מחזור 23 :: תיקו 1 מול אתלטיקו

מילה לגבי ה"היינו יותר טובים"- שליטה (בעיני לפחות) היא ממש לא החזקת כדור או הימצאות בשטח היריב, לוקה-טוני- קאסמירו בשיאם היו מאסטרים בלתת ליריבה תחושה טובה שהנה השד לא כל כך נורא, שהכדור ברגליים שלה ושהנה עוד רגע הכדור נכנס רק כדי לקבל 5 דקות מומנטום שמחסלות את המפגש מהצד השני.
לא הגענו למצב אחד ב45 דקות הראשונות של המשחק וגם אם היו 15-20 דקות שהשחקנים של אתלטיקו “סבלו” באופן כללי בכל 180 הדקות נגדם היינו בדיוק איפה שסימאונה רצה אותנו, זה נכון גם לגבי המפגש שלו עם בארסה.

דעתי, ויכול להיות דל’'פ, זה אחד השקרים הכי גדולים בתולדות המשחק, אגדה אורבנית, משהו שמישהו כמו שגיא כהן המציא ואנשים האמינו.
השלישייה אגדית, אבל שלטו נגדנו לא כי זה משהו שהשלשייה רצתה, שלטו נגדנו כי הצליחו לשלוט נגדנו והיינו קטלניים מהצד השני כי רונאלדו.

הם עשו את זה גם בלי רונאלדו אלא עם בנזמה, ויני ורודריגו ב2022 לדוגמא וגם בעונה שעברה.
טוני ולוקה בשיאם היו שולטים בטמפו של המשחק כמו שמעטים בהיסטוריה שלטו זו ממש לא אגדה אורבנית ולא שגיא כהן, היה אפשר לראות בקלות מתי אנחנו במוד סובל ומתי אנחנו מעלים הילוך ולוחצים וזה משהו שמאד חסר לנו היום.

אני ממש, אבל ממש לא מסכים, אבל לא אתעקש לפתוח פה דיון שבו אני טוען נגד לוקה וקרוס.
רק הערה קטנה מאחר ומודריץ’ הוא בטופ5 שלי יחד עם מרסלו שזה לא היה באשמת לוקה.

אנחנו מגדירים שליטה כנראה בצורה אחרת, בכל מקרה נסכים שלא להסכים.

מגדירים שליטה בדיוק אותו הדבר ועדיין לא מסכימים.