רכבת הרים אדומה כחולה: סיכום עונת 21/22 בברצלונה

כמו שנדב הציע, אני עובר מדיון של המחזור האחרון לפה.

אז בעצם להרכב יש לנו רק את אראוחו, ואולי גם טר שטאגן (רק אולי). פלוס כמה שחקני ספסל. אני מבין אותך נכון?
עכשיו בו נחזור למציאות , ונדסקס מה היה אפשר ומה הכי דחוף לשנות כשאין כסף ויש מתחרים עם כיסים אינסופיים.

אני חושב שפראן לא הצדיק את המחיר שלו, אבל הוא עוד צעיר ואולי אני עוד אשנה את דעתי עליו.
היתר שבאו בחינם חלקם תרמו מעל ומעבר, גם במגרש וגם מחוצה לו כשהסכימו לרדת במשכורת.

לפורטה היה צריך לפטר את קומאן קודם. אני לא שונא את קומאן, הוא מאמן בינוני שניסה לעזור. היה צריך לעוף אחרי אתלטיקו, ואם צ’אבי היה מגיע חודשיים לפני כן, אולי היינו עוברים את בנפיקה ומצילים טיפה מהיוקרה שלנו. זאת כנראה הטעות הגדולה ביותר של לפורטה העונה.
טעות שניה תהיה אם הוא לא יצליח למכור משהו מהנכסים של המועדון כדי להעלות את תקרת השכר לאיזור שאיתו אפשר לעבוד ולחזק את הקבוצה.

אני חושב שאנחנו מכוסים מספיק טוב בבלמים, ואני סומך על טר שטאגן.
חייבים מגן שמאלי שיתחרה עם אלבה.
הייתי משאיר את אלבס כי הוא משחק בחינם. אם צ’אבי סומך על דסט, אז לא הייתי מביא עוד מגן.
לא חושב שאנחנו צריכים עוד קשרים. פדרי, גאבי, בוסקטס, פרנקי, ניקו, קסי ופבלו טורה (שעליו מדברים כשחקן של הקבוצה הראשונה) זה מספיק.
אני מבין צורך בחלוץ כמו לבנדובסקי, אבל לא מבין למה דווקא הוא עם חוזה ל 3 שנים. צריך חלוץ, צריך קיצוני במקום דמבלה, ואובה, פאטי, טורס, אבדה וז’וטגלה יספיקו לי. ממפיס כבר התיאשתי.

אין לי ציפיות גבוהות לעונה הבאה, אני רוצה להנות מכדורגל ואני מצפה מלפורטה לשפר את המצב הכלכלי.