הליגה האירופית 22/23-הדיון המתגלגל:: שוב עפים מאירופה, אחרי הפסד 2:1 ליונייטד בגומלין הנוקאאוט (לבנדובסקי)

נו מה אתה בא עכשיו עם עובדות?

נראה שיש לכם יותר פצועים מאיתנו. אצלנו רק דמבלה, ופדרי מחליף את בוסקטס.
אז איך אתה מסביר שטן האח מבצע רק חילוף אחד בדקה ה 80, למרות לו"ז צפוף?
אני בא בטענות לצ’אבי על כך שלא מבצע חילופים או מבצע אותם מאוחר, איך זה אצל טן האח?

בדקתי לו"ז - ליונייטד יש 8 משחקים בפברואר, לנו 7. עד 19 למרץ יש 4 משחקים לכל קבוצה, אחר כך פגרה. זה לא שהלו"ז שלנו יותר צפוף.

מודה, קשה לי לשים על יד אחת את כמות המשחקים העונה של בארסה שישבתי ממוקד במשחק מההתחלה עד הסוף בציפייה לראות מה קורה אבל אתמול משהו כנראה בניחוח העבר השמי הקרוי בארסה-יונייטד נתן לי הרגשה אירופאית של ליגת האלופות, אפילו שהמשחק היה רק ליגה אירופית.

אני חושב שבארסה הפסידה את האי ניצחון שלה אתמול כבר במחצית הראשונה שבה היא שלטה הרבה יותר.

המערך האי סימטרי של צ’אבי גורם לבארסה ללחוץ המון במרכז המגרש, לחטוף משם כדורים ולנסות להיות מהירה מהמרכז אבל כלום מהאגפים שלה (קצת מהשמאלי עם אלבה וגאבי, כלום מהימני עם אראוחו וראפיניה) ובמחצית הראשונה זה בלט מאוד.
חוטפים הולכים מהר לפדרי ולבה במרכז וזהו כלום מקבוצה שבעבר חיה על משחק אגפים משובח.

אני פחות מסכים פה עם החברים על המשחק המדהים של ראפיניה, חצי ראשון הוא היה נעלם גדול, חצי שני השתפר מעט וכמובן הגול המזליקי שנתן תיקו.
משחק סביר, בטח לא הטוב ביותר אצלנו.
מנגד קאסייה שהיה אחלה בתפקידו מקבל ביקורת לא ברורה.

אז שוב חוזרים לאי סימטריה של צ’אבי אז חוסר במגן ימני אמיתי באגף זועק ככל שהעונה מתקדמת, אראוחו זה בזבוז, קונדה בכושר טוב זה עוד איכשהו סביר אבל זה לא מעלים את העניין ששוב לבארסה אין מגן ימני תוקף אמיתי בקבוצה בערך מאז ימי דני אלבס.

אני סומך על קאסייה ובוסקטס באולד טראפורד ביחד ואפילו חושב שזה יכול להיות קישור שיכול לנעול לנו את המרכז ולתת יותר חופש תנועה לצאת קדימה אבל זה רק אם צ’אבי יתן לקבוצה כלים מהירים לאגף.
יונייטד ישחקו שונה בבית וזה יהיה המקום שלנו לרוץ קדימה.

נ.ב: זה פנדל, וואחד פנדל.

יש לנו כל כך הרבה פצועים ונעדרים שבאמת אין לו את מי להכניס. אם תסתכל על הספסל שלנו אתמול תגלה שני שוערים, שלושה שחקני הגנה, שני קשרים בני 20, קשר התקפי/חלוץ בשם אלנגה שאני יותר מסוכן ממנו כשאני לא משחק, ואת גרנאצ’ו בן ה-17. כל חילוף למעט גרנאצ’ו היה מחליש את הקבוצה משמעותית ואכן רק הארגנטינאי החביב נכנס בסופו של דבר, וגם זה עם הימור מסויים על משמעת הגנתית.

רק רוצה לומר שקשה לי עם התלונות על צ’אבי בניהול הסגל.
פדרי, גאבי, דמבלה, באלדה, אפילו טר-שטגן ובוסקטס, כולם פרוספקטים שהוא שיפר מאז שהגיע לאמן. זה לא הסגל של לפני שנה מבחינת היכולת. בעוד שצ’אבי עסוק בלייצב את האונסה שלו ולגרום לאסופת השחקנים האנונימים (מינוס לבה ודה-יונג) להתפתח לקבוצה שיש לה מה למכור, אתם מתלוננים שאין לו שחקנים מחליפים ברמה הגבוהה ושהוא לא שם מספיק מאמץ על פיתוח של קסייה וטורה. באמת?

גם ההנפצה של “הסגל הכי רחב באירופה” כואבת לי בעיניים כשאני זוכר שסיטי קנתה את האלאנד במחיר של כל השחקנים שאנחנו קנינו בקיץ גם יחד. בחיי שחוץ מלבה - קראק בשלהי הקריירה, אין לנו אף שחקן מוכח שקנינו. כן, בטח… שחקן ההתקפה הבולט של לידס ופראן טורס היישר מהספסל של הסיטי. בראבו. ממש אימת אירפה.

