אם רוצים לחזור ל4-3-3 למה לחזור ל3-4-3?
עמדות המוצא הן ב-433 כמובן:
ראפיניה לבה פליקס
פדרי פרנקי גונדו
קונדה אראוחו כריסטנסן קאנסלו
שטגן
אה אוקיי לא הבנתי אותך. כל דבר שיחזיר את באלדה לגודלו הטבעי אני בעד. ככה אולי יהיה לו סיכוי לפתח קריירה…
לא אוהד ברצלונה, אבל יש בעיית נטיה ימינה מאוד חזקה במערך הזה (לפחות בהנחה שתשחקו עם פליקס ולא עם פראן שעוד איכשהו כן אוהב אגף שמאל).
פליקס רחוק מלהיות שחקן אגף, ובטח שלא אגף שמאל. ראפניה שחקן אגף ימין טהור.
כשלכל זה אתם מחליפים את באלדה ששורף את אגף שמאל בקאנסלו שרחוק מלהיות מגן קלאסי במובן הזה, אתם מאוד מצמצמים את המשחק לאגף אחד בלבד.
באלדה, גם מבלי לעשות פעולה התקפית אחת טובה, מחייב את הגנת היריב להתפרש לכל רוחב המגרש ובכך מייצר הרבה שטח לשאר השחקנים שלכם. לוותר עליו מבלי לוותר על פליקס או ראפיניה לטובת טורס יגרום לכך שתצטרכו להתמודד עם צפיפות מאוד גדולה פעם אחר פעם.
לכן, אם תשאלו אותי, הרבה יותר הגיוני שתשחקו עם באלדה באגף שמאל וקאנסלו בימין, גם אם מבחינת סכימת הכישרון על המגרש עדיף לכם לשחק עם קונדה כמגן ימין וקאנסלו בשמאל.
זה כמובן מבלי להתחשב בכך שבאלדה שחקן לא רע בכלל.
מערכים כאמור הם יותר דינאמיים, ה4-3-3 כשבארסה תחזיק בכדור יהפוך בכל מקרה ל 3-4-3.
קו אחורי של קונדה אראוחו וכריס
קישור של ארבעה אליו קנסלו עולה
ושלישיה קדמית.
זה גם בגדול יכול 3-2-3-2
אותו קו של שלושה בהגנה
דאבל פיבוט שמכסה גם על קנסלו
ווינגרים בדמות ראפי וקנסלו עם פדרי מתחת ללבה ופליקס.
הבעיה בגדול נשארת הפער בין ימין לשמאל. אחד הדברים הטובים במה שכרגע עובד לצ’אבי זה חזרה למקורות למערך סימטרי אליו קבוצה מתקשה להגן מולו ולצפות את המהלכים קדימה. מערכים אסימטריים הם צפויים מאוד, והם בגדול יכולים לעבוד בסיטואציה בה יש לקבוצה הנגדית חולשה מאוד ברורה באחד האגפים, או תלות התקפית באגף אחר (לצורך העיניין התלות של ריאל בויני באגף)
אומנם הייתי שמח גם לתת לבאלדה לראות קצת ספסל לעיתים, אבל עקרונית מערך אסימטרי שקונדה או אראוחו מימין מחזיר אותנו את אותם צעדים אחורה בכל הנוגע ליצירת מצבים.
בהמשך לבכי שלי על העומס על קאנסלו, לידיעת הקורא צ’אבי
Cancelo has started all of the 17 games he has played since September 16. He has played more than 25 hours of football in 64 days.
Gündogan has played all 90 minutes of the game in his last 15 appearances for club and country.
החל מ 19 לספטמבר.
אם היו נפצעים במשחק האחרון בנבחרת, בטח בבארסה היו מאשימים את מאמן הנבחרת.
פליקס גם הוא שיחק המון, אבל לרוב מוחלף סביבות דקה 70 וגם היה מחליף ב 3 משחקים.
נ.ב. משום מה , בטראנספרמארקט אי אפשר לראות את הדקות כולל נבחרת וידידות. אבל יש ב whoscored