבית זונות, ואיך לעזאזל החולרות האלו לא מתרגשים מהקבוצה הזו. ולא, לא מתרגלים לזה בחיים, ספרו לאוהדי ביתר בירושלים מה זה ‘להתרגל’.

זה לא כאילו המספסרים ידעו למי הם מוכרים את הכרטיסים.
מבחינתם הם גם יכלו למכור לך. ישראלי זה אוהד של פראנקפורט או בארסה?

טוב שהמנויים מכרו לגרמנים ולא המועדון. כי גם אם היית בא לקנות כרטיסים באתר הרשמי אף אחד לא היה בודק את מי אתה אוהד.

אני כן חושב שמנויים שמספסרים בכרטיס שלהם צריכים להיענש בשלילת הכרטיס, עד שנגיע לבסיס אוהדים אמיתי ואיכותי. גם ככה קהל הקונצרטים שלנו הוא לא ההופעה הכי טוה בעיר…

אגב, באחד הפתרונות הכי פשוטים - מנויים שלא מגיעים למשחק מחוייבים להחזיר את הכרטיס למועדון**. המועדון יכול למכור את הכרטיס ולהחזיר למנוי חלק מהעלות אך לא את כולה. זה ימנע מספסרים למינהם להשאר מנויים ויעביר את מרכז הכובד לאוהדים שאשכרה רוצים להגיע למשחקים.

**כמובן, מי שימצא מספסר יספוג קנס ואח"כ שלילת המנוי, או משהו בדומה לזה.

יוסי אתה תמים. שגרמני בא אליך ברחוב כולו עם דגלים של פרנקפורט אני מבטיח לך שגם סבתא שלי ז"ל היתה מבינה את מי הוא אוהד…

ובכלל מה טוב שהם מכרו לגרמנים ולא למועדון? כך המועדון גם לא מרויח כסף מזה… לא הבנתי את המשפט הזה.

יש סרטונים של תהלוכות של אוהדי פרנקפורט ברחובות לפני המשחק, עשרות אלפים. המשטרה סגרה את הרחובות לתנועה. הסוסיוס ידעו למי הם מוכרים את הכרטיסים. תסתכל בתמונה.
https://twitter.com/BarcaUniversal/status/1514649224503128064/photo/1
יש גם וידאו

גם אראוחו אמר שהוא הופתע מהאווירה. שחקני בארסה קיבלו שריקות בוז בחימום אפילו. זה בטח לא עזר.

Xavi: “The atmosphere at the Camp Nou didn’t help us, it looked like a final with divided fans… The club are checking what happened.”

מה שמוציא אותי מדעתי, שאף אחד מאיתנו פה לא היה מעיז לעשות את מה שהם עשו. מישהו פה, מדמיין את שביט למשל, מוכר את הכרטיס שלו בשביל רווח קל?

אבל המקומים, הסוסיו, שאמורים הכי הרבה לאהוב את הקבוצה ולהיות קנאים לה. עושים את זה . זה אמור להיות הפוך…

לא יודע , תלוי במחיר.
לי יש חולצת בארסה מקורית בלי ספונסר מלפני 20 שנה. מוכן למכור אותה ב 100 אלף שח.