התהיה לגבי גאבי זה רק כי הפכתם אותו לשחקן ברמה של חטאפה. הוא שחקן שנותן פייט לגיטימי על מקום בהרכב.
סביר להניח שהמחשבה להחזיר את אולמו בהדרגתיות הכריעה, אבל זה קורה בגלל שגאבי מאפשר להחזיר אותו בהדרגתיות.
הוא לא ברמה של חטאפה אבל נדיר שהוא מצליח לייצר לנו פתרונות שהם לא דרך לחץ גבוה. כשהכדור אצלינו אין לו מספיק תרומה.
מעניין הקטע עם האיחורים. מצד אחד מעריץ את פליק שעומד מאחורי הכללים שלו. מצד שני זה מאוד יומרני וריסקי במשחק כזה.
לגבי פרנקי, כתבתי את דעתי עליו, מזל שיש מאחוריו הפעם שני בלמים שמסתדרים עם משחק רגל, מקווה שמלכןדת הנבדל תעבוד טוב היום, כי אני צופה הרבה התקפי לב עם קישור כזה.
@dmitrys זאת ראיו דימה, קבוצה טובה מאוד ודיי אנדרייטד לטעמי למרות האופי המסריח של המועדון עצמו. לא מאמין שילך פה בקלות.
כששיחקנו ב-433 לכמה משחקים בתחילת השנה הוא היה טוב מאוד.
יש לו יכולת לתרום בהנעת כדור, בשבירת הלחץ, ובתנועה לרחבה. גם מעבר ללחץ גבוה, הוא יכול לתרום בהגנה מאחור.
הבעיה שרוב הזמן הוא מתפקד מתחת לחלוץ ושם הוא הולך לאיבוד.
במערך הנוכחי בדאבל פיבוט. על העמדה של פדרי כי הוא כנראה לא מספיק ‘‘עדין’’ כדי לתפקד בתור ציר הגנתי לצידו.
אידיאלית כקשר לצד פדרי ופיבוט ב-433, שיהיה לו את החופש לבוא אחורה או ללכת קדימה בהתאם לסיטואציה.
לשחק איתו כקשר התקפי, זה כמו להציב את אולמו בעמדה של קסאדו. יש חפיפה מסויימת של איכויות, אבל רוב הזמן זה סתם יראה רע.
לאמין לא טוב כבר כמה משחקים. אם הייתה איזשהי אלטרנטיבה הייתי אולי מספסל אותו לכמה משחקים. פורט לא איתנו. בראש עדיין על הספסל. לא מאמין שאני אומר את זה, אבל יש מצב שאני מעדיף את פראן במקום לבה.