לא, לראות את המספרים , אפס איומים למסגרת. אובלאק במשחק הכי קל שלו בקריירה. יכול באותה מידה לנוח על הספסל.
הכנה טקטית מעולה, משחק מצוין של כל הקבוצה ולא בועטים פעם אחת למסגרת?
אתה נשמע כמו אוהד של ברצלונה עם הכדורגל היפה.
ידענו שאתלטיקו יעשו בונקר, אנחנו נראים עלוב.
עוד משחק גדול שפותחים עם הרביעייה והקבוצה לא מגיעה למצב נורמלי…אם קרלו גבר הוא מעיף את ויניסיוס לספסל.
מסכים איתך לגבי הפנדל
אבל ״במשחק טוב״ לא הייתי אומר, לוקה המון במיקום ומשאיר חורים כשאתלטיקו כמעט ולא מתקיפה. שילמד מאסנסיו ויתן ספרינט מתישהו
המשחק הזה הוא עוד הוכחה ללמה חשוב חלוץ 9, אנחנו מגיעים לאגפים יפה (או לפחות יכולים) - אבל אין לנו שום יכולת להוציא משם משהו
לא כתבתי משחק מצויין, משחק טוב, וכן, לפעמים מול בונקר חסר בושה כמו שאנחנו פוגשים קשה להגיע למצבים, כל ה 11 שלהם בתוך הרחבה.
אם לא הפנדל התמוה לא היית כותב ככה.
לא כתבתי כדורגל יפה, כתבתי כדורגל טוב, התאמות טובות של קרלו.
ויני , עם כל חולשתו, עם המצב האמיתי היחיד שלנו במחצית (לא למסגרת אבל טוב לא פחות). אנחנו טובים יותר, מאמין שיגיע לפחות השיוויון במחצית השניה.
אין לנו שום אופציה לנגיחה ברחבה כי אין לנו בהתקפה נוגחים אז הכל תקוע באמצע וגם שמצליחים לייצר יתרון בצדדים אין שום אופציה לגול. מתסכל
הכי חשוב לא לפרק את החבילה ולהמר יותר מדי, אותה טקטיקה רק כמה התאמות.
עוד לפני שהתחיל החרא כדורגל הרגיל שלנו העונה - היה מרגש. לקחתי וקיבצתי את כל הוואלוורדס לתמונה קבוצתית פה בנמל - אמרתי לכולם שרק עליו אני סומך - הרבה יותר מעל כל “הגלאקטיקוס” שלנו בהתקפה. הסתפרתי הכי חתיך שלי לקראת שבוע חגיגי - וואלה לא עזר.
דווקא המהלך הזה הכי חירפן אותי, יצר מהלך יפה אבל אם היה שולח את אמבפה היינו עם יתרון מספרי ומצב הרבה יותר טוב
לדעתי אנחנו במשחק לא רע היום. קשה מאוד לפרוץ בונקר כזה, גם לקבוצות יותר מאומנות.
צ’ואמני לא אשם בפנדל, אבל הוא רע בכללי. הוא בכלל לא מנסה לחטוף כדורים. נראה שהוא רק רוצה לברוח מהאיזור של הכדור.
אסנסיו בדיוק ההיפך ממנו.
הכל אצלנו מתחיל מצד ימין, לא חשבתי שאכתוב את המשפט הזה העונה.
אני דורש קלטת חדשה על השופט הזה כבר מחר בבוקר.
אסנסיו בלם להרכב לעשור הקרוב.
אם ישהו יגרום לבלינגהאם לעזוב את ריאל מדריד זה השיפוט בספרד.
סדר החולצות הבאות שאני קונה:
- בלינגהאם
- ואלוורדה
- אסנסיו
חולה על הילד הזה. הלוואי שהיו לנו עוד 3 כמוהו בהגנה, היינו נראים כמו קבוצה אחרת.
אסנסיו נראה כמו אחד הבלמים הטובים בעולם, לא פחות.
גם אם איכשהו נצליח לשלשל את זה - גישה טובה מאד ללא יוצא מן הכלל של כל ההרכב. ראויים מאד לציון בעיני - רודריגו וסבאיוס.
משפט שנקווה שיגמר טוב יותר הפעם לעומת לפני 7 שנים פלוס מינוס - אסנסיו, תעשה לי ילד.
לא באירוניה, זה זמן לוקה, סבאיוס לא יודע לתת את המסירות מפצחות הגנה שהוא יודע, ואתלטיקו במוד התגוננות מוחלט.
מתי אנצלוטי יעשה חילוף? כשכל המומנטום ייגמר או כשנספוג את השער השני?
אני כל כך מתגעגע לקרוס. היכולת לגרום לכל הקבוצה לעבור למוד מכבש בדיוק מתי שצריך, באופן קר ויעיל, כמו מכונה.
בלי קשר לתוצאה הסופית (כותב את זה בכוונה לפניי סוף המשחק), דמיינו שככה היינו פותחים את המשחק. אנחנו תמיד מתחילים לשחק רק אחריי שחוטפים את הסתירה.
חמש דקות לסיום, אפשר להכניס כבר כדורים לרחבה!?