מחזור 24: מאבדים את המקום הראשון אחרי הפסד 1:2 לג'ירונה במונטיליבי (כבש: קובארסי. בישל: קונדה)

פרנקו 2026.

זה שברצלונה משחקת חרא זה לא מצדיק את מה שקורה פה עם השוד לאור יום הזה.

והבא שיבלבל את המח על נגרירה צריך לחטוף באן

וואלה בחיים לא ראיתי עונה מכורה כמו העונה הזאת.

אין מצב ששופט רואה כזה דריכה בואר ולא פוסל את השער אין כזה דבר

הם ידעו למה הם שיבצו את השופט הזה למשחק הזה.

בושה וחרפה

אלה אוצם שופטים שרואים את אמבפה דורך על שחקן ומקבל פנדל, ואת דיאז צולל לפני מגע ומקבל פנדל, ואת ויני נופל לפני מגע ונותנים פנדל.

פלורנטינו מתישהו ימות.

היה שקוף שהפציעה של פדרי בעלת פוטנציאל לגמור לנו את העונה.
הבעיה שלא רק שפדרי פצוע, אבל גם המאמן שלנו כנראה אכל חמין מקולקל והחליט לתת חרבון על חלל. במקום לפצות על החיסרון של פדרי הוא עלה על הרעיון המדהים לשחק בלי קישור בכלל.

כבר עונה שנייה ברציפות שאנחנו מצליחים למצוא יציבות מסוימת שמהווה פלטפורמה להצלחה, ואז חוזר הבן הסורר פרנקי כדי להוציא את פליק והקבוצה לגמרי מאיזון. סבבה, תשחק עם פרנקי, אבל איפה עוד קשר שיעשה הגנה? לא רק שאין קשר עם אחריות הגנתית, אתה מעל לי 2 קשרים התקפיים לידו? מה זה הבזיון הזה? טירוף מוחלט.

פליק צריך לקבל כאפה מצלצלת מהבן של מאזיניו לפני שהעונה הזאת הופכת לכישלון מוחלט. מהר.

1. הייתה עבירה על קונדה, עבירה סופר ברורה על קונדה, והשער היה צריך להיפסל. החלטה מזעזעת של סוטו גראדו ואנשי הוואר.
  2. ואחרי התלונה הזו - תיקו זה המקסימום שהגיע לנו מהמשחק הזה, וגם זה ברחמים. במשחק מול קבוצה שמגרדת את הקו האדום, כשריאל ביתרון בפסגה, אסור לעשות שטויות, אסור להיות שאנן, אסור להיות מבולגן. את כל זה ברצלונה עשתה היום, ואז עוד הגבירה. לאמין בעוד משחק גרוע ושחצני, ראפיניה לא חזר חד מהפציעה, פרמין נעלם, אולמו לא יידע לנהל משחק גם עוד עשור ופראן את לבנדובסקי הופיעו למשחק הזה כמו שאני הופעתי. לא יודע מה פליק ניסה להשיג במשחק הזה, אבל אלא אם זה “קחו כדור ותעשו מה שבא לכם”, זה לא הלך.
  3. שאפו לג’ירונה, שהגיעה להזדמנויות שהגיעו לה, ובסוף גם כבשה את השער שהיה אמור להגיע לה עוד קודם. אחלה משחק, אחלה קצב, אחלה לחימה.
  4. המשחק הזה, גם המשחק הזה, הראה כמה פדרי חסר. אין בעל בית באמצע, אין מישהו שמוביל את הלחץ, אין מי שמסדר את המשחק, אין מי שלוקח אחריות. והחלק הכי גרוע? אין מי שמכסה על הדבר הארור הזה שנקרא “פרנקי דה יונג”. מה פליק חשב, לעזאזל, כשהוא שם אותו כקשר אחורי יחיד? מה הוא רואה בעקיצה של אייאקס הזה?
    פרנקי זה הילד ההולנדי עם האצבע בתחת. כל יום שהוא פה זה יום מיותר.
  5. באמת חשבתם שלא אזכיר את חולית ההגנה, בראשותם של קונדה וקובארסי? חבורה של חדלי אישים מוערכים יתר על המידה. אריק היחיד שהופיע לעונה הזו, וגם שם מדובר בשחקן בינוני ביום טוב. כל השאר נעים בין “אני יודע למסור, אבל חוץ מזה כלום” ל"קונדה".
  6. ועדיין, ז’ואן גרסיה זו גניבה מארץ הגניבות.
  7. ימים מקוללים עוברים על ברצלונה, שתחבק ב-2 ידיים שבוע מנוחה לפני לבאנטה (ואולי חזרה של פדרי), לפני ויאריאל, אתלטיקו ובילבאו. אה…וצ’מפיונס. וזה כשאנחנו כבר לא במקום הראשון בליגה. אחלה פברואר.

באמת נראה מכור.
איך בואר הם לא רואים את הדריכה על קונדה? איך הם רואים עבירות על ויניסיוס? איך סימאונה לא קיבל אדום? ועוד הרבהשאלות.
אולי אנחנו נראים חרא, אבל ריאל נראית חרא הרבה יותר. היינו צריכים להוביל בפער גדול אם השיפוט היה הוגן.

לא מסכים. לא הפסדנו בגלל שופט או ואר, לא כי היריבה הייתה מדהימה כמו אתלטיקו במחצית הראשונה. לא בגלל פערי איכות בסגלים, ולא בגלל שאין לנו תקציב.

הפסדנו כי נראינו רע

הפסדנו כי לא לחצנו מספיק

הפסדנו כי אנחנו לא יודעים לעשות הגנה גם כשהבלמים נמצאים בסביבה

הפסדנו כי אנחנו לא מנצלים מצבים.

