מחזור 23: מאבדים יתרון בדקה ה-93 ומסיימים בתיקו 1 מול אתלטיקו

מאמן עלוב, וגם הנהלה עלובה.
אין לנו בלמים, נאצו פשוט גרוע.

נאצ׳ו אשפה בתקופה האחרונה. השער הזה עליו. אנצ׳לוטי מאמן ליגה גרוע.

מגיע לאנצ’לוטי. אין לנו שוער ובלמים, ביתרון איכותי במגרש, ואתה מוציא את כל הכלים ההתקפיים שלך עבור קשרים.

עיבוי קישור בשביל לשמור על יתרון זה המהלך הכי מטומטם שיש בכדורגל. ליריבה יש יותר מוטיבציה לתקוף כי אין חשש ממתפרצות, והמתגוננת חשופה ליותר התקפות ולחץ.

המזל של אנצ’לוטי עד כה הוא שאלוהים איתנו והוא מכוון אותו על ידי פציעות אסטרטגיות של שחקנים. גם את זה אנצ’לוטי מצליח להרוס.

לא נורא. ממש לא נורא. סטטוס קוו במחזור הזה זה ממש לא נורא. חבל שלא שמנו את השני כשיכולנו אבל זה מה יש. עדיין מקום ראשון ובשבוע הבא ז’ירונה ביכולת פחות טובה. אני שמח ששרדנו את זה, יכל להיות פה יותר גרוע.

אנצ’לוטי צריך להסביר למה הוא כל פעם משחק כמו צ’יקן. עד שפעם אחת באנו למשחק בגישה הנכונה…

אנצ’לוטי מאמן מטומטם. כולם יודעים שאין לנו שום סיכוי לשחק על הגנה עם הסגל אז מה הוא עושה? מכניס קשר רך אחרי שהוציא את השחקן הכי טוב על המגרש.

התגובה לא משקפת את מהלך המשחק. שלטנו והיינו עדפים בהרבה, והמאמן החליט להפסיק לשחק כדורגל בדקה 70 ולהזמין את אתלטי לשבת על האין הגנה שלנו.

הפער מבארסה צומצם ל-8 (תכלס 5 כי יש עוד מפגש בברנבאו בינינו), בנוסף למכה מורלית שלך תדע איך תשפיע. נורא ביותר.

יש כל כך הרבה סיבות למה איבוד הנקודות נורא וכל כך מעט סיבות למה הוא ״לא נורא״ שאני תוהה אם אתה באמת מאמין בזה

לא יודע אם אני יותר מדי דרמטי אבל אל תשלול חזרה של ברצלונה לתמונה, יש לנו מאמן שהוא מחריב ליגות סדרתי, הבנאדם פשוט לא יודע לנהל סגל בליגה.
ניהול משחק פשוט מזוויע, חילופים אשקרה מהבית, הבנאדם פשוט מנהל את הסגל פוליטית ולא לפי כושר משחק, רודריגו היה צריך לעוף החוצה אחרי הבעיטה במהלך שהיה אמור להסתיים בשער קל של בלינגהאם, אבל לא, הוא מוציא את השחקן הכי טוב על המגרש.

כמובן שהיינו יותר טובים, וכמובן שמבאס לספוג שער בדקה האחרונה, אבל מראש אמרתי שאני קונה פה נקודה, אז אני קונה פנ נקודה.

אני לא בא לנקות פה את קרלו. לא היינו צריכים לחזור כל כך אחורה במיוחד שהיה ברור שאין לנו את היכולת להדוף את הלחץ שהזמנו.

הגישה הזאת זה בדיוק מה שעזר לאנצ’לוטי לשמור על המשרה שלו עד היום.

נכון, על-פניו זה לא נורא. לא הייתה כאן איזו השפלה או תבוסה מוחצת, ולסיים בתיקו מול קבוצה טובה ומאומנת מהצמרת זה לגמרי לגיטימי.
אבל למה?? איך שהתפתח המשחק, ולאור פערי האיכות בין שני הסגלים, אין שום סיבה בעולם שנסיים משחק כזה בתיקו. ובליגה טיפה יותר תחרותית מהשנה - אלה בדיוק סוג הטעויות וסוג המשחקים שאנצ’לוטי היה מחריב לנו עליהם עונה שלמה. וחכו, הזרוע עוד נטויה אפילו להשנה.

תראו אני לא יודע להגיד למה השער הזה שלהם שיתק אותי. כאילו ידעתי שזה יגיע. ואחרי משחקים חרא כמו ה-4:0 נגד ברצלונה או ה-4:0 באיתיחאד כן הצלחתי לכתוב מלא פוסטים בדף הפייסבוק וגם תגובה מסודרת למשחק. והפעם לא.
וברור לי שזה כלום ואולי ננצח את ג’ירונה וזה יהיה אחלה וקצת נשכח מזה ובינינו הרי אחרי ראמוס בדסימה ועוד גביע אלופות על הפרצוף שלהם - כלום לא ישתווה לזה.

