לאט לאט גוברת אצלי ההבנה שאי אפשר לשחק עם פדרי. הוא שחקן שלא מתאים ל4-3-3. אתה לא יכול להיות כל כך לא מעורב בבניית המשחק מצד אחד, ולנפק מספרים כל כך נמוכים מצד שני. אנשים משווים אותו לאינייסטה, אבל שוכחים שאינייסטה היה קשר יוצר מדהים. פדרי הוא הבעיה שגורמת לנו לשחק עם ארבעה קשרים, כדי לעבור ל 4-3-3 אנחנו חייבים להוציא את פדרי מהרכב.
אבל המשפט הזה כל כך לא נכון. פדרי מעורב מאוד בבניית המשחק, למעשה הוא זה שבונה אצלכם את המשחק והכל עובר דרכו. וזה גם לא נכון שהמספרים שלו נמוכים, בעונה הקודמת הוא כבש שבעה שערים ב35 משחקים, זה לא רע בכלל כאחד משלישיית קישור.
הוא אחד מהמוסרים היותר דומיננטיים, מוסר מדויק, ושים לב לבישולים הצפויים שלו, 0.24. זה אומר שאחד לארבעה משחקים הוא היה אמור לבשל שער אבל החמיצו את כל המצבים האלה (הקטע המצחיק הוא שאני זוכר חלק מהם). שים לב כמה מהמסירות שלו הן מסירות מקדמות ולשליש הקדמי…
עכשיו אני מסכים שזו לא אותה יכולת של לפני שנה וחצי, אבל המשפט שאמרת שם רחוק מהמציאות לדעתי.
אבל אין לקבוצה בניית משחק… זו הבעיה. פדרי יכול להרשים את הפרשנים ואוהדי הסטטיסטיקה עד מחר אבל כשהוא או התאום הפחות טוב שלו משחקים אין לנו בניית התקפה מסודרת. אין לנו קישור. אין לנו מובילי כדור.
אני חושב שאולי זה רק בגלל צ’אבי ומקווה שנראה אותו כקשר ולא כסוג של חלוץ נסוג.
לגבי התאום שלו הורדתי ציפיות, אבל לגביו נותר לי לומר לך שאני לא מסכים איתך. אני חושב שמה שלא עובד זה כל מה שקורה מסביב לפדרי, ולא פדרי זה שלא מתפקד. כשדמבלה היה טוב ולבנדובסקי שם כדורים ברשת, אז פדרי היה שם להיות הדבק. כרגע פדרי דבק בלי חלקים טובים להדביק.
אולי אתה מתכוון שהוא לא סופרמן שלוקח על עצמו את המשחק, זה נכון, אבל מצד שני כמה כאלה יש. משכבת הגיל שלו אני יכול להצביע רק על בלינגהאם ומוסיאלה.
אני טוען שהוא לא מקיים את תפקיד הקשר ההתקפי בבארסה: ללוות את הכדור ולנהל את המשחק. זה התפקיד. אלה הדרישות. כך נהוג אצלנו. הקשרים מכתיבים את קצב המשחק, מנהלים את הנעת הכדור. פדרי רחוק מידיי מהכדור ולכן הוא לא עושה את זה.
אבל הבאתי לך סטטיסטיקה שהוא ראסמי עושה את זה. בממוצע ל90 דקות (שמתוכן בממוצע משוחקות רק 55 בוא לא נשכח, וזה כולל גם את הזמן שהכדור אצל היריבה) הבנאדם מוסר 65 פסים. זה להיות רחוק מדיי מהכדור? זה לא להכתיב את קצב המשחק? אני לא מבין איך אתה לא רואה את ההשפעה שלו ידידי.
לא, זה לא מה שהוא אומר, הוא מבקש שיהיה יותר מעורב ויכתיב את קצב המשחק. בכל מקרה גם ונגיד אם והוא היה טוען את זה, עדיין פדרי יוצר מטורף והסטטיסטיקות שהבאתי למעלה מעידות על זה.
