הליגה האירופית 22/23 :: סביליה ברבע הגמר (חמישי 22:00)

אוהדים יתלוננו ויתווכחו וייללו על השופט, אבל ברונו פשוט מטומטם.

למה מטומטמם? התחזות ברורה של באלדה, בהילוך החוזר ניתן לראות בבירור שבקושי יש מגע בין השניים, ולעיתים אף אין מגע. להאשים אותו בטמטום בגלל המהלך הזה יעשה איתו עוול.

אני לא מסכים.
לא הייתי קורא לזה פנדל ברור ואם זה היה נשרק נגד ברצלונה לא הייתי אוהב את זה אבל מכאן ועד התחזות יש מרחק.
ברונו השתמש עם הידיים בלי שום צורך והביא על עצמו את זה.

הידיים היו שם אבל הוא לא הפעיל כח על באלדה שגרם לנפילה שלו. באלדה זיהה את ההזדמנות והפיל את השופט בפח. ברונו הוא הקורבן בסיפור הזה, לא המטומטם. הוא גם מתחיל להתברר כגיבור הטראגי של המפגש הזה עם החמצות בצד השני.

ברונו המטומטם בסיפור הזה ללא ספק. שחקן עם הגב לשער לא מסכן אותך למה לשים עליו את היד ועוד ברחבה ?

זה שחקן של ברצלונה שרץ בקצה הרחבה עם הגב לשער והכדור אפילו לא אצלו ברגל. לגעת בו אומר שהוא בוודאות יתחזה וזה סיכון שיש לו 0 תועלת פוטנציאלית. גם אם השופט טעה, ברונו לא היה צריך להיכנס לבור הזה ואני רואה את הפנדל הזה כאשמתו הבלעדית של ברונו.

מקבל.

נו באמת. מילא להגיד שברונו כשל במהלך כי באלדה ברח לו אבל הוא עשה מה שכמעט כל שחקן אחר היה עושה אחרי שאיבד שחקן ברחבה. הוא עוד השכיל ולא יצר מגע עם הרגליים. הוא אמור לצפות התנהגות של שחקן והחלטה של שופט במאית השנייה? אם חושבים שלא היה פנדל אז לתת לברונו איזשהו גרם של אחריות עליו זה מגוחך.

ממש אמרתי כאן בקול ‘אל תגע בו אל תגע בו’ עוד לפני שהיה מגע. הוא נגע בו והיה פנדל. פשוט תאונה שעומדת לקרות ושחקן ברמתו צריך היה לצפות את זה.
אגב - בדיוק כמו העבירה של בובו עכשיו מחוץ לרחבה. לכולם ברור שהשחקן של ברצלונה מחפש את הנפילה כי אין לו הרבה מה לעשות עם הכדור, ובובו לא מפסיק לחבק אותו ונותן במתנה בעיטה חופשית ממצב מסוכן.

זה נראה שהבעיה של מנצ’סטר היא יותר מדי נגרים - אתם בקושי מצליחים לחבר שלש מסירות תחת הלחץ של בארסה…

נראה שטן האח רוצה להיות אנצ’לוטי, להתחיל עם הרכב לא נכון וברונו בצד רק כדי להעשות את החילוף הנכון ולצאת גאון טקטי ששינה את המשחק, למה לא התחיל ככה ?

הופעה לא גדולה שלנו , הרבה מסירות לא מדויקות ואגף ימין שלנו המשיך להפקיר את באלדה פעם אחר פעם.
למזלנו ברצלונה הגיעה בלי שחקני מפתח ועם מעט מאוד איום התקפי .

אחרי שהפסקנו עם השטות הזאת של ברונו באגף ובובו בהרכב , זה נראה הרבה יותר טוב ופרד מצא איפה לשים את השער שלו שהוא נותן פעם באף פעם.
קרדיט לגראנצ’ו שנכנס עם ביטחון והפיח חיים במשחק וכמובן אנתוני ששם אותו בול בפינה.

מבחינת עומס זה הופך את החיים לקשים לטן האח אבל יופי של זריקת מומנטום להמשך.

