מחזור 23: ניצחון ליגה 7 ברציפות - 0:2 על ולנסיה במאסטייה| כבשו: קארראס ואמבפה

מחצית חלשה ברמות, ומה שממש עצוב זה שלמרות שאנחנו ריאל מדריד אין לנו מישהו שיכול לעלות מהספסל ולשנות את המצב.

נקווה שאמבפה יצליח לסחוט פנדל, נכון לעכשיו זו הדרך הכי בטוחה שלו לשים את הכדור ברשת העונה.

ולנסיה כלכך חלשים

מביך איך שאנחנו נראים מולם

זה או אמבפה או שער מזליקי, הפעם זה היה שער מזליקי

וואוו אתה גאון

לקרראס אסור לצאת מההרכב בעשור הקרוב

נקודת האור היחידה בעונה הזאת.

חוסרים וכו’, אבל אנחנו בהרכב נגרי במיוחד. קישור של צ׳אומני וקמאבינגה לא תורם לנו התקפית שום דבר. פשוט לא מספיק טוב.

אחחח גולר גולר

You had one job

יותר סיכוי שטוני קרוס יתן פה פס לגול מאשר גולר.

מעניין מתי יודו בכשלון הזה

כוכב אחד מעז| לא הייתי אומר מחצית שנייה משופרת אבל 20 דקות טובות יותר. הקבוצה נותנת ממש מעט מעצמה, אבל השקר ממשיך, זה עדיף, מספיק עם העונות בהן הלכנו לים בינואר. מצד אחד היה לחץ שנאבד נקודות ומצד שני בכל זאת להישאר ער ולשרוד את זה - כל הכבוד לי.

כבר אמרתי שאלבארו קארראס השחקן השלישי הכי טוב שלנו העונה - מבין בני האנוש אם תרצו, מגיע לו כל כך. אחרי שבוע של ספקות מסוימים, כשקראתי אשכרה דיון ב-AS והייתי בהלם איך העזו אוהדים להזכיר את השם של פרלאן מנדי, או איך יש כאלה שרוצים שהספרדי ימשיך על הספסל וקמאבינגה יהיה מגן. ואפרופו הגלאקטיקוס שלנו: טיבו קורטואה לא צריך להתקלח בכלל, קיליאן אמבפה במשחק רע מאוד רוב הזמן ובכל יום שהוא יהיה חלש ככה וננצח זה די נס. לא אהבתי אגב את ההערות שלו לגולר. גם אם כדורי העומק התפקששו. אני מצפה ממנו לעבור את הבלמים לפחות ב-50% מהניסיונות.

לא מצליח להבין איך אלבארו ארבלואה השאיר אותנו עם הקישור הנגרי והעלוב הזה כל כך הרבה זמן ולא ביצע חילוף כבר במחצית, אבל שיהיה. מסקרן אותי לראות את ברהים במשחק הבא כשחקן חופשי ולא את גולר.

בכל זאת מנסה לגרד עוד כמה מילים על המשחק: חבל שפדה ואלוורדה בעט לשער מחוץ לרחבה כל כך מאוחר ואני לא מדבר על הוולה שלו. ארבלואה חייב להגיד לו לעשות את זה 3-4 פעמים במשחק בטח אם הוא ממשיך בקישור.

טוב לראות את טרנט עד ששוב ייפצע ויבאס אותנו - שחקן שמרגיש בנוח עם הכדור ובפס אחד חכם משנה מצד לצד. גם ברהים נכנס טוב למשחק. אמנם כאב לי הלב בכל פעם שהמצלמה הלכה לדני קרבחאל אבל זה מה יש.

משחק שקט וסולידי בלי הרבה קורטואה שזה כבר משהו

3 נק׳ חשובות ביותר. נקסט

במצב הנוכחי ברהים עדיף על גולר באותו תפקיד.

שני ניצחונות רצופים במסטאייה, מי היה מאמין שזה אפשרי? לולא מנזאנו החמור זה היה כבר 3…
עוד משחק זוועה של הקבוצה, אין דרך, אין לחץ, אין שום דבר בקיצור.
אמבפה למרות השער במשחק מאוד לא טוב אגב, לא בא אליו בטענות אך עדיין תצוגת נפל שלו…
** במשחק שלא היו בו כמעט עצירות או איבודי זמן השופט הוסיף 5 דקות, אז למה ה 9 שבוע שעבר היו מוגזמות עם אינספור איבודי זמן?

ולנסיה לדעתי בשביתה איטלקית

לא הגיוני איך שהם שיחקו כלכך נרפה כשהם במאבק הישרדות

מהרגע שעברנו ל 433 פשוט בלי התחכמויות וקמאבינגה לקישור המרכזי במקום קשר בצד נראינו הרבה יותר טוב ומהרגע שגולר יצא ומסטה נכנס וזה העביר גם את פדה לקישור המרכזי השתלטנו על המגרש לגמרי והיינו הרבה יותר מסוכנים.

המערך שסגר את המשחק הרבה יותר טוב והיה כנראה מנצח את המשחק הרבה יותר בקלות.

הרבה פה אומרים ברהאים במקום גולר בקישור
לא חושב שברהאים מתאים לעמדת ה10.
אם כבר אז רודריגו או מסטא.
בקישור הייתי רוצה לראות את סבאיוס במקום אחד הנגרים, לא משנה מי.
מעריך את ארבלואה על הדקות לצעירים.
בגדול הסגל הזה מוכיח לנו שבוע אחרי שבוע שהם פשוט לא מחמיאים אחד לשני או פשוט לא שם ברמה. ( למעט בודדים)

רק עוד משפט אחד, בלי ויני אנחנו סובלים רק מכדורגל זוועה, עם ויניסיוס אנחנו סובלים פעמיים, גם מהכדורגל וגם מהחרא של המושתן.

המשחק שלנו זה כאב עיניים אחד גדול, ממש מרגיש שאני בעונש במשך 90 דקות כבר תקופה ארוכה מאוד.

מוריד בפניכם את הכובע שאתם מסוגלים לדבר טקטיקה, לנתח את המשחק וכו׳. אני מבקש רק דבר אחד - לחזור לראות את ריאל בכיף ולא להיות קבור בטלפון כל המשחק.

מתווכחים אם הליגה חלשה או לא, אני רק אציין את העובדה שריאל הזאת שראינו היום היא כרגע בקצב של 94 נקודות לעונה, שכל אחד יסיק את המסקנות שהוא רוצה.

לטעמי היה מקום לבצע שינויים במחצית או דקה 55 אחרי שראית שזה לא זה. אחרי הגול, אני יכול להבין למה ארבלואה חיכה. ולנסיה לא סיכנו יותר מדי והוא העדיף לשמור את יכולת התגובה לחילופים שלה.