ואני לא הולך להתדיין על קרוס. גם אופ-טופיק, וגם מי שעד היום לא מבין מה המשמעות של קרוס אז כנראה שהוא גם כנראה כבר לא יבין…
אבל אין לך צ’אבי ואינייסטה היום. אתה חי בהווה ולא בעבר. בנוסף, אתה לא יכול להשוות בין הקבוצה ההיא לזו. הקבוצה שהייתה לכם אז הייתה מושלמת. היום יש לפדרי את ראפיניה עבדה ואנסו על רגל אחת, אז היה לצ’אבי ואינייסטה אחד את השני פלוס מסי אטו הנרי זלאטן ולע זוכר מי עוד.
וחוץ מזה אל תשכח, פדרי עדיין ילד. אין לכם הרבה אופציות חוץ ממנו. אם אתה שם אותו בספסל בשביל לשחק 433 עם גונדוהן אתה עושה טעות בסיסית.
סבבה אבל כשאתה אומר לי 65 אני אומר לא מספיק. רד אחורה ותנהל. תפסיק לחכות להזדמנויות השפעה. אני כן נותן לו קרדיט ומניח שאלה ההוראות שהוא מקבל. ואגב סתם מסקרנות כמה פרנקי מוסר במשחק?
65 זה מספר מעולה לקשר יוצר שגם מנהל את המשחק. פרנקי מוסר 80 למשחק אבל פרנקי משחק הרבה יותר מאחור, פדרי משחק בעמדה הרבה יותר התקפית. התפקוד שלהם שונה לגמרי.
אם אתה רוצה שפדרי יהיה קשר בוקס טו בוקס אז לא, זה לא הוא. אני מניח ביום שתשחקו כדורגל פחות אגרסיבי וישיר הוא יבלוט הרבה יותר. כרגע הוא מבצע את מה שמוטל עליו ואני לא חושב שזה מחמיא לו.
לא כל כך קשור לדיון אבל נכנסנו לשם, קרוס גאון כדורגל ועושה משחק מדהים, אבל בתור אוהד ריאל יש רגעים שהוא מביא לי את העצבים כמו שאף שחקן אחר לא מצליח, שאני זורק דברים על הטלוויזיה. יש שחקנים כאלה שאתה אומר מילא , אבל אצלו זה סוג של אדישות , זריקת זיין, משחק בהילוך ראשון או עושה דברים שאתה אומר למה למההה.
אתה צודק, הוא לא מושלם, וגם אותי לפעמים ה’אובר קלאסה’ שלו מעצבנת… מצד שני כשאנחנו עם הכדור יכולת השליטה שלו במשחק היא משהו נדיר… בכל מקרה הדיונים עליו נדושו כבר מזמן וגם זה פורום בארסה אז…
אני מצטער אבל בבארסה זה לא מעולה… נראה לי לא סתם אנחנו לא אוהדים את אותה את הקבוצה😘
הבאסה שלי היא לא כלפיו. בניגוד לגאבי, אצל פדרי אני כן מזהה חכמת משחק וקבלת החלטות מעולה, כמו גם טאצ’ נדיר בכדור. שחקן בגיל הזה הוא חומר ביד היוצר. אין לנו יוצר. זו הבעיה של פדרי. כולם מיהרו לאונן עליו ועכשיו נשארים עם הזין ביד אקסיוז מיי פרנצ’…
בבארסה של היום, זו שמשחקת כדורגל ישיר ומתבססת על מעברים מהירים ופעולות אינדיווידואליות של לבנדובסקי והווינגרים, זה מעולה. אולי לבארסה של אז שהתבססה על הנעת כדור זה לא היה מעולה, אבל התקופות השתנו. סאק איט אפ, אקסקיוז מיי פרנצ’
רגע אז מה עשינו עכשיו שעתיים… אם אתה מבין שזה ההוראות שהוא מקבל, למה בעצם אתה מפנה את התלונות אליו?
אגב, גם פפ כבר לא משחק את הכדורגל ההוא… היום הכדורגל שלו הרבה יותר ישיר ותכלס מהכדורגל שהוא שיחק אז. אני חושב שיש לך איזושהי תמונה רומנטית בראש של כדורגל שכבר מזמן מצאו פתרונות איך לעמוד מולו, ואתה מצפה שישחקו אותו היום והוא יעבוד כמו פעם. אני בספק אם זה אפשרי. אבל זה כבר דיון אחר…