הליגה האירופית 22/23-הדיון המתגלגל:: שוב עפים מאירופה, אחרי הפסד 2:1 ליונייטד בגומלין הנוקאאוט (לבנדובסקי)

אז עכשיו בליגה שלנו, גול של באר שבע נפסל בתוספת הזמן על מקרה מאוד דומה.

וואלה לא שיש לי משהו נגד הטענה שלך עצמה, אבל כעיקרון - להביא ראיה מהליגה הישראלית שלנו, לרוב מוכיח את ההפך

לא יודע אם “מקרה מאוד דומה”. הגול של ב"ש היה 100% לא חוקי. ועוד יש שם מעורבות של שני שחקנים בנבדל במהלך.

הגול של יונייטד 99% לא חוקי. ככה שעדיין הVAR היה חייב להפוך את ההחלטה, אבל יש פה קצת שוני.

מוזר שאף פה לא מדבר על הפנדל של ה100 של פרד שהיה…

גם במחצית הראשונה הגיע לנו פנדל. אבל תוסיף לרשימה…

ויונייטד טוענים שהגיע לקונדה אדום כשהפיל את ראשפורד על סף רחבה. הוא היה השחקן האחרון. השופט לא שרק בכלל.
היה שיפוט חלש מאוד. אם נספור כמה פעמים הוא דפק את בארסה בלי לספור כמה פעמים הוא דפק את היריבה.
היד של פרד זה מסוג הפנדלים שאני שונא. פנדל לפי החוקה, אבל לא פנדל לפי ההגיון שלי.
ולפני שמישהו יגיד לי שמה שקובע זה החוקה, היו תפיסות בחולצה ברחבה בכל קרן, וראינו חלק בבירור בהילוכים חוזרים. השופט והואר שלו התעלמו מכולם. לפי החוקה , היו צריכים להיות 10 פנדלים במשחק הזה.

אמרת בעצמך זה לא קשור אם אתה אוהב את זה או לא. היה פנדל כי זה פנדל לפי החוקה. לא אם דימטרי מישראל אוהב את זה או לא :slight_smile:

אני לא מתלונן שלא תבין אותי לא נכון. הם לדעתי קבוצה טובה יותר עם מאמן יותר טוב (בשלב הזה לפחות) אני רק אוכל אותי הצביעות. אם זה היה הפוך כל אירופה היו צורחת אופלונה.

אחי, זה הליגה האירופית.
אנשים לא צורחים על דברים שקורים בליגה האירופית.

אתה רוצה את כל השריקות לפי החוקה?
פנדל בכל קרן? 20 צהובים במשחק? 100 בדיקות ואר כל משחק?
ברור שהיה שם פנדל לפי החוקה. ברור שאם היו בודקים כל תפיסה ברחבה בדקדקנות היו מוצאים עוד פנדלים. אתה מתלונן על מקרה ספציפי מתוך אירועים רבים שקרו במשחק הזה והם פנדל לפי החוקה, ומשיג מזה שהשופט דפק אותנו.

אם השופט לא היה שורק לפנדל במקרה ההפוך, אף אחד לא היה צועק אופלונה. הרי גם רשפורד וגם טן האח התלוננו שקונדה לא קיבל אדום, ואף אחד לא צועק אופלונה.

נגיעת יד כזו ברורה זה לא כמו תפיסות בחולצה מצטער. כמו שאמרת תפיסת חולצה מתרחשת בכל קרן לשתי הקבוצות נגיעה כזו ביד לא.

באמת שאני לא מתלונן והאמת שאם לא היה מדובר בהפסד כספי במצב שלנו גם לא היה אכפת לי אם נודח מהליגה האירופית. זה סתם מצחיק אותי כל הסיפור.

לפי דעתי, הרחקה של קונדה הרבה יותר גרועה מפנדל שלא נשרק. גם עשרה שחקנים מול ראשפורד לוהט וגם בלי בלם בכיר בגומלין,בחוץ, זה מתכון לתבוסה.

מעניין שמול צ’לסי לא אמרתם את זה…

הסגל שצ’אבי לוקח למנצ’סטר -

אראוחו חוזר לסגל, לאחר ההיעדרות שלו (צהובים) במשחק האחרון בליגה.

פדרי ודמבלה, כזכור, בחוץ עקב פציעות.
גאבי בחוץ עקב טמטום.

