ליגת האלופות 24/25 - הדיון המתגלגל: מפסידים 3:1 בדורטמונד כל הדרך לחצי הגמר [5:3 בסיכום] (כבש: בנסבאייני [ע])

יש פה טיפה מה לפרק:

טיפה בעייתי להגיד את שניהם.

אני לא חושב שיש לפליק דרישות דוגמטיות מעמדות מסויימות במגרש. באופן אסטרטגי כן, אבל הדרישות מכל עמדה היא לא קבועה מראש.

הקשר השלישי של בארסה העונה צריך לרוב לשחקן המרובע העליון הימני, ולהתאים את עצמו לשחקנים הקבועים מסביבו: ימאל, קונדה, לבה וכו’.

אם אני מסתכל למשל על מה נדרש מגאבי(שחקן שונה מאולמו), אני לא כל-כך מסכים עם התיאור שלך.
כן צריך לעשות תנועה לרחבה, אבל לדעתי יש יותר חשיבות מהשחקן בעמדה הזו לקבל את הכדור בין קו ההגנה לקישור.

אולי, אבל הוא כל-כך טוב עם הכדור, שזה יהיה לא חכם לא לנצל את היכולת הזאת בשליש ההתקפי.
הוא מפצח הגנות בזכות היכולת האישית בצורה שאף שחקן אחר לא מסוגל בסגל. כמו נגד לאס פלמאס.

לא בטוח בדיוק למה אתה מתכוון, אבל אחד הפלוסים הגדולים של אולמו זה התנועה שלו והיכולת למצוא שטחים מתים בין הקישור להגנה.
ראינו גם שהוא יודע לעשות תנועה הכדורים של ימאל. אולי אתה מתכוון לזה אולי זה לא מספיק. יכול להיות.

כשהוא לא פצוע, הוא שחקן עם טכניקה, ראיית משחק ויכולת לשנות משחק ברמות הגבוהות ביותר.
הוא צריך לייצר רציפות כדי להיות משפיע באופן רציף, אבל התקרה שלו נורא גבוהה.

אני לא רוצה להיות בעמדה של סניגור של פרנקי.
הוא שחקן שאני לא הכי אוהב והביא לי הרבה תסכול לאורך שנים.

אני גם לא אוהב שהוא חושב שהוא צריך לגעת המון בכדור, אני גם לא אוהב את ההתלהבות שלו מכך שהוא יכול לצאת עם הכדור קדימה כל הזמן, אני גם מאוד לא אוהב שחקנים שלא עובדים קשה ולא נלחמים בכל מהלך במגרש.
גם שיהיה ברור, אני מעדיף את קסאדו על פרנקי.
אבל ברמת הטכניקה, פס, דריבל, משחק תחת לחץ, קידום הכדור וכו’ וכו’ דה יונג הוא עילוי, ומעטים טובים בזה ממנו אם בכלל.
כשהוא לא מחזיק את הכדור בכוח, עוזב את העמדה סתם ועושה סבסובים מיותרים אז התקפית הוא הפיבוט הכי טוב שלנו.

בוקר טוב ל-&@§##∆₪& שאין להם מושג מהחיים שלהם (זה לא אני אמרתי, זה גאבי). מה שלומכם? איך ישנתם בלילה? נחתם קצת? כן? יופי, כי שחקני ברצלונה בקושי נחו מאז התיקו מול בטיס, ועכשיו הם צריכים עוד לפתוח שולחן, בתוך כל הנקיונות והבלאגן של פסח, ולארח את דורטמונד.

אחרי שהחצי השני של הענף שיחק אתמול (2:1 לאינטר מול באיירן מינכן), היום תור ברצלונה ודורטמונד להשלים את סבב המשחקים הראשון. דורטמונד מגיעה אחרי שהדיחה את ליל, ומאז צברה 2 נצחונות והפסד בליגה (מקום שמיני בגרמניה, יחס שערים של 52:43). הבשורה הגדולה מהגרמנים היא היעדרותו של שלוטרבק, שגמר את העונה ולא ישחק נגדנו בצמד המשחקים.

