מחזור 24 : 1-0 קשה אצל בארנלי (מרסיאל)

ברנלי נגד מנצ’סטר יונייטד
אצטדיון : טרף מור
שופט : מייק דין
תאריך ושעה : 20 לינואר, יום שבת 17:00

אנחנו מגיעים אחרי ניצחון נאה בבית על סטוק המפורקת, עם שערים נהדרים של ולנסיה, מרסיאל ולוקאקו כשעל החגיגה מנצח פוגבה עם בישולים נהדרים שממקמים אותו כאחד המבשלים המובילים באירופה.
הגעתו ההולכת וקרבה של אלכסיס מארסנל גורמת להתרגשות בקרב אוהדינו כשכל הפרטים מסוכמים פחות או יותר ונותר לחכות למחטריאן שיעשה את דרכו לתותחנים על מנת שהעסקה תושלם. נראה שסאנצ’ז לא ישחק במחזור הקרוב אצלנו היות שהוא חייב לחתום לפני שישי בצהריים וזה כבר לא יקרה.
אלכסיס עוד לא חתם אבל לא נראה שזה עוצר את אדידס מלהוציא חולצות עם מספר 7 שלו ולמכור אותם בלונדון :laughing:.

מה המצב אצלנו?
אנחנו נמצאים בתקופה טובה שמגיעה עם כדורגל מסחרר כשמעל כולם פוגבה שנותן תוצרת, יצירתיות ובעצם כל מה שרצינו ממנו כשהגיע אלינו - רק שלא יפצע שוב.
מבחינת פציעות והשעיות : יאנג חוזר מהשעיה בת 3 משחקים ויש סיכוי שיפתח, קאריק חזר לאימונים ואולי יהיה בסגל, באיי וזלטאן הפצועים היחידים כשהם אמורים לחזור לאימונים בסוף החודש ( על רומרו לא נכתב כלום אז אני מניח שכשיר ).
מוריניו כמובן יעדכן יותר מאוחר היום על מצב הקבוצה .
אני מקווה לראות את הררה פותח בהרכב כשלישית קשרים במשחק חוץ לא קל בכלל נגד ברנלי שלמרות שקצת מדשדשת לאחרונה היא קבוצה מסוכנת שיכולה לעשות בעיות.
בהתחשב בכך שסיטי תביס את ניוקאסל בבית וליברפול מרחק 3 נקודות מאיתנו אין לנו פריבילגיה לצאת מטרף מור עם פחות מניצחון.
הרכב משוער: דה חאה
יאנג-סמולינג-ג’ונס-ולנסיה
מאטיץ’-הררה
מרסיאל-פוגבה-לינגארד
לוקאקו

מה שלום ברנלי?
אחרי שחמקו בנוחות מירידה בעונה שעברה, הקבוצה של שון דייץ’ מסתמנת כהפתעת העונה כשהיא ממוקמת במקום ה-7 חמש נקודות מארסנל השישית ושלוש נקודות מעל לסטר השמינית. ברנלי נמצאת בתקופה לא טובה כשהיא לא ניצחה בשבעת משחקיה האחרונים ואף הפסידה במחזור האחרון לפאלאס .
למרות זאת היא בעלת המאזן ההגנתי השלישי בפריימרליג ואין להקל בה ראש, מכת פציעות הכתה בה והיא תחסר מולנו את האקסים טום היטון,רובי בריידי ואף את המגן השמאלי סטפן וורד ומלך שעריה כריס ווד.
הגנתנו תצטרך להתמקד באיסלנדי גודמנדסון שהבקיע נגד ליברפול והספיק לבשל חמישה בשבועות האחרונים.

chris-wood
כריס ווד, לא יכבוש מולנו מחר

מפגשי עבר והווה:
העונה פגשנו את ברנלי בבית בהצגה מחרידה שלנו והוצאנו תיקו 2-2 בדקות הסיום הודות ללינגארד, מאזננו מולם עומד על 59 ניצחונות מתוך 125 משחקים כשרק 8 מפגשים התקיימו בפריימרליג.

How I have been waiting for @ManUtd to announce Alexis Sanchez #MUFC
בין

שיהיה לנו בהצלחה!!!

אני יכול להשתגע ממחציות כאלה שלנו, ידענו בדיוק מי זאת ברנלי וכבר שיחקנו מולה בבית ושוב נראים לא טוב התקפית כשפוגבה וקצת מרסיאל היחידים שמנסים.
אבוי למוריניו אם ההגעה של אלכסיס תוריד את פוגבה אחורה ונשחק רק איתו ועם מאטיץ’, זה לא מספיק למשחק חוץ בפריימרליג וזה לא יספיק לשום מפגש בליגת האלופות.
משחקים כאלה גורמים לי לתהות מה מאטה עושה אצלנו, שחקן הרכב בקבוצת טופ הוא לא זה בטוח.
לוקאקו חלש מאוד ולא מורגש, לא מחפשים אותו אבל זה לא רק השחקנים מסביב שאשמים באיך שהוא נראה.

משחק לא טוב שלנו מסתיים בתוצאה חיובית שהיינו חייבים לקחת המחזור כשכל הגדולות מנצחות בקלות.
שער גדול של מרסיאל אחרי פעולה אחת טובה של לוקאקו כל המשחק, לינגארד היה חלש מאוד ומאטה היה מזעזע עד שיצא .
ג’ונס את סמולינג עם משחק נהדר וגם יאנג וולנסיה במשחק חף מטעויות, מאטיץ’ ממשיך לעשות שטויות ונמשיך להזכיר שאין לנו תחליף אליו ( אולי קאריק אבל אי אפשר לסמוך על זה ).
דין חיפש את הגול של ברנלי ולא הצליח לו בתוספת הזמן .
נסיים עם קצת טעם טוב:
https://twitter.com/CraigNorwood/status/954742925564563456

משחק גרוע שלנו אבל 3 נקודות וזה מה שחשוב.
יאנג נמנע מלהצטרף להתקפה וזה הרבה הרבה ממשחק ההתקפה שלנו , אני לא יודע אם זאת הוראה של מוריניו או לא אבל זה בהחלט פעל נגדנו.
אין משהו חיובי לציין מלבד התוצאה בסוף.

פוגבה עם 2 החלטות ילדותיות במיוחד כשניסה לבעוט במקום למסור למרסיאל. זה מה שמבדיל בינו לבין הרמות הגבוהות ביותר.

ראשפורד נחוש להמשיך בתפקידו כמחליף ל10 דקות אחרונות עם קבלת החלטות לקויה מאוד ודווקא אחרי כמה דריבלים יפים. הוא בכושר רע מאוד כבר תקופה וחבל.

הוא לא בכושר רע הוא פשוט לא משחק מספיק, עד כמה שזה כביכול רע, זה לפחות נותן קרדיט למרסיאל וככה זה צריך להיות, ראשפורד לא צריך להיות השחקן הדומיננטי שלנו, כשזה קורה משהו לא טוב קורה לנו.