הליגה האירופית 22/23 :: סביליה ברבע הגמר (חמישי 22:00)

תחשוב שאנחנו צריכים לפגוש אותם כל שבוע…

בהקשר של הדיון האינסופי על הליגה הספרדית מול הליגה האנגלית - בלי להיכנס לשאלה עד כמה בדיוק הליגה הספרדית פחות טובה מהאנגלית, אני משוכנע שהאנגליות הבכירות היו מתקשות לא פחות מריאל וברצלונה אל מול הספרדיות הבינוניות-קטנות, אולי אפילו יותר. לאורך שנים של ריאל וברצלונה אימתניות, הן שכללו סגנון משחק אנטי-כדורגל, שכמעט ולא משאיר שטחים ואפשרות למשחק מהיר.
לצורך העניין, אני לא רואה את סיטי מגיעה לקצב של 100 נקודות בליגה כזאת, כמו שברצלונה עושה השנה.

בוא נגיד את זה ככה - במידה מסויימת, תגידו תודה שאלו ברצלונה ובטיס, ולא מאיורקה ואוססונה.

בטיס שונה מרוב הספרדיות, בטיס מנסה לשחק כדורגל ונותנת גם ליריבה לשחק.
אני מהמר על ניצחון קל ליונייטד כי היא קבוצה יותר טובה. היה להם קשה יותר מול איזו אוססונה או חטאפה.

הרכב:
דה חאה
שואו-מרטינז-וראן-דאלוט
קאסמירו-פרד
ברונו-ווגהורסט-אנתוני
ראשפורד

בדיוק אותו הרכב שחטף מליברפול בראשון. טן האח מנסה לשדר שהכל בסדר.

זאת הייתה נגיעת יד מה לעזעזל השופט עושה.

ניצחון של יונייטד שאנחנו מכירים (זאת שלא חוטפת שביעיות). פתיחה מצויינת עם שער נהדר של ראשפורד, אח’'כ הקבוצה השניה חוזרת למשחק ואנחנו קצת מתבלבלים ושוב מחצית שניה מצויינת אחרי שטן האח עושה התאמות.
פער של שלושה שערים צריך להספיק ואולי יאפשר מנוחה של כמה שחקני מפתח.
פליסטרי בהופעה מהספסל שעושה תיאבון להרבה יותר.

לא מוחק כלום ממה שעבר עלינו השבוע אבל מקדמה נהדרת לרבע הגמר.
בטיס ממש לא מרשימה ואם לא החמצות גדולות היה יכול להסתיים בשישייה .

הלאה לסיינטס בראשון , משחק סופר חשוב להתאוששות בליגה ולשים את המשבר הזה מאחורינו.

הרכב לגומלין מול בטיס:
דה חאה
מאלאסיה-מרטינז-מגוויר-ואן ביסאקה
פרד-קאסמירו
ראשפורד-ברונו-פליסטרי
וגהורסט

בכורה לפליסטרי בהרכב הפותח.

מעודד שפליסטרי מקבל הרכב סוף סוף , עוד אופציה לטן האח לגוון את היכולות של הקיצוניים שלו.

הופעה מכובדת מאוד שסיימה את העבודה. בטיס שיחקו לא רע בכלל אבל גם אנחנו. איך ראשפורד מחמיץ שני מצבים מ10 מטר ואז כובש מ20 לא ברור אבל העיקר שנכנס. ברונו לשם שינוי לא מסיים 90 דקות והוא וקאסמירו בלי צהובים, עוד וי.
נקווה להגרלה קלה ברבע.

עוד פעם קבוצה ספרדית !!!

עוד פעם סביליה עם הנאחס שיש לנו מולם ,החבר’ה מהפורום הספרדי יוכלו להגיד לנו יותר מה שווה סביליה העונה כי לא ראיתי דקה שלהם .
אם נעבור נפגוש בחצי את יובנטוס / ספורטינג ליסבון.

אני יכול לנחם אתכם ולומר שהיכולת של סביליה השנה לעומת שנים קודמות, היא כמו היכולת של ליברפול השנה לעומת שנים קודמות.

8fm6c

היא פחות טובה משמעותית מ2 הקבוצות הספרדיות האחרות שעברתן. הדחה שלכם מול סביליה תהווה סנצניה אדירה, אפילו שכבר הודחתם מול פעמיים בעבר באירופה.

מצד שני הליגה האירופית היא המגרש הביתי של סביליה וכמו שריאל משחקת בליגת האלופות בלי שום קשר ליכולת העקבית שלה, אין מה להקל ראש בסביליה.

🚨 BREAKING! #mufc: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Malacia, Casemiro, Fernandes, Sabitzer, Antony, Sancho, Martial

— UtdPlug (@UtdPlug) April 13, 2023

הרכב טוב למעט סאנצ’ו שאיבדתי את האמון בו , לא חושב שיצליח למצוא יציבות אצלנו.

סביליה כמו שציינו פה מהפורום הספרדי לא נראית כמו משהו העונה , היא גם הואילה בטובה לעלות ללא התקפה רצינית.
בצד הטוב , ברונו מזכיר את ההוא מהעונה הראשונה שלא מפסיק לבשל.
בצד הרע סאנצ’ו שלא קיים כרגיל.

איזה דבר מוזר הכדורגל.
ואין כמו הגוט מגוויר.

“A goal is a goal, doesn’t matter which side”

“Why play for one team if you can play for both?”

“The enemy of my friend is my friend”

Harry Maguire, The GOAT

Harry Maguire is the toughest player I’ve ever faced"

David De Gea

פתחתי את החגיגה האירופית אחרי מכבי ביורוליג.
בחיים לא ראיתי כזאת סדרת ניחוסים שהצליחו כמו צוות השדרים שם.

משחק הזוי. סביליה גרועה מאוד והיינו צריכים להוביל 4 או 5 אפס בקלות. הייתי אומר שזה יסתדר בגומלין אבל אנחנו בלי חצי הרכב - ברונו, ראשפורד, מרטינז (בטח סיים את העונה) ואולי וראן. יהיה לנו מאוד מאוד קשה שם. אלוהי האירופית מאחורי סביליה, אין מה לעשות.