בברצלונה העסקים ממשיכים כרגיל - אולמו עדיין/שוב פצוע, ולכן בגדול לפליק יש היום 3 התלבטויות -

• מי פותח בהגנה? כן כן, קובארסי ואיניגו, אני יודע. פשוט זורק את המשפט “איניגו במרחק צהוב אחד מהשעייה מהגומלין”.
  • מי פותח בקישור לצד פרנקי ופדרי? מסיבת העיתונאים אתמול אולי אומרת גאבי, אני אומר פרמין. לא שזה משנה, כי אחד מהם יפתח ולא ירשים כי הוא לא כבש שלושער עד המחצית, והשני ייכנס בדקה 75 לאגף ולא יספיק להרשים כי דקה 75 ואגף.
  • מי פותח בהתקפה - האם התקופה הממש טובה של פראן תעניק לו משחק נוסף בהרכב הפותח, או שלבנדובסקי נח לאחרונה כהכנה למשחק נגד קבוצתו לשעבר? האם לאמין ינוח בין כאבי הגדילה תוך כדי משחק? האם ראפיניה יתמודד עם זה שבטוח יש איזשהו ארגנטינאי שעבר בדורטמונד מתישהו?

בעוד כ-13 שעות הבחור פה למעלה יספק תשובות. מה אתם בלחץ?

תזכורת -
במפגש הקודם בין הקבוצות העונה, בשלב הליגה, ניצחה ברצלונה 3:2 בדורטמונד, בזכות צמד שערים של פראן (75, 85) ועוד שער של שחקן 100 המיליון (53). המתחרה של ראפיניה על מלכות שערי ליגת האלופות העונה, גיראסי, כבש צמד לזכות הצהובים-שחורים (60, 78).

הסגל של ברצלונה -

ייעדרו -

מאטס, ברנאל, אולמו, קסאדו.

הסגל של דורטמונד -

הרכבים משוערים -

1000133560

הבעיה שלי עם דורטמונד היא שהם טקטיים מספיק להתכנס לכדי ניצול החולדות של ברצלונה. כן הם יכולים לשחק כדורגל התקפי, אבל לא מין הנמנע שהם ינקו את המרכז ברשות פדרי וינסו לגנוב את קו הנבדל.

גם ההופעה נגד בטיס הטרידה אותי שכן העייפות מתחילה לבוא לידי ביטוי, וזה ממש בעייתי בשלב הזה של העונה ובסיטואציה של בארסה בה אין לה משחק שהיא יכולה “להקריב” מבלי לפגוע במומנטום ומרווח הבטוח יחסית בו היא נמצאת.

מי שלדעתי יהיה חייב לתת הופעת ענק הוא ראפיניה. השחקן הבכיר היחיד שקיבל מנוחה והוא צריך את החזרה למומנטום כמו אויר לנשימה. יהיה קשה להמשיך לקוות שרק לאמין ופדרי יפתרו את הבעיות שהם כבר בקצה גבול היכולת שלהם.

יאללה לרבע

ראפיניה פצוע לטעמי, בפעם ה 100%. זה נראה מעבר לעייפות

ההרכב של ברצלונה -

אין הפתעות אצל פליק ב-10/11 מהעמדות. בעמדה ה-11, פליק מחליט ללכת על אאא"פ.

ההרכב של דורטמונד -

פליק פותח עם ה-11 הטובים ביותר. זה מפתיע, כי התרגלנו לגאבי.

בכנות? אני לא יודע מה ישפיע היום יותר - העייפות והלחץ מהמעמד או ההתלהבות מהמעמד והיכולת שאנחנו יודעים שיש לנו. מה שאני כן יודע, זה שאנחנו חייבים להיות בחצי. והמשימה מתחילה היום.

פרמין לא טוב בדרך כלל כשחקן פותח, רק כחילוף.
מקווה שישבור את הנאחס.

שמישהו ייתן לדובי באן

“מישהו” @Eyal

כרגיל בברצלונה - משחקים באינטנסיביות נמוכה במשחק ראשון בנוק אאוט באלופות בחוץ.

