מחזור 24: מגרדים ניצחון 1:0 ביתי מול ראיו שמעלה אותנו למקום הראשון (לבנדובסקי [פ])

האמת שלא יזיק לו לנוח לקונדה.
ראיתי לא מזמן סטטיסטיקה של דקות משחק מאז ינואר 2024, הוא עם הכי הרבה דקות ב 5 הליגות הבכירות.
וגם בא לי לראות את פורט.

גאבי מועדף על אולמו זה לא ברור לי.

פרנקי מועדף על קסאדו כבר כמה משחקים. לדעתי פליק חושב שהוא שחקן יותר טוב. פרנקי עכשיו בכושר טוב וזה לא כזה מוזר שהוא מועדף.

אני לא מאמין כבר בבעיטות בדלי, מהמר על נצחון קל בתנאי שהשופט לא יעשה שטויות.

התהיה לגבי גאבי זה רק כי הפכתם אותו לשחקן ברמה של חטאפה. הוא שחקן שנותן פייט לגיטימי על מקום בהרכב.
סביר להניח שהמחשבה להחזיר את אולמו בהדרגתיות הכריעה, אבל זה קורה בגלל שגאבי מאפשר להחזיר אותו בהדרגתיות.

אולי לא ברמה אבל קצת בפילוסופיה של חטאפה

הוא לא ברמה של חטאפה אבל נדיר שהוא מצליח לייצר לנו פתרונות שהם לא דרך לחץ גבוה. כשהכדור אצלינו אין לו מספיק תרומה.

מעניין הקטע עם האיחורים. מצד אחד מעריץ את פליק שעומד מאחורי הכללים שלו. מצד שני זה מאוד יומרני וריסקי במשחק כזה.

לגבי פרנקי, כתבתי את דעתי עליו, מזל שיש מאחוריו הפעם שני בלמים שמסתדרים עם משחק רגל, מקווה שמלכןדת הנבדל תעבוד טוב היום, כי אני צופה הרבה התקפי לב עם קישור כזה.

@dmitrys זאת ראיו דימה, קבוצה טובה מאוד ודיי אנדרייטד לטעמי למרות האופי המסריח של המועדון עצמו. לא מאמין שילך פה בקלות.

כשאנחנו בזון, אנחנו מנצחים קבוצות כאלה עם רביעיות וחמישיות . ראיו קבוצה נחמדה , ואני אוהב את איזי, אבל בוא, יש הפרש של כמה רמות.

הבעיה שלי זה לא העונש שבו אני תומך לחלוטין , הבעיה שזה כבר קורה כבר פעם שניה.

הניצחון היום הוא קריטי אבל מבחינתי הדבר היחיד שחשוב יותר ממנו זה לשמור על המשמעת של השחקנים…

מי שזוכר את קלאב דה אמיגוס וזוכר את הנזק שזה גרם לנו צריך לתמוך בפליק.

בפעם הבאה שזה קורה פליק צריך להוציא את קונדה מהסגל למשחק.

שלישית, לא?

אני ספרתי פעמים אם זה פעם שלישית זה יותר חמור.

זה בגלל: 1. תפקוד לא מתאים.
2. גיל.

כששיחקנו ב-433 לכמה משחקים בתחילת השנה הוא היה טוב מאוד.
יש לו יכולת לתרום בהנעת כדור, בשבירת הלחץ, ובתנועה לרחבה. גם מעבר ללחץ גבוה, הוא יכול לתרום בהגנה מאחור.
הבעיה שרוב הזמן הוא מתפקד מתחת לחלוץ ושם הוא הולך לאיבוד.

איפה היית שם אותו? יותר מזה, במצב אידאלי שכולם כשירים למשחק גדול אתה פותח איתו?

במערך הנוכחי בדאבל פיבוט. על העמדה של פדרי כי הוא כנראה לא מספיק ‘‘עדין’’ כדי לתפקד בתור ציר הגנתי לצידו.
אידיאלית כקשר לצד פדרי ופיבוט ב-433, שיהיה לו את החופש לבוא אחורה או ללכת קדימה בהתאם לסיטואציה.

לשחק איתו כקשר התקפי, זה כמו להציב את אולמו בעמדה של קסאדו. יש חפיפה מסויימת של איכויות, אבל רוב הזמן זה סתם יראה רע.

העבירה לא השפיעה על המהלך, הכדור לא היה באזור, אבל בהתחשב בחוקים הקיימים - פנדל חד משמעי.

הלוואי וישנו את זה.

כאילו, אם זה היה מונע ממנו להגיע לכדור - פנדל ברור. אבל זה לא ממש היה המצב. אני אני לא כל כך מבין.

דימה הוא האיש של החוקה, אבל עד כמה שאני מבין - זה לא רלוונטי אם הכדור באיזור או לא.

לפי החוקה זה פנדל, לפי ההיגיון זה שטויות.
אבל עדיין שחקן ראיו טמבל.

חד משמעית אדיוט. איניגו לא היה מגיע לכדור, או בכלל היה רלוונטי למהלך, גם בעוד שעה. עשה פנדל על כלום.

לאמין לא טוב כבר כמה משחקים. אם הייתה איזשהי אלטרנטיבה הייתי אולי מספסל אותו לכמה משחקים. פורט לא איתנו. בראש עדיין על הספסל. לא מאמין שאני אומר את זה, אבל יש מצב שאני מעדיף את פראן במקום לבה.

דווקא היום שהוא חלק מהמשחק ויש לו תרומה?

לאמין חלש התקפית מסכים, אבל הגנתית עושה מספיק כדי שלא יורידו אותו גם אם היה אלטרנטיבה.

אגב, הייתי מוציא את פרנקי.
הגנתית חלש. התקפית לא צריך אותו.

אני לא רואה את התרומה שלו חוץ מפנדלים. לא מעורב במשחק, לא זז, לא עוזר בלחץ ואיטי מאוד מול השער.

נגיד את הפסילה הזו של השער של ראיו לא הבנתי. זה בגלל אנטקה?