הליגה האירופית 22/23-הדיון המתגלגל:: שוב עפים מאירופה, אחרי הפסד 2:1 ליונייטד בגומלין הנוקאאוט (לבנדובסקי)

רציתי להגיב על זה, אבל נראה לי שפה זה הת׳רד המתאים יותר.

אני לא חושב שנחטוף שמיניה עוד הפעם. אני לא חושב שזה בכלל בסקופ.

לא אומר שננצח, למרות שנראה לי שכן ואני ממש מאמין בקבוצה שלנו למפגש הזה, ועם זאת זה משחק חוץ מול יריבה קשה בכל עונה שבה פוגשים אותה. מוקדם לקשור כתרים ויש סיכוי סביר בהחלט שנחזור משם גם בלי שום נקודה.

מהצד השני של הדברים, לא נחטוף עוד שמיניה. מהקבוצה ההיא שחטפה את השמינייה הזו לא נשאר כמעט זכר.

השחקנים היום יותר צעירים, בכושר פיזי טוב בהרבה ממה שהיו השחקנים ההם, יותר מחוייבים, יותר מלוכדים, יש להם מאמן שהם סומכים עליו ומשחקים בשבילו (קיקה היה ליצן ולא הנהיג אותם בשיט), יש להם רעיון מה הם רוצים וצריכים לעשות על המגרש, הם משחקים כקבוצה והכי הכי חשוב, אין להם את הקביים (מסי) שהם נשענו עליהם כל כך הרבה זמן אז הם גם אשכרה עומדים ממש על הרגליים של עצמם.

כל זה לא אומר שהקבוצה הנוכחית לא תחטוף בראש. יש לנו עוד הרבה מה להתחבר, ואנחנו מקבלים את הבאוורים בשלב מאוד מוקדם של העונה. הם קבוצה שרצה כבר מספיק זמן ואין להם את חבלי הלידה שאנחנו נאבקים בהם עכשיו. אבל גם אין להם את לבה…

זה יהיה מפגש שקול עם עדיפות קלה לגרמנים, אבל זה לא יהיה משחק חד-צדדי, זה כבר צריך להיות ברור לכולם.