התחלנו מעולה, ונרדמנו. יש המון תנועה לשטח של פרמין וראפיניה, שרק במקרים בודדים מנסים לנצל אותה. עושה רושם שברצלונה באה לשחק רגוע בכוח במחצית הראשונה, ולא ללכת אול אין.

אני יודע שהר היהודים מרגיש חוץ אבל זה משחק בית.

סטרייק 1

1000112603

סטרייק 2

היתה לי התלבטות אבל באמת שהיא עברה אותי.

אנחנו מניעים כדור בלי בעיה עד שמגיעים לרחבה ןאז זה נהיה ממש מבולגן

שחקני בארסה משחקים היום - כמה קרוב אפשר להיות ליד השער, ועדיין להבקיע.

השחקן הבא שירצה לנצח בתחרות, יצטרך לחכות בתוך הרשת.

אני אלווה את עצמי החוצה לבד

1. פליק לא יודה בזה בחיים, אבל אני די בטוח שלמרות התוצאה החד צדדית, המטרה העיקרית של האנזי במשחק אומנם הייתה לצאת עם תוצאה טובה ככל האפשר, כמובן, אבל עם הנחייה ברורה והגבלה שלא להשתגע פיזית. לא היה לחץ גבוה, אינטנסיבי ובלתי פוסק, לא היה קו הגנה גבוה שצריך לדפוק ספרינטים אחורה. לפעמים היה נדמה שהמשחק משוחק בעמידה, ובעמידה מכוונת.
  2. ובמשחק בעמידה פרמין הלך לאיבוד, כי הוא (כמו גם טומטום) לא מבין את הקונספט של לא לזוז כמו פסיכי בלי סוף. במחצית הראשונה הוא רץ כל הזמן לשטח, אבל לאמין (בעיקר) פשוט לא מסר אליו, אז אאא"פ היה פחות מעורב. במחצית השנייה הוא בא לעזור בהנעת הכדור, ומאז פרח, כולל 2-3 החמצות מעמדות שרק הוא מגיע אליהן מקו שני. הגול השני של לבנדובסקי הוא כולו סט הכישורים של אני אוהב אותך פרמין - לוקח כדור, דוחף קדימה, מוסר, רץ לשטח, מקבל כדור ומשם זה לבעוט או לבשל. הוא בחר בבישול ובמחיאות הכפיים מהקהל.
    חבל שהוחלף, יכל לשפר את הסטטיסטיקה.
  3. ראפיניה, במשחק חלש, עם שער ו-2 בישולים. זהו, זה מה שהיה לי להגיד לגביו.
  4. פדרי צריך לנוח מול לגאנס, ולהישאר בברצלונה בגומלין. שיקבל כמה ימי נופש בקלאב הוטל לוטרקי יוון וארמון השושנים רודוס יוון מבחינתי. העיקר שיבוא רענן למשחקים שאחרי.
  5. מי זה מספר 10? הוא חדש?

עזבו את התוצאה, עזבו הכל - הקול של לבנדובסקי כל כך לא מתאים לפרסונה :joy:.

הכנסתי את הדברים שלו לגוגל טרנסלייט, ומסתבר שכשהוא נשאל על הגול הראשון שלו הוא ענה: “עמדתי שם על קו השער לבד, בשקט, בפינה, והכדור פשוט הגיע אליי”.

האנדרסטייטמנט של המאה.

כדור מפלצתי של לאמין. מה שהכי מפחיד, זה שבגיל 17 זה ממש לא נראה לנו איזו מסירה מיוחדת. עוד אחת מבית היוצר של הגאון. ההשוואות שלו לגדולים ביותר נראית פחות ופחות מוזרה מיום ליום. הוא בן פאקינג 17.

ולבנדובסקי. הבן אדם מדהים כשהוא מגיע אחרי מנוחה. ראינו את זה תחילת העונה, ואנחנו רואים את זה לאחרונה כל פעם שהוא נח קצת.