ועדיין אני כועס. זה לא יאומן, הקבוצה מוציאה מעצמה 120% ברוב העונה, גם היום, דני קרבחאל עם משחק גדול בצל המגרעות, לוקאס ואסקס, הרבה אחריות, ברהים דיאס משחק אותה, איכשהו גם אנדריי לונין מציל - והמאמן הזה שהוא 40 שנה בכדורגל עשה הכל כדי שנחטוף גול. זה מקומם. זו לא טעות אחת שקורית אלא כמה. אני לא בטוח שהיה צורך להכניס את חוסלו בכלל כשהם פתחו לחלוטין את האמצע. רודריגו מהיר ואם הוא מוחלף אז לטובת ויניסיוס ג’וניור. כמובן שגם לא היה צורך להוציא את ג’וד שהוא גם מחלץ כדורים וכוח במצבים הנייחים. לא לוקה מודריץ’, לא דני סבאיוס. זה ניהול משחק שהוא פשע, שלא נדבר על החילוף הראשון של ברהים דיאס.

זה כן כל כך חבל כי זה היה כל כך קרוב למשחק סבבה שלנו ולתחושה מה-זו נעימה בצמרת, כזו שאנחנו לא מכירים בפסגה, למעט 2011-12. עזבו אתכם 2021-22, לא הייתה ליגה.

חנן היקר הובלנו כמעט כל המשחק, צ’ולו עשה מהלכים שהוא לא עושה בדרך כלל, האמצע היה פרוץ, הגעת למצבים ל-0:2. מה שאתה אומר בהתחלה זה לא תואם למה שהתפתח במשחק. מה טוב בתיקו הזה?

@dovi, תסלח לי, לדעתי אתם באמת מציגים כדורגל לא טוב אבל עדיין בעניינים, זוחלים איכשהו. ויכולים לנצח בברנבאו.

יריבה נחותה ממך מוציאה את כל הקישור ההגנתי ומכניסה שחקני התקפה, מאמן מהסוג הנכון מנצל זאת כדי להבקיע שערים קלים וניצחון קל, קרלו עושה ההפך, מגיב עם חילופים הגנתיים, כמעט והצליח לו אבל מגיע לו על הפחדנות.

מחצית שנייה הרבה פחות טובה שלנו.

נאצ’ו בתקופה הכי גרועה בקריירה שלו, גם את הנגיחה הראשונה וגם את השנייה הוא היה אמור למנוע בשער השיוויון.

מבין את הפחד מברצלונה אבל באמת שנשאר מאיתנו רק השם.
שום משחק שלנו הוא לא ניצחון ודאי ואנחנו נאבד נק׳ מול שאר הליגה הרבה יותר ממה שאתם תאבדו.

גם אם איכשהוא ננצח בקלאסיקו אז תיקחו אליפות בפער מינוס 3 נק׳…

תסתכלו על ג׳ירונה, היא האיום האמיתי.

מסכים שאנחנו יכולים לנצח בברנבאו רק טוען שזה לא יספיק.

ברגע שקמאבינגה איבד את הכדור ידעתי שנספוג. שחקן עם כל כך הרבה כישרון ובלי יותר מידי שכל. הויניסיוס של הקישור. כנ"ל גם פדה. שחקן כל כך אפור. הם פשוט משחקים כדורגל בצורה כל כך בנאלית. תסלחו לי, לא יכול לראות שחקנים כאלה.

רק אני ראיתי בשער השוויון את מנדי פשוט עוזב את יורנטה?
נכון שיש אשמה של נאצו אבל מבחינתי מנדי אשם הרבה יותר

דרך אגב, מילה טובה במיוחד ללונין שנתן היום אחלה משחק עם 2-3 עצירות שפשוט הצילו אותנו

ודרך אגב 2 ההחמצה של רודריגו…

ז’ירונה תקח אליפות הרבה לפני ברצלונה גם אם אנחנו ניפול. הם כל כמה משחקים עושים משחק יפה ואז עושים רעש של חזרנו, ומשחק שניים אחר כך מפשלים ומאשימים את השיפוט ומי לא.
הפער החשוב יותר הוא לא בטבלה אלא ביכולת.

בסך הכל לא ניצחנו את המשחק הכי קשה שלנו עד סוף העונה בליגה, בלי חצי הרכב. מבאס כן, אבל לא הפסדנו את האליפות הערב.

אני לא מאמין שיש כאן מי שעדיין מפחד מברצלונה של העונה :person_facepalming:

גם ג’ירונה אחרי המשחק בשבוע הבא לא כ’'כ תפחיד.

יש לנו יתרון איכותי ענק על הליגה שגם קרלו בכבודו ועצמו לא יכול להרוס את האליפות הזאת.

הדבר היחיד שעדיין מפחיד אותי זה שקרלו יעשה קרלו בקלאסיקו וניקח אליפות עם הפסד צורב בקלאסיקו הביתי.

אנצ׳לוטי בתגובה: hold my beer

סנטיאגו אתה מפספס את הפואנטה
יש לך מאמן שעושה כמעט כל טעות אפשרית במשחק וזה לא משהו חד פעמי. הוא עושה את זה עם הרכב מלא או חסר, מבטיח לך שאם הגול הזה מגיע בדקה ה 87 אנחנו גם מפסידים את המשחק.
תתנתק לשנייה מהעובדה שהייתה קונה תיקו טרם התחיל המשחק - אי אפשר לנתח ככה משחק או יכולת.