הפסדנו כי הורדנו את הרגל מהגז.

נ.ב

ז’ואן גרסיה מבחינתי גיבור על. פעם ניתחתי את ההבדל בין אובלק לטר שטגן במאבק על הזאמורה וטענתי כמה זה תלוי בהגנה שלהם. אצל ז’ואן מרגיש שכל רגע שאנחנו לא סופגים זה באחריותו בלבד.

אל תדאג, תכף יבואו להסביר למה זה לא פאול בכלל, בניגוד לשחקן של סוסיאדד שצריך היה להיות מורחק לחצי עונה בגלל שהוא גרם לויניסיוס לצלול.

אספניול יצאו פראיירים על ז׳ואן גרסיה. שוער טופ עולמי. צריך להיות מוזמן למונדיאל במקום אונאי סימון שנראה לא טוב העונה.

הקישור של שני קשרים התקפיים אולמו+פרמין ומרגרינה בדמות פרנקי דה יונג זה לוותר מראש על האמצע.

אותו שופט, רק שהפעם קונדה זה שדורך, והשער נפסל:

האם ברצלונה משחקת חרא? כן

האם השער הזה זה שוד לאור היום כן

תעשו לבד 1+1 מינו את אחד השופטים הכי אנטיברסאים והנה הוא סיפק להם את הסחורה.

נכתב לפני חודש:

אין חדש תחת השמש.

הפסד מעצבן. לא ככה אנחנו צריכים להיראות אחרי תבוסה כל כך מביכה.

שוב עולים שאננים למחצית הראשונה? צ’ק.

שוב ראפינייה היחיד שבא לשחק? צ’ק.

שוב קישור לא קיים? צ’ק.

שוב מחמיצים ברשלנות מול השער? צ’ק.

שוב עד שנזכרים לשחק וכובשים, סופגים אחרי שנייה וחצי? צ’ק.

שוב להגנה שלנו אין שום מושג מה לעשות גם במתפרצת של היריבה וגם בהתקפה מסודרת של היריבה? צ’ק.

איפה פה עקומת הלמידה שלנו העונה? איפה באים לידי ביטוי כל הדברים שפליק והשחקנים חופרים עליהם בסוף כל משחק שהם חייבים לשפר? למה זה נראה כמו אותה הרוטינה בדיוק כבר עונה שלמה?

יותר מידי שאלות, אין לי אף תשובה.

נ.ב: פראן, לבאנדובסקי - זה כבר לא משנה מי מהם פותח, כי ביותר מידי משחקים העונה יש הרגשה שאנחנו משחקים עם 10 שחקנים בלי חלוץ בכלל. איזו זוועה.

אני דווקא חושב שיש עקומת למידה, אלא שהיא בכיוון הקרקעית.
אגב, אלו נושאים שעלו לא רק העונה, אלא מהעונה שעברה. רק שאז ההתקפה, הרבאק, ומסתבר שאיניגו אחד - כיפרו על זה. אומנם השנה העקומה שברה חזק למטה, אבל בדברים מסויימים חוסר העלייה שלה התחיל כבר בעונה הקודמת.

בלי לחץ גבוה והתקפה שאשכרה תנצל מצבים קו ההגנה הגבוה סתם שם במטרה שיעקפו אותו. הוא נהיה לחלוטין חסר משמעות.

לא התאפשר לי לראות את המשחק הזה (וגם לא את חצי הגמר נגד אתלטיקו) ואולי לכן אני לא שותף לתחושת הדאון.

ספוילר, גם אנחנו וגם ריאל נאבד עוד נקודות ונראה עליות ומורדות ביכולת. מהנתונים נראה שהערב היה שחזור מסויים של המשחק מול סוסיאדד, הרבה הזדמנויות ובסוף מפסידים 2-1.

מרגיש לי שקוברים פה את העונה מוקדם מדי.

המשחק נגד סוסידאד היה משחק יחסית טוב שלנו במיוחד במחצית הראשונה ושמה באמת רק המזל הרע מנע מאיתנו ניצחון

פה היה סתם משחק חרא. ואפילו גירונה היתה לא רעה.

אני אכתוב למה אני חושב שפרנקי היה בסדר יחסית.
הוא ניהל את המשחק וגם היה צריך להיות הקשר האחורי. אני חושב שהוא ניהל טוב, בהיעדר עזרה מאולמו ופרמין. זה באמעל חשבון ההגנה, אבל זה ידוע וזה ריסק מושכל שפליק לוקח בכל משחק.
כשפדרי יחזור, הוא ינהל את המשחק ודה יונג יעזור לו. אבל הוא לא יצטרך לעשות את כל הניהול לבד, הוא יהיה יותר אחורי, ובארסה תראה אחרת.
פליק לוקח המון סיכונים, ואני בגדול אוהב את זה. אנחנו קבוצה הכי מעניינת באירופה, אי אפשר להוריד עיניים מהמסך, אי אפשר ללכת להשתין כי אתה עלול לפספס שני גולים. בשביל זה אני רואה כדורגל, לא בשביל לראות למחרת בגוגל שניצחנו 1-0 כי נרדמתי באמצע.

תראו את הפורום השכן.

עדיף לשתוק

אל תגיבו להם שם בפורום.

לא לזה התכוונתי, אלה לתלונות שלהם לקבוצה שלהם אחרי כל גירוד הנקודות.
שטיטי יחגוג את המקום הראשון, הרוב מתביישים מאיך שזה הושג, לזכותם יאמר.