תראה… אני לא מבין גדול בכדורגל, אז זה יותר תחושתי מאשר משהו רציונלי.
קודם כל, ביטחון עצמי. יש משהו בהתנהלות שלו שמזכיר לי מנהיג. הוא לא אחד שמפחד מהכדור או מהמשחק. הוא כן לוקח על עצמו וזה מאוד חשוב, במיוחד במעמדים גדולים. הוא נראה לי קר רוח ולכן זה אומר שהוא יכול יותר לשחק עם הראש (לא נגיחות, הבנת אותי…).
מבחינת שטף משחק הוא לא עומד בצד או תקוע על הקו בדריבלים. הוא מקדם את המשחק כמו חלק מהקשרים, כלומר עוזר לבנות את ההתקפות. לקבוצה שחיה מסגנון של מסירות, חלוץ שמשתתף בבניית המשחק זו התאמה גבוהה יותר מאשר חלוץ שמחכה לכדורים ברחבה או לא מבין את משחק המסירות.
יש לו חוצפה. אולי הסטנדרטים שלי התנמכו עם השנים והמסי, אבל אני לא רגיל לזה מצד שחקני ההתקפה שלנו. אתמול הוא ואובה הביכו שוב ושוב את ההגנה של אתלטיקו כשהיינו בעשרה שחקנים. כל כך נהניתי כשהוא לקח כדור ורץ קדימה (גם הייתי בטוח שהוא השיג לנו בעיטה חופשית והתפלאתי שבסוף השופט נתן את הכדור לאתלטי).
שוב, זה הרבה עניין של הרגשה אבל זה נראה שהוא מאוד מחובר לקבוצה. כאילו הוא גדל כאן. לא מרגיש זר, אם אתה מבין למה אני מתכוון.
ובאופן כללי, את המשחק אמש ניצחו הרעבים. מלבד אלבה שהוא מעין נדנדה לא מוסברת, היו על המגרש כל כך הרבה שחקנים רעבים שרוצים לנשוך ולהרוג בשביל בארסה, שנהיה כיף לצפות שוב במשחק.
גאבי כזה ערס קטן, יורד לגליצ׳ים על שחקנים כאילו הוא בולדוג עצבני. אדאמה מפרפר שחקנים באגף עם רעל בעיניים. רואים את זה בשפת הגוף שלו. כמה רעל אלוהים… אלבס מרגיש כמו כוכב בהצגה, ולא נעים לי להודות שזה בדיוק מה שהוא. בעצם כן נעים לי. נעים לי כי סופסוף ברצלונה חזרה להיות הצגה. אראוחו נראה כמו האיש שיכבה פה את האור, עם יד על הלב ועל הסמל הייתי אומר שאפשר להוציא את הבאפולו מבארסה אבל אי-אפשר להוציא את בארסה מהבאפולו. סופסוף אני מרגיש שהשחקנים שלנו מחוברים. מחוברים אלינו, מחוברים לעצמם, מחוברים למאמן ולנשיא הפלרטטן שלנו.
והנשיא הוא הפנטזיונר הכי גדול פה, רק שתדעו. הוא מפנטז בארסה כל כך סקסית, וזה מדבק. והוא גורם גם לשחקנים לפנטז, ורואים את התוצאות בשטח.
כל אחד ואחד מהשחקנים שהגיעו לפה תחתיו ותחת אלמנאיי רוצה לשחק כאן. קיצוצים בשכר, ירידה במשכורות, כל אלה מצביעים על רעב לדבר הסקסי הזה שהנשיא שלנו מדמיין ומוכר לכל העולם. בארסה חזרה.
ואגב, כן כן. 4-2 על אתלטיקו, אבל אני עדיין מצפה שנראה הרבה יותר טוב מבחינת הכדורגל. זה כמו שליאור אומר - לא כדורגל ברסאי. אבל היי, זה לא שעד עכשיו שיחקנו יפה ודווקא היום הפסקנו לשחק כדורגל ברסאי. בדיוק הפוך. כבר שנים שזו לא בארסה, והנה משהו טוב קורה. אני מרוצה.