וואלה תשמעו, אני לא יודע אם נשרוד היום. אני קורא את הפוסט של שארקי שמסתלבט עלינו יפה מאוד, ובא לי לתת קאמבק. לכתוב משהו כמו " ריאל ויונייטד צריכות לרחוץ הרבה ידיים בשביל להפיל את בארסה", אבל זה לא המצב. אני בכנות לא אופטימי.

זה לא שלא נעשו שדברים טובים בשביל לחזק את הקבוצה, זה לא שהמצב רע בכל המסגרות, פשוט אנחנו עוד לא שם. יונייטד הייתה במקום שלנו עד ממש לא מזמן, והצליחה עם הרבה גב כלכלי ומאמן עם חזון מאוד ברור להפוך את הכל בזמן קצר, ואנחנו נצטרך עוד זמן ושיקום יותר עמוק בשביל שנהיה רלוונטיים באירופה (וגם קצת מזל, לא תמיד חייבים לפגוש את באיירן).

לא חושב יהיה לנו מה למכור היום עם השחקנים הזמינים שלנו, אולי רק אם נצליח לא לספוג ולהיות מאוד יעילים בקרנות. בכל הנוגע ליצירת מצבים והנעת כדור אני פשוט לא רואה את זה קורה.

הלוואי שאוכל את הכובע.

הבעיה שלי זה לא הפוסט של שארקי לפני המשחק, אלא הפוסט של שארקי אחרי המשחק… זה הולך להיות כואב… אל תתייגו אותו. שלא יבוא לחגוג גם פה :joy: :wink:

כוננות ספיגה מעכשיו…

לא מתרגש מהליגה האירופאית אבל מבחינה כספית וגם מורלית אנחנו חיבים לנסות ולעבור אותם. אני חושב שזה יותר בכיון של 55 אחוז לטובת יוניטד מאשר הפסימיות הכמעט מוחלטת של נדב. אבל בכל מקרה מקווה שלא נקבל בראש.

אני מעדיף שאוהדי ריאל פה בפורום יגידו את האחוז הזה. זה עבד להם מעולה בשלישי.

אני עם נדב. מהבוקר חברים שמתעניינים כמה אני חושב שייגמר מקבלים ממני אותה תשובה “לצערי נודח היום”.

אני אוסיף לסיבות של נדב גם את ראשפורד הקטלני, הקהל העוין והפאניקה האוטומטית שהולכת לעטוף את כל השחקנים ושעדיין לא נפטרנו ממנה ומכל המנטליות הנוראית שלנו באירופה.

וגם העובדה שזו בסופו של דבר הליגה האירופית ולא משנה כמה השחקנים וצ’אבי ינסו להגיד אחרת, יש פחות אש בעיניים של כולם לגבי המפעל הזה. אני באמת חושב שאנחנו ממשיכים בתהליך (ויש תהליך!!) ושהמטרה צריכה להיות הופעה מכובדת בליגת האלופות שנה הבאה, וכמובן העונה להתמקד בזכייה בליגה ואולי להוסיף גם זכייה בגביע. הליגה האירופית נחמדה ותו לא, ועם הסגל הסופר קצר שממשיך לחוות אבידות כל שבוע אולי באמת עדיף שנתמקד בזירה המקומית.

בחיים לא הייתי פסימי ואדיש בו זמנית ככה כמו עכשיו.

ההרכב של צ’אבי -

צ’אבי ממשיך עם ה-4:4:2, למרות היעדרם של פדרי וגאבי, רק עם קסייה ורוברטו.

בהגנה - רביעיית BACK (באלדה, אראוחו, כריסטנסן, קונדה). וכן, גנבתי את הכינוי שלהם מבארסה מאניה. זה מה יש. זה אחלה כינוי!!!

ההרכב של טן-האח -

תוהה אם זה 2-4-4 של בארסה עם רוברטו קשר ימני
או 3-3-4 עם רוברטו קיצוני ימני וראפיניה בכלל בשמאל או בכלל 3-4-3 עם 3 בלמים כשבאלדה ורוברטו באגפים

מערך 4 קשרים בכל הכוח, ככל הנראה בשביל שהלחץ של יונייטד על הקישור לא יהיה אפקטיבי מידי כמו שקרה בקאמפ בהיעדר פדרי. השאלה היא האם נראה את באלדה שורף את האגף לבד בשמאל, כי לא נראה שמישהו יוכל לקחת את התפקוד של גאבי בתור FALSE WING בשמאל.