הראיון של פרד וברונו בפוסט-מאצ’ פשוט קורע, פרד דובר אנגלית בערך ברמה של קאסמירו וכתוצאה מכך הראיון הפך לחידון, ברונו בעצמו לא הבין על מה פרד מדבר כשהמראיין שאל אותו על דבריו של המאמן בהפסקה שעשו עבורו את ההבדל :joy:

סוף סוף אנחנו עוברים קבוצה גדולה ויכולים להגיד בפה מלא שהגיע לנו. לא נס פריז, לא גולים בטעות, לא טעויות שיפוט. פשוט כדורגל טוב יותר בסך הכל.
ועוד לנצח קבוצה מספרד, ומהמקום הראשון. השדרים אמרו במשחק שב-5 העונות האחרונות הועפנו מאירופה רק על ידי קבוצות ספרדיות. טן האח הגיע לעצור מסורות שליליות.

המחצית הראשונה הייתה זוועתית למדי מצידנו. הניסוי של טן האח כשל לחלוטין. בובו לא היה יעיל כחלוץ, סאנצ’ו היה מאוד גרוע כ-10 וברונו הלך לאיבוד בימין. למזלנו טן האח מתקן מהר, ומקבל תמורה מהר. הופתעתי שדווקא בובו יצא ולא סאנצ’ו, אבל טן האח הלך על מטוסים וטן האח קיבל הפצצות. פרד כבש את הראשון וזה סימבולי כי הוא מַרְאָה ליכולת של הקבוצה. מחצית ראשונה - רק איבודים מרושלים. מחצית שניה - גול, חילוצים חשובים, מסירות טובות, אפס איבודים.

אי אפשר לא לאהוב את ברונו כשהוא בקבוצה שלך (מאמין שאי אפשר לא לתעב אותו כשהוא נגדך. הבעיטה על דה יונג הייתה די מסריחה וההיתממות אחר כך עוד יותר), אבל איזה יום גרוע. הפנדל המטופש גרוע כמו ההחמצה שלו בהתחלה. פשע של בזבוז מצב שיכל להדליק את הקהל ולהפוך את המשחק הזה לקרנבל. הוא כרגיל מסיים עם תרומה סטטיסטית, הפעם בישול לפרד, אבל זה היה משחק מחריד מצידו והוא צריך לחשוב טוב יחד עם טן האח למה הוא שוב גרוע במשחק גדול.

בסופו של דבר זו לא הייתה הופעה לפנתאון, אבל זו הייתה הופעה יעילה. היכולת לתת הופעה יעילה גם כשלא כל כך הולך, מול קבוצה ברמה גבוהה, היא יכולת שאיבדנו מזמן, ושייכת לקבוצות טובות באמת. ברוך שובנו.

לא יכול לקחת שום תגובה שלכם ברצינות, ברגע שכתוב בה “בובו”. זהו, הייתי חייב לציין את זה.

שארקי רק שתדע שאחרי שהרמת את הרף לרמה כל כך גבוהה, אני מצפה ממך להמשיך בסיקורים שלך באותה רמה ואף להגביר את הקצב . חסר לך שתוריד את הרגל מהגז.

.

אייל, כל העולם קורא לו בובו. אין לי מושג מה השם שלו. מסי קבע שקוראים לו בובו, then Bobo it is.
מי אנחנו שנחלוק עליו?

ואיזה כיף של משחק. המחצית השנייה הייתה כיף טהור. בעיטה מצחיקה של פרד הפכה לשיווין גדול, הטיפש חסר השכל אנתוני סיים מהלך יפה כאילו הוא אשכרה שחקן כדורגל, המחומצן הארחנטינאי יהיה משהו מיוחד, קאסמירו זה כיף אדיר של שחקן ומנהיג ענק וברונו ממש השתגע היום אבל לפחות הערכתי את התשוקה.
יונייטד סוף כל סוף חוזרת ואולד טראפורד יהיה שוב המקום הכי מרגש בימי שלישי ורביעי.

והקסייה הזה, זו מסורת של ברסה שיש לה קייטה כזה?

הפער בין ההישג למשמעות שלו לא ייאמן.

לאחר חגיגות הניצחון על ברצלונה הגיעה היום הגרלת השמינית וקיבלנו את בטיס. יריבה ספרדית יותר מעצבנת ועם פחות יוקרה שנמצאת בתקופה טובה תחת פלגריני וכרגע מקום חמישי בליגה הספרדית.
מפגש לא פשוט אבל אנחנו מגיעים כפייבוריטים ברורים.

נחנקנו כבר מהספרדיות, נחנקנו. לשם שינוי אני יותר אופטימי בנוגע לנוק אאוט הרגיל שהמאמנים שלנו חוטפים מקבוצות ספרדיות. In Erik we trust.