מה שכן איכזב אותי במשחק (הצטרפתי בדקה 30) היה השאננות שאנחנו מראים שוב ושוב כשאנחנו מובילים 1:0. בליגה מול הנמושות זה נגמר בשלוש נקודות לצד שלנו. מול היונייטד חטפנו שני גולים מהירים כשאנחנו ליטראלי עושים במכנסיים.

אז כן, צ’אבי התעשת ועשה חילופים לעניין שגמלו לנו בגול השני, אבל סאמק, איך אנחנו מאבדים את הראש בכל פעם ששמנו כדור אחד ברשת??!! מישהו צריך להנחית את השחקנים לקרקע ולגעור בהם שזה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה. כמאמר הקדמונים “כדורגל משחקים 90 דקות ובסוף גרמניה מנצחת”. תתעוררו על עצמכם כבר למען השם.

באמת לא חושב שיהיה לנו מה למכור בגומלין בלי פדרי, גאבי ודמבלה, ועם בוסי שחוזר מפציעה. בלי להכנס למצב הפציעות של היונייטד (כי אני באמת לא בקיא), פדרי וגאבי הם היום עמודי התווך של הקבוצה. כן רוטציות לא רוטציות, בלעדיהם אין לנו לא יצירתיות ולא שיניים.

וגם לא חילופים.
נשארנו עם שלושה וחצי קשרים מתפקדים - טורה, בוסי, פרנקי וקסייה (פליז אל תקראו לרוברטו קשר, קיבלתי חום שהתמונה הראשונה שראיתי במשחק היתה שלו מתחמם). שיהיה לנו בהצלחה - כמו שאומרים.

אה… וראפיניה. באמת לא הבנתי על שום מה היה החילוף. השחקן הכי טוב על הדשא בחצי השעה האחרונה שלו. שמח שהוא מתחיל להביא את הקבלות סופסוף.

קראתי את זה אתמול ולא הבנתי מה אני קורא. כנראה פספסתי משהו נדב - WTF???

חחחחח כן, סיימתי שלושה שבועות סטאז’ במועדון. השבוע האחרון היה עם מחלקות הכדורגל הצעירות (בלי בארסה אתלטיק).

וככה אתה מכניס את זה לשיחה כלאחר יד? מצפה לפוסט מפורט ארוך ומקיף על חוויותיך!

אל תדאג, יש לי הרבה מה להגיד על החוויה ככלל ובפרט על הסטאז’

תגיד לי , אתה רציני? חחח אתה כאילו כותב את זה כאילו זה הדבר הכי רגיל והכי נורמלי.

עוד מעט תגיד ובדרך אגב , שאתה גם עובד במועדון…

שתף חויות :slight_smile:

“סורי, התחלתי לכתוב על זה מסודר, ואז סרג’י הזמין אליו לקפה וזה פשוט ברח לי מהראש…”
מצטרף לבקשה - מחכים לפוסטאז’ :slight_smile:

חולק עליך זה יותר כמו
“סורי התחלתי לכתוב על זה מסודר ואז צאבי הזמין אותי לקפה וביקש ממני עצות על איך לשמור על הכשירות של דמבלה ואמרתי לו “עזוב אותך שטויות הוא חסר תקנה” וזה פשוט ברח לי מהראש…”

ורק אני רואה את הכתבות במארקה? “פיזיותרפיסט בכיר מותח ביקורת על צ’אבי ואומר שהוא “נכנס ללופים של overthinking”, עוד מוסיף הבכיר ביקורת על חלוקת הלחצים בסגל הקצר ממילא ואף מאשים בכך שהמאמן מסכן את השחקנים.”

חחחחח כולכם שברתם אותי.

להגביל מה שאתה כתבת ליאור, ובכן, אני מגיע גם עם לא מעט ביקורת.

כולם מתלהבים, ורק אני שואל - @Aimarito אתה עובד עם אפרוחי ברצלונה, ופדרי נפצע תחת אחריותך?

תתבייש.

גם זה יהיה חלק מההסבר, כי בגדול אסור לי לנשום ליד שחקני הקבוצה הראשונה

אז נשמת ליד פדרי וזה מה שגרם לו להיפצע?
אני לא מבין את התירוץ הגרוע הזה.

חוץ מזה, שאני מרגיש בגידה אישית בגלל שאתה נמצא בתוך המועדון, גם אם זמנית בלבד, ולא מצ’פר אותי בחולצה של RFA ולגו של הקאמפ נואו.

אני מודיע, קבל עם ועדה, שאם נדב קיבל את ההזמנה לקפה עם סרג’י -

dunzo-donezo

אני למדתי את שפת הסימנים במיוחד לרגע הזה.

לא פוסל, יש מצב שהוא טחון לכדי אבקה בשלב הזה.

שמע כשאני מקבל כוס מים מהמועדון אני מבסוט.

תשמע צריך להבין המועדון צריך גם לשחד שופטים וכל זה אז גם זה וגם לתת לך מים… אתה דורש יותר מידי.

:joy:

ואני פארטי פופר בא לספר לכם שיונייטד ניצחה 3-0 את לסטר, והם נראים טוב לפני הגומלין.

ראשפוד התחמם עם צמד.