מבין את הדברים שלך @dmitrys , הטענה שלי בגדול מתרכזת סביב הסגל הקצר שלנו והעובדה שאין לנו שום מחליפים משני משחק ולכן הייתי שמח אפילו לממפיס בתור עוד שחקן שנזרק לרחבה בדקות האחרונות שלחצנו על יונייטד. געגועים ללוק דה יונג אגב.
גם אני הייתי שמח אם היה לנו סגל של 30 שחקנים ללא אגו, שמוכנים לשבת על הספסל בשקט ולחכות להזדמנות.
ושלא יהיו לנו שום בעיות פיננסיות, ונוכל לשלם משכורת לאותם 30 שחקנים.
בהינתן המציאות שלנו, יש לנו את לבנדובסקי, ראפיניה ודמבלה שבוודאי יותר טובים מממפיס, יש לנו את אנסו שמחויב למועדון ועדיין בן 20, יש לנו את פראן שיהיה בן 23 מתישהו כש 29 לפברואר יגיע.
והיה לנו את ממפיס שמסיים חוזה ובכל מקרה לא נשאר.
הגיוני מאוד לתת לו ללכת אם הוא רוצה.
אני רוצה להזכיר לך שבארסה ניסתה להיפטר מממפיס עוד בקיץ, הוא היה עם רגל וחצי ביובנטוס. צ’אבי לא החזיק ממנו כבר אז.
יש 5 שחקני התקפה , ועבור 4-4-2 או איך שלא תרשום את זה עם 2 שחקני התקפה, זה מספיק.
בקיצור, טוב עשו שנפטרו מממפיס.
הסגל שלנו די קצר, 18 שחקני שדה (לא כולל את פבלו טורה שלא נספר). עדיין ממפיס לא היה תורם כלום.
אם כבר, אחרי המעבר ל 4-4-2 אנחנו קצרים בקשרים.
בחשבון טוויטר של טרול פוטבול צוחקים עלינו די חזק.
זה הרג אותי בכלל.
https://twitter.com/i/status/1628894961424031744
מצד אחד זה מצחיק אבל מצד שני זה כל כך עצוב. אבל זה רק מראה שאיבדנו כל הרתעה בשנים האחרונות. אנחנו הפכנו לארסנל .
זה הסיבה המשמעותית למה ההדחה מהליגה האירופאית זה דבר רע.
ממפיס שיחק לא מעט בעונה שעברה והיה פח רוב הזמן. העזיבה שלו מוצדקת לחלוטין
לגבי אובה, אני לא בטוח.
אין לי שום צער על העזיבה של ממפיס. על זו של לוק ואובה- חד משמעית.
לוק הוא הGOAT של להיכנס דקה 80 ולהכניס גול בנגיחה, וממש התבאסתי שהוא עזב.
החשבון הזה הוא אחת הסיבות שאני נכנס לטוויטר. למען האמת אתם המנה העיקרית שם קבוע.
חייב לשאול? אם טרול פוטבול צוחקים עלינו מה עכשיו יקרה לקבוצה שהפסידה בבית שלה לברצלונה בלי לבעוט למסגרת בכל המשחק שברצלונה בחצי הרכב?
אני מניח שאתה שם אותם על השתק בסופשבוע הזה …
מה הייתי נותן כדי לקחת הודעות של אוהדי בארסה שמתגאות בבונקר המפואר שהיא הציגה אתמול, ולהדביק אותן בוויכוחים מלפני עשור על טיב ה’אנטי כדורגל’ של מוריניו, כנגד אותה ברצלונה…
(למען הסר ספק - 90% מהטענות שלי על המשחק אתמול, הן כנגד הקבוצה שלי. סתם הצחיקה אותי האירוניה).
ביחס לאיך שנראינו אתמול הם היו ממש עדינים איתנו.
איפה ראית שמתגאים בזה? יותר צוחקים עליכם שהפסדתם לקבוצה כזו.
אבל אפשר גם הפוך חבר. אוהדי ריאל שהגנו על הכדורגל של מוריניו תוקפים את ברצלונה עכשיו ששיחקה את הכדורגל של מוריניו.
אני בסה"כ צוחק עם סניטיאגו אותו לא מנסה לתקוף…
אין לך מה לצחוק כלום. ירדנו מהאולימפוס של אימת אירופה, של כדורגל מרהיב שהביא גם תוצאות לשמחתנו, וכיום אנחנו במקום של הרבה נוסטלגיה והסתפקות במועט. בארסה נראית חרבנא, לא קרוב לכדורגל מהפנט או להנעת כדור מעניינת, מול כל קבוצה גדולה חטפנו לא משנה מה הנסיבות, כך שבאמת אין לבארסה הזו (לטעמי) מה למכור גם בהרכב מלא. אתה מדבר על ריצת מרתון עם אחד שקטעו לו ת’רגליים…
אתם מעולם לא הייתם באולימפוס. הייתם ריאל מדריד שיכולים לשחק חרא, יכולים לשחק טוב, יכולים להתבנקר, יכולים לשחק פתוח אבל בסוף תמיד אתם תנצחו. ריאל מדריד בנוקאאוט זה שם נרדף לווינרים. אז כן, נסתפק בזה שהקבוצה הגרועה שלנו לא הפסידה בברנבאו למרות שאשכרה שיחקתם יותר טוב מאיתנו ושיחקתם חרא.
לא מבין איך אתה מעז לקרוא ל"אראוחו לקונדה, לטר שטגן, לאראוחו, לכדור פאניקה על הקו לדמבלה/ראפיניה, חסימה של גאבי לתוך הגרון של הבלם, רוחב ללבנדובסקי, בעיטה ו…עצירה של פאטי" כדורגל לא מהפנט או לא מעניין. חלאס עם הדרישות הגבוהות מידי האלו.
אסייג ואומר שאמרתי ‘אירוני’, לא ‘מצחיק’.
אירוניה זה יותר משהו כזה:
בסופו של דבר, לא ‘שמחתי’ אז - כשהגענות מעמדת נחיתות ו"הצלחנו" לשמור את בארסה על מעט מצבים ממשיים, למרות החזקת כדור מטורפת ; ואני בטח לא ‘שמח’ עכשיו - כשאנחנו יושבים לכם על השער שעה, ולא מצליחים לחבר בעיטה נורמלית אחת למסגרת.