מחזור 24: מאבדים את המקום הראשון אחרי הפסד 1:2 לג'ירונה במונטיליבי (כבש: קובארסי. בישל: קונדה)

בתפקיד די דומה.
מול בונקרים, בארסה לא באמת משחקת עם קש’'א.
אני לא בדקתי למשחק הזה, אבל בדרך כלל מיקום ממוצע די דומה לכל הקשרים.

לאמין ביצע 4 או 5 פעולות הגנתיות, והוא לא בלם. אין ממש קשר לתפקיד

דה יונג בעמדה שלו אחראי על לחץ על מובילי כדור. בגדול, כל הקבוצה למעט קו ההגנה הגבוה בגדול אחראית על זה. גם אולמו חלש הגנתית? לא מתווכח על זה בכלל, אבל ביניהם אפשר לייצר השוואה ברמה התקפית.

אולי סשה צודק, איצור השוואות בסוף העונה וזהו.

כל הקבוצה עושה פעולות הגנתיות, לא רק ה 5 מאחורה. הבאתי לך את לאמין כדוגמא.
לכן אני לא חושב שאם דה יונג קש’'א על הנייר הוא אמור להיות עם מספרים גבוהים יותר בסטטיסטיקה.
מה שראיתי מפרנקי זה לקבל כדור מההגנה ולמסור אותו הלאה. זה מה שאני מצפה מול הבונקר הזה. זה שהוא יצר רק מצב אחד זה מבאס, אבל גם פרמין מבאס והוא יוצא בלי ביקורת.

בארסה מאניה:

רק שני קשרים ב-10 העונות האחרונות בלה-ליגה ניסו למסור למעלה מ-115 מסירות במשחק בודד וסיימו אותו עם דיוק של 97% ומעלה: :backhand_index_pointing_down:

טוני קרוס נגד חטאפה (2018) :germany:
◎ 119 ניסיונות מסירה
◎ 117 מסירות מוצלחות
◎ 98% דיוק במסירה

פרנקי דה יונג נגד לבאנטה (2026) :netherlands:
◉ 117 ניסיונות מסירה
◉ 114 מסירות מוצלחות
◉ 97% דיוק במסירה

פרנקי גם יצר יותר מצבים מכל שחקן אחר על המגרש (4). :clap:

חחח, אתה מרים פה לדורומנו.
" רק שחקן אחד עם 98% … " ומלא סטטיסטיקה

CTA, הוועדה של השופטים, קבעה ששער הנצחון של ג’ירונה היה צריך להיפסל בגלל הדריכה על קונדה. עכשיו זה רשמי.
שופט הואר, ההוא שמעולם לא שפט בליגה הבכירה, יקבל עונש. סוטו גראדו יצא זכאי, לו מותר להיות עיוור.

למה אתה חושב מינו אותו לזה מהתחלה?

”הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת”

ויש פה עוד קטע יפה.

לעוזר של שופט הואר, זה שלא נענש על הטעות, קוראים בשם הרננדז הרננדז (הידוע במחוזותינו גם כהרננדז X2).

יפה, לא? לוותר ככה על הבכורה ולהיות שוליה לשופט קיקיוני שלא שפט כבר שלוש שנים… באמת כל הכבוד לו. מגיע לו השכר היפה הזה על הצניעות שהציג… :innocent:

רגע חשבתי שהוא לא שובץ למשחק הזה וזה היה טעות…

עוזר ואר

משנה למנכ״ל

מחזיק המטאטא

יושב בצד ולומד ממכובדי השופטים של הליגה השלישית

יו ניים איט…

רגע חכה רגע אתה חייב להיזהר עם זה

הנה עכשיו אתה מוגן, אתה יכול להמשיך