פרמייר ליג 23/24 :: טופ 8

מחצית דומיננטית ומרהיבה של ארסנל. דקה 40 מובילים 2-0 עם 86% החזקה בכדור, יצירת הזדמנויות, שערים יפים. מרוויחים כדור מיד אחרי איבוד.

אוהדי בארסה יכולים לצפות ולקבל פלאשבקים לפפ טים.

ניהול המאמצים זה ההתקדמות החדשה בכדורגל. המחצית הזאת של ארסנל, כמו סיטי אתמול, התאפיינה באינטנסיביות מאוד נמוכה ובכך שהשחקנים לא השקיעו הרבה מאמץ, אבל ברגעים מאוד ברורים הם הרימו את הקצב וכבשו.

ארסנל החזיקה למעלה מ80 אחוז מהזמן בכדור, אבל בעטה רק 7 פעמים לשער, חלק מרחוק, וחדרה בספרינטים פעמים בודדות בלבד. בכל זאת היא מובילה 2-0 כשהשחקנים שלה לא התרוצצו יותר מדיי.

התיבה הזאת בקישור (box midfield בלעז) נראית מפחידה. אי אפשר להתמודד מולה. היה לנו ניסיון כזה במהלך קדם העונה ואני הייתי ממש רוצה שנמשיך לנסות אותו.

נראה כאילו הם שפכו לאגר במחצית השניה כאילו הם משחקים 4 משחקים בשבוע.
זה פאקינג משחק ראשון העונה והם מעיפים כדורים למעלה ומבזבזים זמן. לא יודע אם זה מנטליות או כושר גופני ירוד אבל זה חתיכת נורה אדומה.
כמו שכתבתי מקודם אני מקווה שג’סוס יחזור מהפציעה בכושר. חסרה רגל מסיימת ללירה.

19:30, אסטון וילה- ניוקאסל. שתי קבוצות מעניינות מאד העונה.

תקשיבו זה אמנם רק 10 דקות במשחק בין וילה לניוקאסל, אבל איזה כדורגל!!

אמרתי לכם. אני עדיין בהלם שוילה הביאו את דיאבי במחיר בדיחה.

מזל שב22:30 נקבל כדור שינה כי מחר יום מעניין לא פחות.

הרכב מעניין מאוד של ליברפול. המשחק בברידג’ וקלופ הולך על התקפה בפול גז.
איך אומרים, תיקו עם הרוגים.

קלופ כמו ברזיל במונדיאל 1982, אם אין הגנה אז פשוט תעלה 11 שחקני התקפה ותנסה להבקיע יותר מהיריבה :thinking:

מבקיעים גול מבריק תוקפים ומחמיצים ואז מקבלים גול מכלום ופאניקה לא מוסברת, כמו עונה שעברה בערך.

יש התקפה, ההונגרי מבריק, מקאליסטר בכל מקום סלאח ודיאז בכושר טוב אבל חייבים קשר אחורי כמו אוויר לנשימה, קאייסדו לא יגיע וחייבים לנצל את הכסף שיש להביא לקלופ את הקשר האנרגטי והקשוח שהוא מחפש, בדקות הטובות של צ’לסי רואים כמה מרכז השדה שלנו רך ופרוץ.

ניוקאסל כל כך מרשימים , הקלות הזאת שהם מבקיעים שערים זו מיומנות סופר חשובה לקבוצה בצמרת .
ברונו גיימרש יהיה סופרסטאר אין לי ספק ( אני כבר מחשיב אותו ) וטונאלי שחקן עם חוכמת משחק גדולה.
אני מקווה שנראה מהם את היכולת הזאת גם בצ’מפיונס , הם יכולים להיות הפתעה מרעננת.

ציוץ השנה כבר אחרי המשחק הראשון:
(קונטקסט לאחד פה שלא יודע: טונאלי בכה ולא רצה לעזוב את מילאן)

https://twitter.com/NUFC/status/1690446038648180736?t=E7UtdCDJP_UCOS-MUYr74g&s=19

לא מבין למה צריך רבע מסך ללוח תוצאות עם שעון…אפשר בקלות להקטין את המפגע הזה ב 75%

ברייטון פשוט משחקת מדהים

עוד 4 שערים, הפעם 4-0 על וולבס בחוץ ועוד לא נגמר

אם לשחקן שהיה מקבל את האדום הזה היו קוראים גונדוהן או פדרי ולא מקאליסטר, היה לנו שבוע עמוס פה בפורום :rofl::rofl::rofl:

וואלה לא היה אדום.
עבירה של צהוב גג כתום.

יש פה גם ארגנטינאים שיגנו עליו @Aimarito @Ganjo

להגן עליו? מאז שהוא הורחק ליברפול יותר טובה למרות שהיא בעשרה שחקנים.

אוהדי יונייטד מחזיקים מפרננדז שחקן ברמת וורלד קלאס אבל הכישרון יוצא הדופן היחיד שאני רואה אצלהם על המגרש זה רק רשפורד שהוא באמת כישרון על.
מדהים שהם שפכו מעל מיליארד וחצי ושני הכישרונות הכי גדולים שיש להם אלה שחקנים שהם גידלו, אחד ביזבז כבר כמעט חצי קריירה מבלי לזכות בכלום והשני נזרק מהקבוצה למרות שיצא זכאי.

גם היום לא שרקו על נגיעת יד ברורה שבשנים האחרונות היה מזכה בפנדל מידי, אז זה לא היה רק נגד ליברפול :grin: אם זה ככה אז אני מברך על ההחלטה להחזיר קצת הגיון בכל הקרקס שהיה לנו בנגיעות היד ברחבה בשנים האחרונות.

יש מצב שיש חשיבות לגובה המכה כמו שטענו בשידור?

לקובאציץ יש כדורגל ברגליים. למה בארבע שנים האחרונות בריאל ובצ’לסי לא ראו את זה?

בסיטי, בשני המשחקים האחרונים שראיתי הוא משחק נהדר כקשר, שולט בקצב, מעביר את ההצקפות מצד לצמד, שולח כדורי עונק בצורה טובה, נראה כמו קשר מעולה.

גם בריאל ובצ’לסי הוא הראה כדורגל .
לא זוכר למה ריאל מכרו אותו, נראה לי היו צריכים כסף.
צ’לסי של בוהלי זאת קבוצה של מטומטמים, אז למה לא למכור שחקן טוב אם אפשר לקנות מחליפים בפי 4 ?

הוא רצה לעזוב כדי לשחק יותר.