מחזור 23 :: תיקו 1 מול אתלטיקו

נראה לי שמרסלו במצבו היום יעזור לנו יותר ממנדי ופראן ביחד.
אגדה.

מהדקה הראשונה ברור שהגנתית זה יהיה 442, קרלו לא מטומטם

צודק, אספניול.
אבל האופטימיות שלך ראויה להערכה

זה ממש בדיחה, פשוט בושה וחרפה, שניהם הלכו לכדור ו פיספסו

בדיחה

השחקן פספס את הכדור שעבר אותם, ולא היתה שום השפעה על המהלך

אם זה היה לריאל כולם היו מנפנפים השופטים של ריאל

הם עשו בונקר לפני, מה יקרה עכשיו?

אם זה פנדל לפי החוקה, תיסלם. בלי קשר לזה שזה נגדנו, החוקה צריכה להשתנות. קל מדי לקבל פרס גדול מדי על כלום ושום דבר ברחבה.

הדבר הכי מרתיח בכל האירוע הזה זה אבי נמני.
אפשר איזה עצומה לone שישחררו אותנו מהטיפש הזה?!

הליגה הספרדית הורסת את עצמה בעצמה, זה פשוט בושה וחרפה.

הפנים שלי כמו אלו של המורה לספורט קרלו אנצ’לוטי, תופס את הראש. פנדל מביך ומרתיח אבל שמישהו ידבר על כדורגל גם. מפחד שנקבל את השני בגלל הכאוס והכעס.

מה הגלאקטיקוס שלנו עשו עד דקה 35? ברצלונה הפסידה להם אבל שכבה על השער. אולי אני מפספס משהו שהיה במשחק. הקהל דוחף בטירוף כאילו זה חצי גמר הצ’מפיונס 2017 והקשרים נלחמים ומחלצים בלי סוף אבל ההתקפה חוץ מרודריגו רק דאווין. כמה קל לנטרל אותנו ולצאת מהלחץ שלנו. לך תפרוץ את הבונקר הזה. אפילו אין “כמעטים” כמו בקלאסיקו. אלופים בלחרבן במשחקים הגדולים.

השער השני שלהם יותר קרוב כי ההיפקרות רק תגדל ואנחנו עצבניים. פשוט הפס האחרון שלהם רע.

וכמה אורליאן טשואמני נזק. מסורבל, חולם. איזה מגושם הוא. התקפי לב גם כשהכדור אצלו.

איפה ויניסיוס של התמונת פרופיל המרגשת והסטורי באינסטגרם? איפה הוא. פעם אחת לא עבר שחקן.

יש סיכוי כזה בעולם שלוקה מודריץ’ לא החילוף הראשון? שברהים דיאס יעלה במקום ויניסיוס ולא בדקה ה-80?

שני שחקנים שהולכים לכדור ולא מגיעים אליו, איך זה פנדל בדיוק?.
מת להבין מה אה0נצלוטי מנסה לעשות, משחק עם שני חלוצים? נגד אתלטיקו?
אם לאנצלוטי יש ביצים ויניסיוס עף החוצה במחצית, ההנאדם לא תורם לנו כלום, שום דבר.

טשאומני שולח רגל בצורה ששום בלם לא אמור לשלוח רגל ככה ברחבה, והשופט נחוש להוכיח שהוא לא מפחד מריאל מדריד. גם אותי האין פנדל הזה מעצבן אבל יש השלכות לבחירות של המועדון

מבחינתי צ’ואמני זו רכישה יותר גרועה מהזאר. עדיף כבר שלא ישחק.

כל אחד על אחד על טשומאני זה חצי התקף לב.

בדרך כלל יש לי יציאות רכות בבוקר, היום בבוקר לא היה כך, אני בטוח שגם בזה צ’ואמני אשם.

0 רעיונות התקפיים, עד מתי?

האכזבה הכי גדולה שלי במחצית הזו זה בלינגהם. הוא זה צריך לנהל את ההתקפות שלנו וזה פשוט לא קורה. אם לא יהיה שינוי גם עוד 100 שנה לא נשים פה גול.
ובהמשך לזה - כשאמבפה הגיע דיברנו על האם זו הקבוצה של ויני או שהז תהיה הקבוצה של אמבפה. זה אחד המשחקים בהם אמבפה צריך להראות שזו הקבוצה שלו.

השלישיה ההתקפית לא טובה מספיק בייצור מצבים, רודריגו הכי טוב מביניהם בינתיים

ויניסיוס עם קבלת החלטות מעצבנת וקם במוד מעצבן, לפי היכולת כרגע מעדיף את ברהים שייכנס במקומו

מישהו פה באמת מופתע?
אין תוכנית, אין שום תבניות שעבדו עליהן באימון, שום כלום. מזל שיש את מודריץ׳ על הספסל.

נו ברור שזאת אשמתו, הרי קוראים לו צואה-מני(א)

מחצית טובה שלנו, קרלו הכין את הקבוצה נכון מבחינה טקטית, כל השחקנים נתנו עבודה.
אתלטיקו פשוט עושה בונקר היסטורי.

אי אפשר להיות נמני ולפרשן לפי התוצאה, קבוצה עושה בונקר מגעיל ולא תוקפת ואז מקבלת פנדל על כלום ושומדבר ואז אתלטיקו במשחק מדהים וריאל במשחק קקה ?

ההתאמות של קרלו היו טובות מאוד, ביטלנו לחלוטין את אתלטיקו והתקשינו להגיע למצבים מול בונקר.

אגב, אם זה לא היה ברור אז לדעתי צ’ואמני לא אשם בפנדל והוא במשחק טוב היום.